dolazim s mikicom....na odredenom mjestu() se organizira natjecanje u ispijanju svih vrsta alkohola(ekipa iz slovenije,srbije i hr),dobio sam pozivnicu broj 2..za detaljnije obavijesti javiti se gospodi davidu i dveribedu
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
dojdem u petak, na otvorenje i kordejevo predavanje. i u nedjelju na film o ediju, vjerojatno. pomalo sam razocaran ovogodišnjim programom, bojim se da ce one promocije u nedjelju opet bit zbrda zdola ko i prije.
al ako denis il neko bude prodavo kaj od hernandeza, ja zadovoljan.
i am the tide the rise and the fall the reality soldier the laugh child one of the many the flame child
U petak ce doci na otvaranje festivala i trojica slovenackih stripaša (Tomaž Lavric, Zoran Smiljanic, Iztok Sitar) pa cete moci nabaviti neke stripove direktno od avtora (Slepo sonce, Meksikajnarji, Glave) te pri tome dobiti i poneki crtež i potpis.
Od danas sam (konacno) na odmoru do 3.12.,nakon (pre)dugo vremena sinoc uspio pogledati Partizana u živo(konacno pobjeda u gostima),a sutra i u subotu CRŠ na kojeg ce doci dosta forumaša.Što reci osim - život je lijep;-))!!
Slabo sam pratio forum u zadnje vrijeme ali cini mi se kako još nema dogovora za evetualni susret forumaša u nekom od obližnjih kafica.Jel ipak onda Hard Rock Caffe?
Slabo sam pratio forum u zadnje vrijeme ali cini mi se kako još nema dogovora za evetualni susret forumaša u nekom od obližnjih kafica.Jel ipak onda Hard Rock Caffe?
Bond.James Bond.
Thalia ti je bolja, dolje u podrumu ZKM-a. Tam smo imali brucošijadu, ludilo je.
i am the tide the rise and the fall the reality soldier the laugh child one of the many the flame child
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
i jos ova magluština kraj save...ocu kuuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iskusio sam ja zg zimu,više puta:)))))ali iz splita doci u zg je uvik šok najviše zbog vrimena...ali šta cu kad sam slab na zagreb,pa cu i ovo isrtpjeti:))))
Ma to mi je uvik najveci problem. Kreneš bukvalno iz kratkih rukava i nikad neznaš šta te ceka. Evo jutros san izaša na kavu u najobicnijoj majici. Suncano, bit ce lakše vozit ;o)
Ne dolazim ni ja! Ipak pozdravljam vas sve skupa,lijepo se provedite i nekom drugom prilikom se vidimo! Nemojte dobit kilu od tone stripova koje kupite.