Author |
Topic  |
c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 19/11/2006 : 15:31:42
|
Wooow, nemrem bolivit koliko se ekipa iz Libellusa trude da osvježe strip scenu u nas.
Svaka cast svima iz Libellusa. (More comics sucks, Libellus RULZ)      
Nego zanima me cijena novih izdanja, ona 2 Tex giganta, koliko imaju stranica i koji je format???
I ono izdanje Nathana i Martina u talu koliko to ima stranica, cijena i format. koliko sam skužio iz prethodnih postova format je standardni mali boneli format (jel to velicina Dylana, Matrina, Nathana i ostalih Ludensovih izdanja???)
I još jedno pitanje, kako se zovu ona 2 decka iz Libelusa, onaj sa dugom kosom i onaj sa bradicom. stvarno su ljubazni   I koji su njihovi nickovi na forumu 
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 19/11/2006 : 15:43:30
|
Teska gudra, vidim...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts
Member since 24/02/2006 |
Posted - 19/11/2006 : 16:58:41
|
quote: Originally posted by c64
Wooow, nemrem bolivit koliko se ekipa iz Libellusa trude da osvježe strip scenu u nas.
Svaka cast svima iz Libellusa. (More comics sucks, Libellus RULZ)      
Nego zanima me cijena novih izdanja, ona 2 Tex giganta, koliko imaju stranica i koji je format???
I ono izdanje Nathana i Martina u talu koliko to ima stranica, cijena i format. koliko sam skužio iz prethodnih postova format je standardni mali boneli format (jel to velicina Dylana, Matrina, Nathana i ostalih Ludensovih izdanja???)
I još jedno pitanje, kako se zovu ona 2 decka iz Libelusa, onaj sa dugom kosom i onaj sa bradicom. stvarno su ljubazni   I koji su njihovi nickovi na forumu 
Bolivit! Je li to neki mineral!?
Ti si dinamovac, ha? |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/11/2006 : 17:01:56
|
Mislim kako nema potrebe da se prica o suradnji nastavlja i na drugom topicu. Vjerojatno svi mi imamo nekoga tko nam je simpatican i onaj tko to nije, a i sami smo nekome simpaticni nekome nismo, to je u tematici topica koji je bio otvoren nebitno. Apelirao bih na to da se ova tema ne razvlaci po forumu na sve strane. Sa deckima iz More Comicsa nismo se uspjeli dogovoriti za daljnju suranju i to je sve.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/11/2006 : 17:26:10
|
Sto se tice formata izdanja Super Book MM&NN kao i biblioteka Tex Willer imaju standardni Bonelli format, koji je u takvim izdanjima i u izvorniku identican. Nije isti kao Ludensov format, razlika je u sirini 1 cm, je Ludensova izdanja su za 1 cm uza od izvornih Bonelli izdanja...
MM&NN ima 192 stranice a cijena je 80 kuna. U Tex Willer biblioteci obje knjige imaju po ca. 380 stranica, ukupno 7 originalnih naslovnica u boji i kostaju po 150 kuna. To su standardne cijene, iskljucivo za CRS, ako budemo imali svoj stand, biti ce par kuna nize.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/11/2006 : 18:00:31
|
quote: Originally posted by mcn
>Apelirao bih
Ne apeliraj, nego zakljuccaj.
mcn
Lipo ti covik kaže. Zar se ne sicaš šta san ti litos reka. Kljuc, kljuc katanac...
I kako misliš svoj štand? Štand Libellusa kao izdavaca zasebno od štanda Libellusa kao striparnice, jel to?
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/11/2006 : 18:32:00
|
Ne, mislio opcenito na stand, obzirom da je ove godine CRS na drugom mjestu ne znam ni kakav je prostor koliko ce uopce biti standova, hocemo li nabavljati sami stand ili ce biti neki stolovi. Decki iz organizacije su potvrdili da cemo moci imati stand, jedan za Vedrana i jedan za izdavastvo, kao sto je uvjek bilo za CRS. Medjutim sva ostala pitanja su otvorena, no ja vjerujem kako ce organizatori to sve srediti do 24.11. U najgorem slucaju ni Vedranov ducan nije daleko... nema ni 100 metara... 
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/11/2006 : 18:37:47
|
quote: Originally posted by Renky
Lipo ti covik kaže. Zar se ne sicaš šta san ti litos reka. Kljuc, kljuc katanac...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
A sto se ovog dijela tice, a znas mene ja bih to sve zakljucao odmah na pocetku...  Zna se tko je uveo strogocu kljuca i katanca i za politicko-vjerske topice.  Medjutim nisam zelio zatvoriti mogucnost komentara kod prvog topica iz razloga koje sam tamo naveo, a i Marko je bio tog misljenja. Ionako se prigovaralo a da je bilo zakljucano onda bi jos vise. Ipak neke stvari necu pustiti da se i dalje ponavljaju bespotrebno, tu ste ti i Darko sigurno u pravu.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/11/2006 : 18:43:01
|
Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran...
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 19/11/2006 : 18:50:28
|
quote: Originally posted by Dado
Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
a crnici ili Nepalci? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25965 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/11/2006 : 19:38:03
|
Eh šta žena napravi od coveka...
Ranije bi Dado kljucao i izbacivao bez obzira, a od kako se oženio.. Papucar..      
svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic
|
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts
Posted - 19/11/2006 : 20:27:54
|
Sto se tice formata izdanja Super Book MM&NN kao i biblioteka Tex Willer imaju standardni Bonelli format, koji je u takvim izdanjima i u izvorniku identican. Nije isti kao Ludensov format, razlika je u sirini 1 cm, je Ludensova izdanja su za 1 cm uza od izvornih Bonelli izdanja...
MM&NN ima 192 stranice a cijena je 80 kuna. U Tex Willer biblioteci obje knjige imaju po ca. 380 stranica, ukupno 7 originalnih naslovnica u boji i kostaju po 150 kuna. To su standardne cijene, iskljucivo za CRS, ako budemo imali svoj stand, biti ce par kuna nize.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Hvala na informacijama
Bum kupio uskoro.
A šta sad svi briju Šta sam loše napravio, ne kužim u cemu je problem            
|
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 19/11/2006 : 20:41:39
|
Zato sto sve, ali bas sve informacije imas na forumu. Da si hteo, mogao si da otvoris topike koji, gle cuda, nose nazive izdanja cije ti informacije trebaju, ali ne...
Odoh ja da otvorim jos jedan topik da pitam koliko kosta i kad ce da izadje biblioteka Almanah, Teksovi koji su ili nisu giganti, i koliko ima strana i sta je unutra u MM&NN timapu. Ocekujem da mi Dado na moje pitanje odgovori, strpljivo bas kao i tebi. Inace, to ce biti diskriminacija.
Eto.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
Aftermath
Junior Member

.jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 19/11/2006 : 21:16:36
|
quote: Originally posted by prozirna senka
... i kad ce da izadje biblioteka Almanah...
jel se zna odgovor na ovo pitanje? |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/11/2006 : 21:41:36
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Zato sto sve, ali bas sve informacije imas na forumu. Da si hteo, mogao si da otvoris topike koji, gle cuda, nose nazive izdanja cije ti informacije trebaju, ali ne...
Odoh ja da otvorim jos jedan topik da pitam koliko kosta i kad ce da izadje biblioteka Almanah, Teksovi koji su ili nisu giganti, i koliko ima strana i sta je unutra u MM&NN timapu. Ocekujem da mi Dado na moje pitanje odgovori, strpljivo bas kao i tebi. Inace, to ce biti diskriminacija.
Eto.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Ja sam uvjek ljubazan, dok ne popizdim... 
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 19/11/2006 : 22:03:35
|
quote: Originally posted by c64
Onaj sa dugom (tj. dužom) kosom je forumaš VJ, simpatican i ugodan voda Libellusovog strip-ducana, a onaj sa bradicom... to je forumaš Kowalsky, jedan poprilicno šarmantan muškarac.
in the evidence of its brilliance |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/11/2006 : 08:49:23
|
U najgorem slucaju ni Vedranov ducan nije daleko... nema ni 100 metara... 
A zato se promijenila lokacija CRŠ-a! Libellus HC lobi opet na djelu! 
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 20/11/2006 : 08:57:47
|
c64, ovo More Comics je suvišno i nepotrebno.
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
 |
|
c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts
Posted - 21/11/2006 : 10:17:53
|
quote: Originally posted by SejoSexon
c64, ovo More Comics je suvišno i nepotrebno.
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Ok, ok ljudi malo sam zabrijo,   nemam niš protiv more comicsa. Ispricavam se "ekipi" iz MC i svima koji su moj topic "pogrešno" shvatili. |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 21/11/2006 : 10:34:57
|
Eto, c64 je intelektualno malo usporen, ali ljubazno se ispricao. Pazite, ne moze se od starog commodorea ocekivati bog zna sto na procesorskom planu.
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr |
 |
|
c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts
Posted - 21/11/2006 : 10:58:01
|
quote: Originally posted by jurica
Eto, c64 je intelektualno malo usporen, ali ljubazno se ispricao. Pazite, ne moze se od starog commodorea ocekivati bog zna sto na procesorskom planu.
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr
Da nije na moj racun vjerovatno bih se nasmijao. ali........
|
 |
|
Topic  |
|