forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 LIBELLUSOVA izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 19/11/2006 : 15:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message

Wooow, nemrem bolivit koliko se ekipa iz Libellusa trude da osvježe strip scenu u nas.

Svaka cast svima iz Libellusa. (More comics sucks, Libellus RULZ)

Nego zanima me cijena novih izdanja, ona 2 Tex giganta, koliko imaju stranica i koji je format???

I ono izdanje Nathana i Martina u talu koliko to ima stranica, cijena i format. koliko sam skužio iz prethodnih postova format je standardni mali boneli format (jel to velicina Dylana, Matrina, Nathana i ostalih Ludensovih izdanja???)

I još jedno pitanje, kako se zovu ona 2 decka iz Libelusa, onaj sa dugom kosom i onaj sa bradicom. stvarno su ljubazni
I koji su njihovi nickovi na forumu

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/11/2006 : 15:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Teska gudra, vidim...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 19/11/2006 : 16:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
ono nisu Tex giganti !

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 19/11/2006 : 16:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by c64

Wooow, nemrem bolivit koliko se ekipa iz Libellusa trude da osvježe strip scenu u nas.

Svaka cast svima iz Libellusa. (More comics sucks, Libellus RULZ)

Nego zanima me cijena novih izdanja, ona 2 Tex giganta, koliko imaju stranica i koji je format???

I ono izdanje Nathana i Martina u talu koliko to ima stranica, cijena i format. koliko sam skužio iz prethodnih postova format je standardni mali boneli format (jel to velicina Dylana, Matrina, Nathana i ostalih Ludensovih izdanja???)

I još jedno pitanje, kako se zovu ona 2 decka iz Libelusa, onaj sa dugom kosom i onaj sa bradicom. stvarno su ljubazni

Bolivit! Je li to neki mineral!?

Ti si dinamovac, ha?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 17:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Mislim kako nema potrebe da se prica o suradnji nastavlja i na drugom topicu.
Vjerojatno svi mi imamo nekoga tko nam je simpatican i onaj tko to nije, a i sami smo nekome
simpaticni nekome nismo, to je u tematici topica koji je bio otvoren nebitno.
Apelirao bih na to da se ova tema ne razvlaci po forumu na sve strane.
Sa deckima iz More Comicsa nismo se uspjeli dogovoriti za daljnju suranju i to je sve.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 17:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Sto se tice formata izdanja Super Book MM&NN kao i biblioteka Tex Willer imaju standardni
Bonelli format, koji je u takvim izdanjima i u izvorniku identican.
Nije isti kao Ludensov format, razlika je u sirini 1 cm, je Ludensova izdanja su za 1 cm uza od izvornih Bonelli izdanja...

MM&NN ima 192 stranice a cijena je 80 kuna.
U Tex Willer biblioteci obje knjige imaju po ca. 380 stranica, ukupno 7 originalnih naslovnica u boji i kostaju po 150 kuna.
To su standardne cijene, iskljucivo za CRS, ako budemo imali svoj stand, biti ce par kuna nize.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/11/2006 : 17:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Apelirao bih

Ne apeliraj, nego zakljuccaj.

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 17:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Apelirao bih

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !

Kako god okrenem uglavnom ne ispadnem moderator vec serator...
Mozda je vrijeme da odem u mirovinu.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/11/2006 : 18:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Apelirao bih

mcn

Lipo ti covik kaže. Zar se ne sicaš šta san ti litos reka. Kljuc, kljuc katanac...

I kako misliš svoj štand? Štand Libellusa kao izdavaca zasebno od štanda Libellusa kao striparnice, jel to?

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 18:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ne, mislio opcenito na stand, obzirom da je ove godine CRS na drugom mjestu ne znam
ni kakav je prostor koliko ce uopce biti standova, hocemo li nabavljati sami stand ili
ce biti neki stolovi. Decki iz organizacije su potvrdili da cemo moci imati stand,
jedan za Vedrana i jedan za izdavastvo, kao sto je uvjek bilo za CRS.
Medjutim sva ostala pitanja su otvorena, no ja vjerujem kako ce organizatori to sve srediti do 24.11.
U najgorem slucaju ni Vedranov ducan nije daleko... nema ni 100 metara...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 18:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Lipo ti covik kaže. Zar se ne sicaš šta san ti litos reka. Kljuc, kljuc katanac...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

A sto se ovog dijela tice, a znas mene ja bih to sve zakljucao odmah na pocetku...
Zna se tko je uveo strogocu kljuca i katanca i za politicko-vjerske topice.
Medjutim nisam zelio zatvoriti mogucnost komentara kod prvog topica iz razloga koje sam
tamo naveo, a i Marko je bio tog misljenja. Ionako se prigovaralo a da je bilo zakljucano onda bi jos vise.
Ipak neke stvari necu pustiti da se i dalje ponavljaju bespotrebno, tu ste ti i Darko sigurno u pravu.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 18:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 19/11/2006 : 18:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran...

a crnici ili Nepalci?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25965 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/11/2006 : 19:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Eh šta žena napravi od coveka...

Ranije bi Dado kljucao i izbacivao bez obzira, a od kako se oženio..
Papucar..

svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/11/2006 : 19:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran.
>..

Ako ne do 24. onda sigurno do 27.

mcn

Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 19/11/2006 : 20:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:

Sto se tice formata izdanja Super Book MM&NN kao i biblioteka Tex Willer imaju standardni
Bonelli format, koji je u takvim izdanjima i u izvorniku identican.
Nije isti kao Ludensov format, razlika je u sirini 1 cm, je Ludensova izdanja su za 1 cm uza od izvornih Bonelli izdanja...

MM&NN ima 192 stranice a cijena je 80 kuna.
U Tex Willer biblioteci obje knjige imaju po ca. 380 stranica, ukupno 7 originalnih naslovnica u boji i kostaju po 150 kuna.
To su standardne cijene, iskljucivo za CRS, ako budemo imali svoj stand, biti ce par kuna nize.

Hvala na informacijama

Bum kupio uskoro.

A šta sad svi briju Šta sam loše napravio, ne kužim u cemu je problem

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/11/2006 : 20:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Zato sto sve, ali bas sve informacije imas na forumu. Da si hteo, mogao si da otvoris topike koji, gle cuda, nose nazive izdanja cije ti informacije trebaju, ali ne...

Odoh ja da otvorim jos jedan topik da pitam koliko kosta i kad ce da izadje biblioteka Almanah, Teksovi koji su ili nisu giganti, i koliko ima strana i sta je unutra u MM&NN timapu. Ocekujem da mi Dado na moje pitanje odgovori, strpljivo bas kao i tebi.
Inace, to ce biti diskriminacija.

Eto.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 19/11/2006 : 21:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

... i kad ce da izadje biblioteka Almanah...

jel se zna odgovor na ovo pitanje?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 21:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Evo sluzbene snage su jos jednom potvrdile da ce stand biti osiguran.
>..

Ako ne do 24. onda sigurno do 27.

mcn

Vazno je sudjelovati...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/11/2006 : 21:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Zato sto sve, ali bas sve informacije imas na forumu. Da si hteo, mogao si da otvoris topike koji, gle cuda, nose nazive izdanja cije ti informacije trebaju, ali ne...

Odoh ja da otvorim jos jedan topik da pitam koliko kosta i kad ce da izadje biblioteka Almanah, Teksovi koji su ili nisu giganti, i koliko ima strana i sta je unutra u MM&NN timapu. Ocekujem da mi Dado na moje pitanje odgovori, strpljivo bas kao i tebi.
Inace, to ce biti diskriminacija.

Eto.

Ja sam uvjek ljubazan, dok ne popizdim...

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 19/11/2006 : 22:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by c64

Onaj sa dugom (tj. dužom) kosom je forumaš VJ, simpatican i ugodan voda Libellusovog strip-ducana, a onaj sa bradicom... to je forumaš Kowalsky, jedan poprilicno šarmantan muškarac.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/11/2006 : 08:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

U najgorem slucaju ni Vedranov ducan nije daleko... nema ni 100 metara...

A zato se promijenila lokacija CRŠ-a! Libellus HC lobi opet na djelu!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/11/2006 : 08:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
c64, ovo More Comics je suvišno i nepotrebno.

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 21/11/2006 : 10:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

c64, ovo More Comics je suvišno i nepotrebno.

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!

Ok, ok ljudi malo sam zabrijo, nemam niš protiv more comicsa.
Ispricavam se "ekipi" iz MC i svima koji su moj topic "pogrešno"
shvatili.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 21/11/2006 : 10:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
Eto, c64 je intelektualno malo usporen, ali ljubazno se ispricao. Pazite, ne moze se od starog commodorea ocekivati bog zna sto na procesorskom planu.

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 21/11/2006 : 10:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by jurica

Eto, c64 je intelektualno malo usporen, ali ljubazno se ispricao. Pazite, ne moze se od starog commodorea ocekivati bog zna sto na procesorskom planu.

Da nije na moj racun vjerovatno bih se nasmijao. ali........

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000