forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Lavirint - Crsh pizzadarije + PRESTONICHKE TURE
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/11/2006 : 19:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by milan2.0

quote:
[i]
jel?
nekako sam kontao da bi ti se Nepobedivi josh i najvishe svideo....znam da si napomenuo da ti je ultimate spidey zakon a Nepobedivi ga shisha za (bar)tri duzine....

Meni nisu slicni, ne znam. Dok je Spajdi duhovit i inovativan sa svim tim teen-angst jos jace naglasenim nego u starim brojevima, Nepobedivi mi je bas parodija zanra - jeste uspesna, ali meni ne preterano zanimljiva.
Odnosno, moj problem je sto ne mogu emotivno da se vezem za likove u parodiji - pa onda to posle nekog vremena ume da smori.

parodija?!

pa Nepobedivi je najstrejt superherojshtina mogutja.
po meni jedini dostojni apgrejdovani naslednik onog famoznog svima nam dragog spajdija iz eksa...uz MALO manje sapunjare i patetike ali to je to.
ne znam gde si ti naleteo na parodiju?
u #07 sa celom ekipom zashtitnika zemlje je jedino mesto koje mi trenutno pada na pamet.
Mozda si pomeshao Nepobedivog sa Battle Popeom?:))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/11/2006 : 21:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by Aco

Nego,da li u NE/OM #11 i #12 možemo ocekivati i Calvincible/Bobbes?

shto se kalvinsibla tiche ima ga u broju 11 dok za #12 poshto je odlucheno da se radi u zadnjem trenutku nije bilo vremena za cimati renkyja.
obetjano da sledetji brojevi netje protji bez novih dogodovshtina tako da se sad samo cheka konkretizacija:)
iz slichnih razloga kao i gorepomenutih iz jednog NeOMa je izostao redovni Romero od chika Biuka.
shodno svemu navedenom, da opet ne zaglavimo sa praznim srednjim stranicama, spas-u-zadnji-chas chika Bob i Mcn predstavljaju svoj novi/stari serijalchitj Ponos Petarda koji tje svoju tretju i za sada poslednju tablu predstaviti u NeOMu #13(mafest kao shto rekoh).
ako ih ishvalite valjano mozda se chak i vrnu i odrade koju tablicu exkluzivno za neki od narednih NeOMa:)

Nešto je vec konkretizirano ali buduci da me ionako ocekuje kupovina novog skenera mislim da ceš nove nastavke primiti poštom.

Ali oduševljava cinjenica da tako brzo trošiš materijale tako da ni Mafest #2 nije predaleko .

Ponavljam: DEKARU ZA NARODNOG HEROJA

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 23/11/2006 : 21:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
Ehaj, tek sad videh! DVA NOEM-a u tako kratkom roku! (KLAPKLAPKLAP! BRAVOBRAVOBRAVO!), ali je radost pomracila i tuzna vest vezana za predstojecu duzu pauzu(BUUUUU! IZDAJAAA!). Jbg, Dekara mogao si to saopstiti malo kasnije da nam dopustis malo nepomucenog uzivanja.
Nazalost zbog povecanih zaduzivanja i umanjenih primanja izostade mi odlazak na CRS, pa cekam domacu premijeru.
NeSRTRpLJIVO!(i nasrtljivo):)
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/11/2006 : 23:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Profesor

Jbg, Dekara mogao si to saopstiti malo kasnije da nam dopustis malo nepomucenog uzivanja.

hej, sad sam bar najavio:)
a i nije prvi put da se na sledetji broj cheka 5 meseci

u stvari, ono shto je najbitnije je da (ne)pomenuti naslov i vishe negoli poshteno "zamenjuje" a bogami i nadjachava NeOMa.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Edited by - BlekenDekara on 23/11/2006 23:41:03
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/11/2006 : 23:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Nešto je vec konkretizirano ali buduci da me ionako ocekuje kupovina novog skenera mislim da ceš nove nastavke primiti poštom.

eve da se ne troshish za poshtarinu mozesh mi lepo sve to uruchiti sutra na CrShu

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/11/2006 : 00:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne stignem skenirati ali bar cu dovršit one olovke pa šaljem mailom ( pa nema troškova poštarine ;o) ) a subotu ostavljam za šopingovanje.
Malo san kratak sa vrimenom ali nadam se da cu se uspit pojavit sutra do 20 h. Ipak triba vozit skoro 500 km a ne mogu krenit prije 13 h.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/11/2006 : 10:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

bilo bi i za sat vremena da se nashe zemunsko istureno odeljenje nije uspavalo i odluchilo da sve moje pozive na mobitele, ostavljanje poruku nadleznim ukutjanima, prozivanja na dc++u te dimne signale uputjivane od trenutka postavljanja topica do odlaska planiranog prevoza u 16h, ignorishe.
tako da, da, u pravu si, u beogradskim striparnicama(i u novosadskom klubu obozavalaca stripa) tek tamo negde od utorka(verovatnije srede).

Yawn!
Ja sam spavao do 15h i koji minut, otkucao ti na dc++ da me zoves na mob (ali mi je Kryten rekao da nema poruka... bice da moram da se registrujem, ipak:) i zapalio na fax, na predavanje koje pocinje u 16h, kao sto sam ti i napomenuo dan ranije. :P
Nema veze, ispravicemo gresku iduce nedelje.

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2006 : 11:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>parodija?!

To sam i ja htio napisati, ali me mrzilo toliko tipkati. :)

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/11/2006 : 11:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Bice cak i plakat na štandu Lavirinta! Profi! ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 24/11/2006 : 13:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
YYY!!! (skraceno od Yeah Yeah Yeah!!!)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 24/11/2006 : 13:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Dekara se pokazao kao najozbilniji izdavac :))). Ne samo da je 100% ispunio CRS-plan, nego je i iznenadio sa dodatnim izdanjima!

Jack the Black.

Nema šta! Živio SAO Lavirint i drug BlekenDekara, najjaci izdavac u SFRJ!

Dekara, prve epizode Nepobedivog fakat vuku na neku teenage-parodiju no poslije se vidi da to nije (iskljucivo ) za Bravo-publiku.

Kad ce bude novi Brit?

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 24/11/2006 : 14:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
quote:
[i]
Mozda si pomeshao Nepobedivog sa Battle Popeom?:))

Aha, pomeshao sam ga sa Battle Popom.

Shto se Nepobedivog tiche, prochitao sam prve dve-tri epizode, bilo mi je sto posto parodija - i pomalo dosadno - tako da sam nadalje citao samo OM.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/11/2006 : 14:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Dekaru za narodnog heroja

www.gradac.hr

Narodnog heroja rada!!!!!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 24/11/2006 : 22:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
ja mišljah da je ocito da je Nepobjedivi (lagana) parodija?

quote:
NeOMi i MMM su po standardnoj ceni(rachunajutji i NeOMa#10 koji je do sada bio 5 kuna

eto mi kad odugovlacin s kupovanjen
Go to Top of Page

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 25/11/2006 : 03:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message
clap your hands say yeah...
dabogda sve rasprodali

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/11/2006 : 08:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by zizanon

clap your hands say yeah...
dabogda sve rasprodali

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness

kako je jucer krenuo na crš s prodajom,nemoj reci dvaput

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2006 : 15:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
upravo se chuo sa nashim zemunskim isturenim odeljenjem koje mi je potvrdilo da tje u toku sutrashnjeg dana regularne beogracke stripske postaje(Alan Ford, Darkwood i Omen) biti snabdevene sa sva tri izdanja u dovoljnim kolichinama.
fala na strpljenju.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/11/2006 : 18:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ajde odmah kontaktiraj te beogradske ispostave da pripremaju tovare za ovu vamo metropolu.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/11/2006 : 22:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Dekara,hvala na poklonu!-Pozdrav
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2006 : 22:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
maj plezr - uzivaj u chitanju!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 30/11/2006 : 15:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Mog'o bi i sajt da apdejtujes po nekad, ne bi skodilo

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 30/11/2006 : 21:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
dekara nemam pojma jesmo li nas dvoje riješili stripove za duha sa sekirom....nešto se baš ne sjecam

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/11/2006 : 23:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ja se setjam - nismo:)

Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 02/12/2006 : 08:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Mog'o bi i sajt da apdejtujes po nekad, ne bi skodilo

Radim skriptu za vesti, pošto je postojeca html stranica, je li, ne pogodna za tako nešto. Nadam se da cu završiti uskoro... Nažalost ne zavisi puno od mene, da li sam vredan ili ne, vec od hronicnog nedostatka vremena... :/

Edited by - forsaken demon on 02/12/2006 08:55:23
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000