Author |
Topic |
|
Rifko
Starting Member
Sweden
26 Posts
Member since 25/11/2006 |
Posted - 25/11/2006 : 12:56:36
|
Vozdra svima....tek sam se registrovo na forumu pa da vas pozdravim .....P:S Ne kapiram ja ovo nista u vezi stripova i djeljenja....a imam dosta junaka scananih na pc...Zagor haman sve od njega mozda mi fali par komada,Veliki Blek,Mister No,Miki,Kit Teler,Tarzan,Erotski strip,Marti misterija,Komadant Mark,Alan ford,Konan,Zlatne serije,LMS,Hrvatska izdanja Zagora,Ludens i ostali da sad ne nabrajam,,,,,,uglavnom oko 200GB stripova otprilike,,,ako je ko zainteresovan za mjenjanje preko meila ili dc-eja nek se javi na rifko7@msn.com P:S Izvinjavam se ako sam pogresio u vezi foruma i mjesta gdje sam stavio topic.....Izvinite admini.....Ako ima neki laksi nacin za mjenjanje stripovajavite mi Hvala ......Zagor je zakon....
Udri hatka socijala je zakon......
|
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 25/11/2006 : 19:51:03
|
Sto se tiche skeniranih stripova ide varijanta DC++,Mirc...a sto se tiche papirnatih imas tamo Aukcije gore gde je i Forum, Naslovna...tamo mozes pogledati sta ljudi nude i mozes i prodavati svoje papirnate stripove...imas tamo sve detaljno objasnjeno.
Only God can judge me! |
|
|
Rifko
Starting Member
Sweden
26 Posts
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 26/11/2006 : 13:07:26
|
Pa pravo da ti kazem to ne znam, ima neki HUB, ali ti je najbolje po meni da otvoris novi topic, kao "Delim Skenirane Stripove" nesto u tom fazonu, i dogovrite se na kom HUB-u, ja recimo budem na Veselo Srce,Top Bosna,Burekland i Speed Bosna HUB-ovima. Ajde ako imas detaljan spisak onog sto nudis javi mi na mail: "mefisto@1000.hu" pa cemo se vec nesto dogovoriti. Ja imam Dilan Doga, Hellsing, Angel Sanctuary i Hellblazera skeniranog, svi extra kvaliteta. Eto.
Only God can judge me! |
Edited by - LeeMan on 26/11/2006 14:26:26 |
|
|
Rifko
Starting Member
Sweden
26 Posts
|
|
Topic |