Author |
Topic |
|
krcko3a
Starting Member
23 Posts
Member since 09/08/2006 |
Posted - 28/11/2006 : 23:54:07
|
Bio sam samo u subotu i nisam se osjecao najugodnije.Imao sam dojam da se vecina ljudi medusobno poznaje a ja da sam tamo zalutao.Hostese,jedine osobe koje sam mogao koliko toliko uociti kao neke službene osobe nisu imale pojma o osnovnim stvarima.Jedna nije znala da bi netko trebao dijeliti autograme a kamoli gdje i kada.Cak nije bila sigurna gdje je obješen(zaljepljen)program dogadanja.Slucajno sam uocio jednog mladog gospodina sa cekicem (ili klještima) u rukama i kapuljacom i predpostavio da je službena osoba.Bio je izuzetno ljubazan i susretljiv.To isto mogu reci i za jednog visokog mladog gospodina u nekakvoj kariranoj košulji (kasnije sam u "Kvadratu" vidio da je doticni i vec poznati i priznati strip autor).Takode je bio ljubazan i samoincijativno mi je dao broj za moguce dobivanje autograma od Bunkera.No da nisam vidio cekic u ruci prvoga koji me uputio na drugoga vjerojatno ne bi imao pojma da se za dobivanje autograma treba dobiti nekakvi broj. Takode uopce nisam imao pojma da na katu postoji nekakva mala dvorana gdje se prikazuje film na ciju se projekciju nije moglo uci jer je dvorana bila puna.Pa nismo svi baš doma u ZKM-u . No ne trebamo biti previše kriticni.Pošto i sam sudjelujem u organizaciji jednog isto tako "kolekcionarskog" okupljanja,gdje su doduše sve sami volonteri(tocnije samo jedan kolega i ja)poznate su mi primjedbe onih koji uvijek prigovaraju a baš ništa ne bi ucinili i samo brundaju-da treba naci sredstva od sponzora. No da ne duljim.Usporedbe sa Makarskom nisu baš najpogodnije.Makarska je ipak manje mjesto i tu je festival stripa za njih ipak veliki dogadaj dok je ta manifestacija u Zagrebu ipak samo jedan od pedeset ili stotinjak dogadaja toga vikenda.Tako da pažnja medija(gradonacelnika itd),pogotovo u najavi manifestacije cesto zna biti zanemariva ili nikakva.Na žalost.O ostalim razmišljanjima možda u nekom drugom postu.
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 28/11/2006 : 23:55:47
|
I kakav je zakljucak?
Meni je nekako promakao...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
krcko3a
Starting Member
23 Posts
Member since 09/08/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 29/11/2006 : 00:12:05
|
Pa o tom i raspravljamo,o ljudima koji su novi.Ako je CRŠ za nas stotinjak sa ovog foruma,sve je jasno,ali ja sam mislio da je to festival stripa za sve koji se tamo zateknu,bilo ciljano ili slucajno,jer su negdje nešto culi. |
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 29/11/2006 : 00:58:31
|
quote: Bio sam samo u subotu i nisam se osjecao najugodnije.Imao sam dojam da se vecina ljudi medusobno poznaje a ja da sam tamo zalutao.
da, baš je taka neka atmosfera... ka da si upa nepozvan na neki tulum... |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 29/11/2006 : 12:59:16
|
Ja ne bih dramatizirao. I ja sam novi. Program sam lako vidio na vratima. Dvorane na katu sam skužio jer sam vidio da se ljudi penju. Popricao sam s Tomislavom jer sam kod njega prije obavio jednu kupovinu i s Dmarom od kojeg najviše kupujem. Prodavaci su bili u gužvi, no jedan kod kojeg sam kupio maxi Zagore je bio jako simpa, odmah je skužio da tražim broj 39 za kojeg zna da je teško nabavljiv. Edvina znam iz rock miljea pa to sad nije bitno. Uglavnom, istina je da se mnogi tamo poznaju što je logicno, no u moru ljudi vecina je došla malo pogledati, bilo je i dosta cura i ne znam tko bi sad trebao što napraviti pa da se mi outsideri osjecamo kao organizatori i opcenito ljudi koji su dublje u stripu. No, kao u svakoj sferi života, možemo biti više ili manje zahtjevni, sve je to ok. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 13:36:11
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Ja ne bih dramatizirao. I ja sam novi. Program sam lako vidio na vratima.
Super jel' da? Znaci triban vozit 500 km do Zagreba da pogledam program na vratima. Pa covik moj, Vi u ZG donekle sebi i možete priuštiti da poljubite vrata a mi "provincijalci" dva dana prije službenog pocetka festivala nismo ni znali održava li se festival jer ako nema programa tko mi garantira da ima icega. I pazi radi se o DVA dana prije pocetka. Sorry ako nekoga vrijeda što želim znati krecem li na put ili ne. Bar da je kroz ovaj forum uspostavljena neka komunikacija, bar obavijest. Dodite, bit ce, radimo na programu ali BIT CE FESTIVALA. Možda puno tražim ali...
quote: Originally posted by darkwoodaxe Dvorane na katu sam skužio jer sam vidio da se ljudi penju.
A ja budala tražija lift.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
veber
Senior Member
1117 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 13:59:54
|
quote: Originally posted by dveribad
Pa o tom i raspravljamo,o ljudima koji su novi.Ako je CRŠ za nas stotinjak sa ovog foruma,sve je jasno,ali ja sam mislio da je to festival stripa za sve koji se tamo zateknu,bilo ciljano ili slucajno,jer su negdje nešto culi.
crš postoji malo duže nego forum. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 14:26:51
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by dveribad
Pa o tom i raspravljamo,o ljudima koji su novi.Ako je CRŠ za nas stotinjak sa ovog foruma,sve je jasno,ali ja sam mislio da je to festival stripa za sve koji se tamo zateknu,bilo ciljano ili slucajno,jer su negdje nešto culi.
crš postoji malo duže nego forum.
Koja je poanta ovog posta veber? Ali forum ipak okuplja širi krug ljudi od CRŠ-a.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 29/11/2006 : 23:54:02
|
iz šupljeg u prazno...crš je bio dobar ,dogodine još bolji..mislim da je problem u svakom od nas ....klasicni pukovnici poslije bitke
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 30/11/2006 : 00:33:23
|
pukovnici pokojnici,želim da znam..uvijek mi je azra u uvetima
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
|
Topic |
|