Jednom mi je Hello na to odgovorio nesto kao "pa i tad bi nam trebalo 7-8 godina da stignemo Italijane". Ali,valjda je bolje i za 7-8 godina nego nikad. Stvarno Hello,ako se dobro prodaje zasto ne ubrzati???
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Neznam, ona je rješila 100 slucajeva...Calahan je pi*ckin dim za nju.Meni je ona dosadna, da sam joj šansu...jednostavno, strip je triba bit na 90 stranica i gotovo.Al opet, za NiK Rajdera je boginja.
Dali su Trevisanu, koga dobro poznajemo iz Kena Parkera. Do sada je odradio samo 3 epizode Julia-e (8, 30 i 51). U principu volim njegov crtež, imali smo priliku da ga vidimo u boji u Norminom princu, specijalcu u izdanju System-a...
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
priznam, mucio sam se tjedan dana s ovim stripom, jer nisam uspjevao pronaci dovoljno vremena da ga slistim u komadu
konacni dojam: odlicno!
iako nisam ljubitelj ni trevisanovog crteza ni boje u bonellijevim stripovima, ova 100-tka mi je iznenadjujuce dobro sjela
zatim, nisam ljubitelj svijeta cirkusa (klaunova jos manje), ali berardi i calza su napisali vrlo dojmljiv scenarij koji je u prvoj polovici stripa malo dosadan i zbunjujuci, ali se njegova vrijednost vidi tek kad se procita strip u cijelosti
samo radnju vam necu prepricavati zbog raspleta, vec se nadam da ce nas hello uspjeti nesto iskemijati da ovaj jubilarac objave preko reda
vjerujem da ce biti i suprotnih misljenja, ali ja apsolutno dizem palac gore za ovaj strip
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
priznam, mucio sam se tjedan dana s ovim stripom, jer nisam uspjevao pronaci dovoljno vremena da ga slistim u komadu
konacni dojam: odlicno!
iako nisam ljubitelj ni trevisanovog crteza ni boje u bonellijevim stripovima, ova 100-tka mi je iznenadjujuce dobro sjela
zatim, nisam ljubitelj svijeta cirkusa (klaunova jos manje), ali berardi i calza su napisali vrlo dojmljiv scenarij koji je u prvoj polovici stripa malo dosadan i zbunjujuci, ali se njegova vrijednost vidi tek kad se procita strip u cijelosti
samo radnju vam necu prepricavati zbog raspleta, vec se nadam da ce nas hello uspjeti nesto iskemijati da ovaj jubilarac objave preko reda
vjerujem da ce biti i suprotnih misljenja, ali ja apsolutno dizem palac gore za ovaj strip
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Meni je isto dobar strip, sa tom razlikom što jesam ljubitelj Trevizanovog crteža...
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
mene zanima. zašto stižu u sloveniju takvi slabi stripovi od julije, ovo je skoro jedini kojeg sam dobio bez vidljivih odtisaka od traka, ali sada kad ga doma bolje pogledam vidim zašto, NAPISAN JE BROJ S CRNIM FLOMASTROM!! Ovi stripovi od julije što dolaze u slovenijo, su obicno smece, a cijena je još narasla!!!