Author |
Topic  |
crni1000
Starting Member
3 Posts
Member since 15/08/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/12/2006 : 14:50:57
|
Vidiš, to sam morao upitat Bernija na CRŠ-u. Uglavnom, nije bilo nikakvih naznaka da ce se ugasiti. MIslim da ce izac još koji da se završi onaj miniserijal...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 02:39:16
|
quote: Originally posted by mpavin
ekipo iz libellusa, jeste li imali ideju da krenete s objavljivanjem Lazarusa pocevši od prvog preskocenog broja

Lepo pitanje, imali bi moju potpunu podrsku i bili bi vam oprosteni ovi silni boneliji...  
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
 |
|
targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 08:37:07
|
A meni se cini da sam taj broj 62 kupio prije 100 godina...
If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay... |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16687 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16687 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 09:29:50
|
bilo bi mi žao ali .... mislim da je bolje da završi pricu i prekine izdavanje nego da se ovako mucimo sa nastavcima - jedan strip godišnje u tri dijela - žalosno
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
Edited by - risbozg on 02/12/2006 09:30:25 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/12/2006 : 11:06:57
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
ekipo iz libellusa, jeste li imali ideju da krenete s objavljivanjem Lazarusa pocevši od prvog preskocenog broja

Lepo pitanje, imali bi moju potpunu podrsku i bili bi vam oprosteni ovi silni boneliji...  
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Pa i LL je napravljen u duhu Bonellija.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 14:54:43
|
Ni blizu...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/12/2006 : 15:29:58
|
quote: Originally posted by SejoSexon

________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Nope, napravljen je kao opozicija i zestoka konkurencija bonelijevim stripovima...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/12/2006 : 16:07:06
|
+Nisam razocaran i ako ga više uopšte ne bude bilo....
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 02/12/2006 : 17:15:50
|

Nope, napravljen je kao opozicija i zestoka konkurencija bonelijevim stripovima...
... od autora koji nisu uspeli u Boneliju Jel' tako? 
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/12/2006 : 17:51:25
|

I moj podršku takoder! Hocemo Lazarus Ledda!!!!!! |
 |
|
mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 02/12/2006 : 20:27:50
|
ono što sam procito od LL, najbolja mi je Metallica, neznam koji je to broj.
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/12/2006 : 22:55:10
|
quote: Originally posted by prozirna senka

... od autora koji nisu uspeli u Boneliju Jel' tako? 
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Hm, pa ne bih bas nesto rekao majku mu, koliko je meni poznato Star Comics je pruzau priliku maldjim autorima da se dokazu, a kasnije je , na zalost, dosta njih preslo kod cika giganta... a nekolicina radi i za amere...
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 02/12/2006 : 22:59:13
|
Mrzi me da kopam, Markos (a neki drugi) to sigurno znaju, no meni se sve cini da je Star Comics osnovan od Bonelijevog otpada.
E sad, moze biti da sam u nekom tezem tripu...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 03/12/2006 : 15:30:29
|
ma meni je uvjek bio zakon LL, za razliku od nekih drugih stripova ne sljedi neke margine i umiru glavni likovi, bilo bi mi žao da više ne izlazi kod nas, ali opet i ovako je žalosno kako izlazi,
strip je zakon |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 04/12/2006 : 06:00:07
|
LL je i meni bio dobar, ali nije ništa bolji od prosjecnih Bonelli junaka, A njegov autor se ponovo vratio u SBE.
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/12/2006 : 09:15:08
|
Pa Capone je htio vlastiti serijal pošto se na Zagoru nije mogao iskazati... A mislim da je i dosta crtaca prešlo iz SC u Bonelli.
 |
|
targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
Posted - 04/12/2006 : 09:47:50
|
Bilo je dobrih epizoda (Metallica i Lovcev mjesec su mi recimo ostali u sjecanju), ali i puno škarta, što i ne cudi s obzirom na broj autora koji je profilirao serijalom... Mislim da je bio neki post s autorima koji su radili na Lazarusu, pa kasnije prešli na Nathana, ali ne mogu se sad sjetiti. Osobno, a gledajuci ritam izlaženja, ne bih imao ništa protiv da se Larry ukine, a Nathan ubrza.
If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/12/2006 : 09:51:04
|
Crtež je isto jako varirao kod Ledda, no ne može se reci da su crtaci bili puno lošiji u vecini slucajeva od recimo standardnih crtaca Bonelli ergele.
 |
|
weaver
New Member

Croatia
136 Posts
Member since 04/04/2006 |
Posted - 04/12/2006 : 11:23:16
|
quote: Originally posted by mladen13
ono što sam procito od LL, najbolja mi je Metallica, neznam koji je to broj.
broj 14.
inace, prestala sam kupovati svaki broj LLa jos negdje oko 30. broja jer mi je postao pomalo nebulozan, tj. vrlo daleko od onoga kakav je bio na pocetku... zadnji broj koji posjedujem je 60 i skuzila sam da se previse toga izdogadjalo s Larryjem u medjuvremenu. mozda ipak kupim preskocene brojeve.
u svakom slucaju, steta da se bilo koji serijal gasi, pa tako i larry.  |
 |
|
Topic  |
|