forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Lazarus Ledd
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

crni1000
Starting Member

3 Posts

Member since 15/08/2006

Posted - 01/12/2006 : 14:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send crni1000 a Private Message
jel netko mozda zna sta je s novim brojem (62)... dal strip izlazi i dalje ili su ga ukinuli?

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/12/2006 : 14:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Vidiš, to sam morao upitat Bernija na CRŠ-u. Uglavnom, nije bilo nikakvih naznaka da ce se ugasiti. MIslim da ce izac još koji da se završi onaj miniserijal...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 01/12/2006 : 14:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Svake godine jedan broj,tako nekako...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 01/12/2006 : 18:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

Svake godine jedan broj,tako nekako...

LL je dobio status albuma.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/12/2006 : 20:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
ekipo iz libellusa, jeste li imali ideju da krenete s objavljivanjem Lazarusa pocevši od prvog preskocenog broja
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/12/2006 : 02:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

ekipo iz libellusa, jeste li imali ideju da krenete s objavljivanjem Lazarusa pocevši od prvog preskocenog broja

Lepo pitanje, imali bi moju potpunu podrsku i bili bi vam oprosteni ovi silni boneliji...

targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 02/12/2006 : 08:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send targon a Private Message
A meni se cini da sam taj broj 62 kupio prije 100 godina...

If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16687 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/12/2006 : 09:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
kaj samo 100 :)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16687 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/12/2006 : 09:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
bilo bi mi žao ali ....
mislim da je bolje da završi pricu i prekine izdavanje nego da se ovako mucimo sa nastavcima - jedan strip godišnje u tri dijela - žalosno

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

Edited by - risbozg on 02/12/2006 09:30:25
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/12/2006 : 11:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:

Lepo pitanje, imali bi moju potpunu podrsku i bili bi vam oprosteni ovi silni boneliji...

Pa i LL je napravljen u duhu Bonellija.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 02/12/2006 : 12:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ma koji Lazarus, bolje vi krenite s Mister NO-om extra!

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 02/12/2006 12:24:06
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/12/2006 : 14:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Ni blizu...

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/12/2006 : 15:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

Nope, napravljen je kao opozicija i zestoka konkurencija bonelijevim stripovima...

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/12/2006 : 16:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
+Nisam razocaran i ako ga više uopšte ne bude bilo....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 02/12/2006 : 17:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nope, napravljen je kao opozicija i zestoka konkurencija bonelijevim stripovima...

... od autora koji nisu uspeli u Boneliju Jel' tako?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/12/2006 : 17:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:

quote:

I moj podršku takoder!
Hocemo Lazarus Ledda!!!!!!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 02/12/2006 : 20:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
ono što sam procito od LL, najbolja mi je Metallica, neznam koji je to broj.

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2006 : 21:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Slazem se da je u duhu Bonellija sa tim da ispada jos hiljadu puta gori :))).

Jack the Black.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/12/2006 : 22:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:

quote:

quote:

quote:

... od autora koji nisu uspeli u Boneliju Jel' tako?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Hm, pa ne bih bas nesto rekao majku mu, koliko je meni poznato Star Comics je pruzau priliku maldjim autorima da se dokazu, a kasnije je , na zalost, dosta njih preslo kod cika giganta... a nekolicina radi i za amere...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 02/12/2006 : 22:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Mrzi me da kopam, Markos (a neki drugi) to sigurno znaju, no meni se sve cini da je Star Comics osnovan od Bonelijevog otpada.

E sad, moze biti da sam u nekom tezem tripu...

Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 03/12/2006 : 15:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
ma meni je uvjek bio zakon LL, za razliku od nekih drugih stripova ne sljedi neke margine i umiru glavni likovi,
bilo bi mi žao da više ne izlazi kod nas, ali opet i ovako je žalosno kako izlazi,

strip je zakon
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2006 : 06:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
LL je i meni bio dobar, ali nije ništa bolji od prosjecnih Bonelli junaka, A njegov autor se ponovo vratio u SBE.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/12/2006 : 09:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa Capone je htio vlastiti serijal pošto se na Zagoru nije mogao iskazati... A mislim da je i dosta crtaca prešlo iz SC u Bonelli.

Go to Top of Page

targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 04/12/2006 : 09:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send targon a Private Message
Bilo je dobrih epizoda (Metallica i Lovcev mjesec su mi recimo ostali u sjecanju), ali i puno škarta, što i ne cudi s obzirom na broj autora koji je profilirao serijalom...
Mislim da je bio neki post s autorima koji su radili na Lazarusu, pa kasnije prešli na Nathana, ali ne mogu se sad sjetiti.
Osobno, a gledajuci ritam izlaženja, ne bih imao ništa protiv da se Larry ukine, a Nathan ubrza.

If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/12/2006 : 09:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Crtež je isto jako varirao kod Ledda, no ne može se reci da su crtaci bili puno lošiji u vecini slucajeva od recimo standardnih crtaca Bonelli ergele.

Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 04/12/2006 : 11:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

ono što sam procito od LL, najbolja mi je Metallica, neznam koji je to broj.

broj 14.

inace, prestala sam kupovati svaki broj LLa jos negdje oko 30. broja jer mi je postao pomalo nebulozan, tj. vrlo daleko od onoga kakav je bio na pocetku... zadnji broj koji posjedujem je 60 i skuzila sam da se previse toga izdogadjalo s Larryjem u medjuvremenu. mozda ipak kupim preskocene brojeve.

u svakom slucaju, steta da se bilo koji serijal gasi, pa tako i larry.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000