Citao sam da je Mister No omiljeni Nolitin junak i nije mi jasno zasto je dozvolio da prvo kvalitet Mister Noa tako opadne a evo sad i potpuno zgasne. Ali sta je tu je. Mislim da ce povremeno izbacivate neke specijalce i pomalo ga progurivati u flashove drugih junaka kao Marija i Dylana. Ako nista drugo znamo da je Mister no doziveo 2000 godinu (imao je 78 godina) a na doceku nije bio sa zenom vec sa Ottom. Pa moze se ugurati jos koja dobra prica izmedzu.
Citao sam da je Mister No omiljeni Nolitin junak i nije mi jasno zasto je dozvolio da prvo kvalitet Mister Noa tako opadne a evo sad i potpuno zgasne. Ali sta je tu je. Mislim da ce povremeno izbacivate neke specijalce i pomalo ga progurivati u flashove drugih junaka kao Marija i Dylana. Ako nista drugo znamo da je Mister no doziveo 2000 godinu (imao je 78 godina) a na doceku nije bio sa zenom vec sa Ottom. Pa moze se ugurati jos koja dobra prica izmedzu.
ljuso vjerovatno misli na spec. MM& M No
otkud to znamo?? tell me!
There can be only one!
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
quote:Originally posted by ljuso Ako nista drugo znamo da je Mister no doziveo 2000 godinu (imao je 78 godina) a na doceku nije bio sa zenom vec sa Ottom. Pa moze se ugurati jos koja dobra prica izmedzu.
otkud to znamo?? tell me!
To znamo iz svojedobno izdanog pirata MM&MNo "Bijeg iz Skyneta"... Zasigurno!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?