forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Oce nas Berni obradovat novim DD Maxijem za Bozic?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/12/2006 : 12:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Ne bude li ni Giganta ni Maxija bice frke...inache mi zagorelo mleko za kafu, mamicu mu sad bazdi cela kujna.

@Srdjane a di se to kupate zimi majke ti?
Inache imam ja neke zelje sad za praznike, nek to ostane moja tajna.

Only God can judge me!

Ako nisi znao Vršac je grad buducnosti, Evropski grad, tako da pored predivne hale Milenijum i ekskluzivnog hotela Vile Breg ( lux kategorije ) imamo i zatvoreni bazen, pa ne kupamo se valjda na našem jezeru, eto da znaš da Vršac ima i jezero !!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 06/12/2006 : 13:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
O, pa vi ste moderni.

Only God can judge me!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/12/2006 : 13:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

O, pa vi ste moderni.

Only God can judge me!

da

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 07/12/2006 : 04:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Ma Vrsac vam je ljudi stvarno mnogo lep grad, bez zezanja. Bejah bas skoro tamo, malo sam sa ostalim buducim strucnjacima za domacu knjizevnost bio da na licu mesta prodiskutujemo Steriju i Popu. Lep vam je onaj hotel za avijaticare, btw:) Nije skupo a fino.

Dee, moraces da se strpis jos malo - izgleda da je svirka tek februara, ali dovuci cu se skupa s bendom tad pa bude jos bolje. Ako ti se ne ceka za stripove, moze biti da moji drugari iz grupe Bad Copy imaju koncert sad u decembru pa ti donesu oni. Kad bi izasao i DD Gigant pa da te obradujem jos i tim, do jaja bi bilo:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/12/2006 : 09:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm
Dee, moraces da se strpis jos malo - izgleda da je svirka tek februara, ali dovuci cu se skupa s bendom tad pa bude jos bolje. Ako ti se ne ceka za stripove, moze biti da moji drugari iz grupe Bad Copy imaju koncert sad u decembru pa ti donesu oni. Kad bi izasao i DD Gigant pa da te obradujem jos i tim, do jaja bi bilo:)

L.C., ajd ti meni posalji po tim Loshim kopistima, a kad navratis u februaru, možda dojases sa gigantom. Bilo kako bilo, vidimo se! Dobra vam svirka!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 09:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ma Vrsac vam je ljudi stvarno mnogo lep grad, bez zezanja. Bejah bas skoro tamo, malo sam sa ostalim buducim strucnjacima za domacu knjizevnost bio da na licu mesta prodiskutujemo Steriju i Popu. Lep vam je onaj hotel za avijaticare, btw:) Nije skupo a fino.

Vršac je savršen grad, nisi sve obišao, a to je hotel Ikar, tamo je i Pilotska Akademija, da fino je i jeftino, hvala na komplimentima.:))

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000