Do proljeca 2007. godine izdavacka kuca «Libellus» pokrenut ce jos jednu biblioteku od prvog broja po originalnoj talijanskoj numeraciji, a ovaj put glavni protagonist bit ce jedan od najpopularnijih Bonellijevih junaka – Mister No!
Forma izdanja bit ce potpuno identicna onoj iz biblioteke Martina Mystérea, sto znaci jednu cjelokupnu epizodu unutar jedne knjige, bez nastavaka, s originalnim naslovnicama. Prijevod biblioteke Mister No potpisat ce Andrej Cvitas, puno poznatiji starosjediocima na Forumu kao Dok Lester, a lekturu ce odraditi nas Curunir. Njih dvojica su jamac da ce avanture ovog nepopravljivog romantika, zenskarosa i najsimpaticnijeg avanturista od svih Bonellijevih junaka na najbolji moguci nacin biti prenesene na hrvatski jezik.
Kroz iducu godinu, Dado i ja smo planirali izdati 12 knjiga u ovoj biblioteci, a prve dvije bi trebale biti u prodaji vec u 3. mjesecu.
Zivili!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Šta da kažem. Ne znam dal da budem sretan ili nesretan.Valjda oboje. Sretan sam što ce ova dva junaka dobiti reprinte u puno kvalitetnijem i ljepšem izdanju od LMS-a al sam nesretan jer ko zna oce li biti para za to.
8 Texova x 150 kn 12 MNo x 100 kn (pretpostavljam, a možda ce biti i viša cjena) 12 MM x 100 kn dalje necu ni nabrajati..
Šta da kažem. Ne znam dal da budem sretan ili nesretan.Valjda oboje. Sretan sam što ce ova dva junaka dobiti reprinte u puno kvalitetnijem i ljepšem izdanju od LMS-a al sam nesretan jer ko zna oce li biti para za to.
8 Texova x 150 kn 12 MNo x 100 kn (pretpostavljam, a možda ce biti i viša cjena) 12 MM x 100 kn dalje necu ni nabrajati..
to sve nabaviš i objaviš bankrot pa mi pokupujemo za malu lovu
DokLester je ljudina(doslovno;-))a s obzirom da se radi o velikom fanu MisterNO-a i izvrsnom poznavatelju talijanskog jezika,ovo izdanje ce imati najbolji moguci prijevod.
Evo baš me zvali da dvojica mladica trce po ulicama i deru se "MIsterNO!MisterNO!" Rekao sam tipu što vozi hitnu da intervencija nije potrebna jer to su normalni simptomi kod stripofila koji vole tog junaka.Nakon pocetnog ludila i euforije doci ce do spontanog smirenja a na usnama ce im se pojaviti smiješak koji ce trajati mjesecima.