forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Biblioteka Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/12/2006 : 23:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ma ovo je najbolje što ste mogli izdati! Svaka cast!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/12/2006 : 23:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

ajde, moglo bi se rec i tako...ali ipak, tebi je blizi, zemljopisno

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/12/2006 : 23:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Ma ovo je najbolje što ste mogli izdati! Svaka cast!

Hvala npetros@htnet-dsl!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/12/2006 : 00:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Bravo momci odlicno!! Bas se radujem.
Go to Top of Page

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 10/12/2006 : 01:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
godinama sam skupljao i na kraju skupio celokupne edicije
Kena parkera, Mister Noa, Martija Misteriju, Dilan Doga, Texa....
i pomislih sta cu sada?
kad ono - idemo ispocetka!!! jeaaaa

naravno stara izdanja ne dam ni za zivu glavu!
a za nova cu morati ili da opljackam banku ili
da nadjem solidan i dobro placeni posao

There can be only one!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/12/2006 : 02:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Samo da pozdravim ovaj potez,kupujem sigurno u nadi da necete zeznuti stvar pa odustati posle nekog vremena

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/12/2006 : 02:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
E da,samo jedna preporuka - isforsirajte izdanja kojih ima malo(Almanasi,Team-up-ovi)da bi se smanjilo opterecenje budzeta kupaca u narednim godinama.

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/12/2006 : 03:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Molio bih nekoga iz BG da mi javi kako je draskomisterno... zabrinut sam za njegovo zdravlje.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/12/2006 : 03:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Plasim se da je Drasko od srece polomio kompjuter. :)

Ja, zbilja, sam simpatican...
Go to Top of Page

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 10/12/2006 : 06:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message
Dajte ljudi soft cover, imajte milosti...
Em cu ustedeti neki dinar na jeftinijem izdanju, em zauzimaju malo manje prostora, pa ce mi koji mesec kasnije trebati dodatna soba za stripove. ;)

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2625 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 10/12/2006 : 08:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Previše je ovih najava, ako se ostvare stvarno ce biti teško sve pokupovati. Možda biste ipak trebali malo prorijediti izdanja, 12 knjiga godišnje od MN-a, MM-a, pa još 8 od Texa... Vjerujem da ima puno onih koji bi sve kupili, ali jednostavno nece moci financijski podnijeti.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 10/12/2006 : 10:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
najava za izdavanje mister no-a hc predstavlja najavu sumraka i kraja strip izdavaštva u hrvatskoj.hvala odredenoj gospodi što efikasno rade na uništenju stripa u našim krajevima na uštrb brzog i nesumljivog zgrtanja milijuna...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/12/2006 : 10:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Gaston me vec unaprijed sms-om upozorio na ovaj topic. Covjek mora da pazi na koje krhko zdravlje! :-)

Libellus je do sada izbacio masu genijalnih izdanja, ali sve, baše sve je to pickin dim za bibilioteku Mister No (i MM)! MOMCI, SVAKA CAST!

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Edited by - SejoSexon on 10/12/2006 19:58:22
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/12/2006 : 10:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Iako mi je vrlo drago zbog novog izdanja mojeg omiljenog junaka, na žalost to necu moci kupovati. Ako izuzmemo cinjenicu da se takve stvari rijetko vidaju u mojem selu, siguran sam da ce tako što sigurno koštati 50 (i više kuna), a to mi se cini preskupo...
Naravno, želim sve najbolje Libellusu sa Mister No-om.

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 10/12/2006 : 11:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
Ovo je super, samo nevjerujem da cu kupovati,tj. ovo bi me financijski uništilo. Ako je ikako moguce SC...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/12/2006 : 11:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa tako, nisam nešto oduševljen ponovnim sakupljanjem MIster No otpocetka. Možda kupim prvi broj?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2006 : 11:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

najava za izdavanje mister no-a hc predstavlja najavu sumraka i kraja strip izdavaštva u hrvatskoj.hvala odredenoj gospodi što efikasno rade na uništenju stripa u našim krajevima na uštrb brzog i nesumljivog zgrtanja milijuna...

Sorry ali mislim da nisi u pravu. Ne želim da sad baš pocinjemo prepisku i prepirku jer za svaku opciju uvik postoje pozitivne i negativne stvari. To su jednostavno naša subjektivna mišljenja ali ne moraju biti tocna. Možda sagledavanje iz pozicije izdavaca stvari ne cini tako ružicastim po pitanju milijuna. Ja možda naivno gledam na sve ali opet, tko voli, želi i najbitnije MOŽE, taj ce kupovati. Ne cini mi se da se osjetilo na dinamici izdavaštva pojava dosadašnjih HC izdanja. Dovest ce do selektivne kupnje, to da, ali manji tiraži omogucit ce opstanak izdanja unatoc tome što dio kupaca to nece moci pratiti. Ponovo, za opciju sam KVALITETNE ponude i pomalo mi je drago što moram birati na što cu potrošiti raspoloživi budžet.

PS
Ako aludiraš na eventualnu mogucnost da je netko u cetvrtom tisucljecu( jer u trecem je to gotovo sigurno nemoguca misija ) mogao otkupiti prava pa kreniti sa kiosk izdanjem za "široke narodne mase" onda se sigurno varaš. Dokaz je stanje danas i recentini tiraži tih izdanja. Drugi par postola je što mnogi misle da izdavaci redom lažu cim progovore. Ima i toga ali moramo biti svjesni da smo vec godinama endemicna vrsta i borimo se za opstanak. Ni izdavaci nisu u puno boljoj situaciji,

PSS
Možda bi netko i pokušao otkupom prvog bloka autorskih prava i onda bi zariba cime bi otklonija mogucnost da netko kvalitetno krene sa izdanjem koje ima perspektivu da bude i redovito.

PSSS(TTTTTTTTTTTTTTTT....)
I dalje se ne odricem MrNO frizure. Sponzori kolor šampona i slicnih proizvoda se otimaju za ugovor ali ne dam se.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

Edited by - Renky on 10/12/2006 11:52:55
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/12/2006 : 11:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Gaston me vec unaprijed sms-om upozorio na ovaj topic. Covjek mora da pazi na koje krhko zdravlje! :-)

Libellus je do sada izbacio masu genijalnih izdanja, ali sve, baše sve je to pickim dim za bibilioteku Mister No (i MM)! MOMCI, SVAKA CAST!

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Da te vidi zena kako lajes ne bi ti ovde vise nosa promolio.

Porter
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 10/12/2006 : 12:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message
aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu
trebat ce ovo imati
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/12/2006 : 13:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
neki bi samo rekli -GENIALNO

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/12/2006 : 14:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A kad ovo izlazi?
A u kojem tiražu?
A kolika je cena?
A jel HC???

Suuuuuuuperrrrrr!!!!

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/12/2006 : 14:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

neki bi samo rekli -GENIALNO

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

jesi zaboravio J ili T?

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/12/2006 : 14:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Sad ovo :-))))
Rekao nam je Gaston,nama okupljenima u Bookcaffeu i ovu vijest.
Šok je trebalo pretrpljeti.
Meni koji fale još 6 Mister Noa LMS.
A onda mi je sinulo!
Nostalgija nek stoji,ovo je izdanje koje ce krasiti police.
Po redu,bez cenzure,preimenovanja Esse essea,bez uklanjanja djeteline sa cetiri lista sa rukava samog protagonista,bez istrgnutih stranica,bez zamjenskih naslovnica.
Odlicno!:-)
Koliko je važan Mister No za Libellus?
Ili ljudi samo prate što se na forumu vec odavna traži.
Hoce li se prodavati ili nece?Vjerujem u prvu opciju.
I dobru prodaju.
Postoje li M.no almanasi ili nas to tek ceka????
No,ajde...
Nek je naš pilot s nama u dobrom pakovanju kako i zaslužuje.
Vrlo skoro aterira,stoga,pazite se.....
Go to Top of Page

kover
Starting Member

33 Posts

Member since 29/11/2005

Posted - 10/12/2006 : 15:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kover a Private Message
fantasticno! JA sam sigurno jedan od kupaca!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/12/2006 : 16:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Razmislite malo da malo riskirate i umjesto 500 tiraž bude 1000 komada, a samim tim bi i cijena bila barem 10 do 20 kn jeftinija. Pokušajte to barem s prva 2 broja Mister No-a i ako ne bude išlo kasnije samo smanjite tiraž i to je to.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000