forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 UFO 1896
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
posto odavno ne kupjem redovnoga martina/martija, a ovo mi pari nadasve zanimljivo, moze li neki marti(no)znalac reci nesto vise?...thx a lot!

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
To je nastavak iz prošlog broja.. Martin dobiva knjigu koja prica o LJUC-ovima i osnivacu Adamu.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ah, hvala, nisam u tijeku...znaci nista za mene, nekako sam pomislio, a i nesto se spominjalo, da ide brzo jedna fenomenalna epizoda u starom mm stilu....no, mozda sam ja zabucao sve...

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

posto odavno ne kupjem redovnoga martina/martija, a ovo mi pari nadasve zanimljivo, moze li neki marti(no)znalac reci nesto vise?...thx a lot!

evo, jedan kupac Libellusovog Martija manje

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

quote:

evo, jedan kupac Libellusovog Martija manje

sad si napravio gaf koji je lani napravio DeeCay za MMG 1/2

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Cekaj da se prisjetim... Nešto sam spustio za lektora, a zapravo je lektor bio Curunir, jel tako?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Cekaj da se prisjetim... Nešto sam spustio za lektora, a zapravo je lektor bio Curunir, jel tako?

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
dakako, neovisno o svemu, ja jednostavno obozavam prvih 80ak MM...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>To je nastavak iz prošlog broja.

Kako se zvao prosli? To nije onaj Hotel na hridi, je l'? Malo sam se pogubio ...:(

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa to je ovaj gospodari grada 5 prstenova ciji se topic izgubio pa ja bezveze otvorio novi:))

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Grad 5 prstenova! Prebrowsaj malo po topicima niže.

Edited by - DeeCay on 12/12/2006 20:48:49
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/12/2006 : 20:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
kako sad pa 10??????????

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/12/2006 : 00:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>pa to je ovaj gospodari grada 5 prstenova

Djeluje mi kao da sam ga kupio, ali mi ne djeluje kao da sam ga ccitao. A ne znam ni di je. Shit. :)

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 09:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>pa to je ovaj gospodari grada 5 prstenova

Djeluje mi kao da sam ga kupio, ali mi ne djeluje kao da sam ga ccitao. A ne znam ni di je. Shit. :)

mcn

Možda si poklonio svoje primjerke polaznicima tvoje škole kreativnog pisanja SF-a, tek toliko da vide kak talijani pišu SF u stripu... Preko slika je bolje uci!

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16993 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/12/2006 : 15:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

ah, hvala, nisam u tijeku...znaci nista za mene, nekako sam pomislio, a i nesto se spominjalo, da ide brzo jedna fenomenalna epizoda u starom mm stilu....no, mozda sam ja zabucao sve...

Pa ima i recenzija te epizode «u starom stilu» koja je nedavno izašla u Italiji – Blago kapetana Kida. Vjerovatno si o tome negdje citao.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 16:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Pa ima i recenzija te epizode «u starom stilu» koja je nedavno izašla u Italiji – Blago kapetana Kida. Vjerovatno si o tome negdje citao.

Ma sigurno ne misli na te... Kad ce to doci do nas??! To je sigurno senka nešto najavljivao za sve ove epizode koje dolaze u ovom Countdown ciklusu. Možda je mislio na ovu epizodu sa LJUCOVIMA ili za nekih par epizoda kad se opet vraca Morales i Maria Ossowiecki.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 13/12/2006 : 19:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
danas sam baš kupio "grad pet prstenova" i odlicno izgleda.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/12/2006 : 21:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Ma sigurno ne misli na te... Kad ce to doci do nas??! To je sigurno senka nešto najavljivao za sve ove epizode koje dolaze u ovom Countdown ciklusu. Možda je mislio na ovu epizodu sa LJUCOVIMA ili za nekih par epizoda kad se opet vraca Morales i Maria Ossowiecki.

Na obe I to je, manje-vise, to. Uz Hemptonov presto.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/12/2006 : 21:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
kad smo kod UFO-a i ovog spominjanja mcnove sf skole, sinoc bio "gosti iz galaxije" dusana vukotica sa zarkom potocnjakom i ljubisom samardzicem...sjetio sam se dok sam to gledao ko klinjo na c/b tv-u, joj kako mi se to bilo dopalo onomad...naš sf trash horror a efekti ceske skole, cak i nelosi!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/12/2006 : 23:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Odlicna epizoda Martija!
Nakon "Grada 5 prstenova" i MM Giganta 3 nisam ništa manje ni ocekivao.
Jedino Zagor,Hellingen i E.A.Poe pojavljivanje.
Ako ništa onda barem jedinstveno pojavljivanje :-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000