Sa Spirou serijala? Da. Samo u prvoj Fournijevoj epizodi se još pojavljuje, ako se ne varam.
Mada, pošto je Dupuis kupio Marsu productions (ili ih je kupila ista firma, ili tako nešto), ne bi me cudilo da se to promeni.
Ne kontam te za Spipa? Misliš jel' Spip više nema unutrašnjih monologa, vec je k'o obicna "mutava2 veverica? Ako je to - ne, osim u La machine qui reve.
Sa Spirou serijala? Da. Samo u prvoj Fournijevoj epizodi se još pojavljuje, ako se ne varam.
Mada, pošto je Dupuis kupio Marsu productions (ili ih je kupila ista firma, ili tako nešto), ne bi me cudilo da se to promeni.
Ne kontam te za Spipa? Misliš jel' Spip više nema unutrašnjih monologa, vec je k'o obicna "mutava2 veverica? Ako je to - ne, osim u La machine qui reve.
-- "Svetog mi Haralampija!"
Da, to sam mislio. Nedostatak Marsupilamija i mutavi Spip po meni su velik udarac Spirouu. Damn! No vidjecemo...
Pitanje za one koji se bave popisima: -Jesu li Libellusove knjige 4 i 5 ikada objavljene u onim starim edicijama(Biser strip,Panorama,Stripoteka itd,itd)? Jer cini mi se da "Nasljednici" nisu(zbog prvog pojavljivanja Marsupilamija),a za drugu nisam siguran.