forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 narucivanje direkt od bonellija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 13/12/2006 : 15:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
molim tko je narucivao stripove od bonellija neka kaže koliko je platio poštarine i za koliki paket
znam da se o ovom vec raspravljalo i to poodavno, al di da ja sad to nadem?

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 16:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Na searchu.

To po strani, poštarina u Bonelliju je donedavno bila prilicno skupa (koliko stripovi, toliko poštarina).

Odnedavno je BEZOBRAZNO skupa - koliko stripovi, DUPLO toliko poštarina.

Ni po kom osnovu ti se ne isplati. Jedino ako je poštarina za CRO manja nego za SRB.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 16:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
steibrenner, imaš tu posvuda po topicu pozivnice tipa pod nazivom stockbrooker koji bi u Italiju po stripove. Možda može skoknuti i do Milana?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 13/12/2006 : 16:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

steibrenner, imaš tu posvuda po topicu pozivnice tipa pod nazivom stockbrooker koji bi u Italiju po stripove. Možda može skoknuti i do Milana?

hehe, ako ce mu steinbrenner dati pare za gorivo, onda mozda nesto i dobije LOLcina
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 13/12/2006 : 16:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by DeeCay

hehe, ako ce mu steinbrenner dati pare za gorivo, onda mozda nesto i dobije LOLcina

ne kužim jel šala u vezi para za gorivo na moj racun ili stockbrookerov? ili nekog treceg lica koje nije dalo stockbrookeru paru za gorivo?

ne zanima me milano i do trsta bi bilo dovoljno

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 16:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ne znam, tip je bio ozbiljan glede nabavke. Potraži njegov topic dole i javi mu se na mail.

Topic:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=24114

Edited by - DeeCay on 13/12/2006 16:37:54
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 13/12/2006 : 17:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message

Eh, ma da...stojim ja u redakciji i pricam s njih troje; iza njih gomila stripova svi lijepo slozeni...samo sta mi ne masu stripovi sa polica da ih uzmem, kad oni meni poceli objasnjavat proceduru narucivanja i bla bla bla. Ja im kazem da sam u prolazu i da bi kupio od njih,ali nema sanse. Ispalia sam.

I slusajte sad ovo: prijateljica mi zivi u Milanu i morala je cekat mjesec dana dok su jos dosli stripovi, a zivi 2 ulice dalje od SBE. Koma...

Ali kad ti stignu stripovi u kucu, zaboravis sve muke i carine oko njih... :-)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 18:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Izrazicu prilicnu skepse da je trebalo da ceka mesec dana da joj stignu stripovi.

Zato što znam da u Srbiju, pa još u Zajecar, stižu u roku od 10 dana.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/12/2006 : 18:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja sam prije 2-3 god. narucio 40ak stripova, stigli su mi nakon ca. 2 sedmice i poštarina nije bila toliko visoka.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 18:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Izgleda da svake godine poskupljuju za 100% ;)

Tebi je onda tom logikom poštarina došla 25% od cene stripova, što je okej. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 13/12/2006 : 22:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
poštarina i pakovanje nije toliko skupa...ali ako nabaviš 4kg stripova onda je tarifa normalno veca...ali u svakom primeru je jeftinije nego da se voziš u Trst i skaceš od kioska do kioska. Nama u Sloveniji odkad nema carine od 2004 još je jeftinije:)

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 23:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pricamo o 25 evra stripova (dakle, manje od deset komada) i 50 evra poštarine. To se kod mene racuna u skupo. ;)

Ebay je majka za te stvari.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/12/2006 : 23:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
I ja sam dig'o ruke od sbe-a. Oni nisu normalni...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 15/12/2006 : 02:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

I ja sam dig'o ruke od sbe-a. Oni nisu normalni...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Pa tako vas "prisiljavaju" da kupujete hrvatska izdanja
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 15/12/2006 : 03:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Deru, deru - ziva istina.
Ako se retko narucuje i pristedelo se bas u te svrhe, pa i ajde nekako... ali definitivno nije za svaku priliku.
A fino stize, to da. Lepo zapakuju, desetak dana do 15 i imas ih... to je skroz oke. Ali postarina... j.e.b.e.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 15/12/2006 : 12:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
ja bi da mi netko kaže: narucio sam p stripova, paket je bio težak q kilograma i platio sam poštarinu r eura na cijenu stripova od s eura
paket je došao nakon d dana

cijenio bi i odgovore u formi:

p = toliko
q = toliko
r = toliko
s = toliko
d = toliko

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked