forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zi(votinjska)KA(rma)! - u BOJI!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 19/12/2006 : 13:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Znaci, dogovoreno je. Istetoviraces Ralfa na desnom obrazu. ;)

Ja, zbilja, sam simpatican...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 19/12/2006 : 17:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Znaci, dogovoreno je. Istetoviraces Ralfa na desnom obrazu. ;)

hMmmM...ZANIMLJIVA ideja... zanimljiva....

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 19/12/2006 : 18:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Taman onda na levi moze da se napise sta je to i gde da se pazari:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 19/12/2006 : 21:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
kako gde?
pa kod tebe!
...u toku chitavog tog dana dok budesh kolporterisao ZiKu po knez mihajlovoj:))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 19/12/2006 : 21:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
:)
Ali nije ni to lose, ako cemo bas da se igramo. Nedavno smo bas to uradili za UNICEFove cestitke, i fino je proslo. Isto tako, ako pucate na neke nove klince - eto me u redakciji Hupera, satro opamecujem omladinu kolumnama i tako to - pa mozemo na napravimo prezentaciju Karme u nekom narednom broju, siguran sam da mogu da nam izvucem celu stranicu i varijantu da je sami i srocimo, te da bas u tom obliku i izadje. Tiraz mu je super, a nije debilan kao Bravo - dakle moze biti korisno:)

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 19/12/2006 : 22:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
hej, to zvuchi odlichno!
sa Karmom stvarno hotjemo da se maximalno izguramo i prema civilima tako da je svaki osvrt/textitj ili crtica u stripovski nesvakidashnjim medijima dobrodoshla.
napujdam onda chim pre Djoleta na tebe pa se natenane izdogovarajte:)
i naravno, FALA!

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 20/12/2006 : 01:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
No frx!:)
Hajde onda neka mi se neko od vas dvojice javi na mejl kad stigne, pa da to napravimo za februarski broj - za januarski je vec kasno. Ja cu nam do tad obezbediti tu finu praznu stranicu, pa da je popunimo:)

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 20/12/2006 : 03:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
sve dok ne moramo tu pomenutu stranicu svojeruchnim crtezima da popunjavamo - u dobitku smo!:)
eve chim djordjino svrshi sa ispiPom sutra(ili beshe ipak prekosutra?) - javlja ti se!

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 20/12/2006 : 08:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
sinoc sam procitao Karmu
ljudi moji to je zbilja odlicno :)

tko to smisli, a i tko to prevede
kojem genijalcu je na pamet pala bela lada :)

najjaci od svih kadrova mi je onaj iz diplomca
onaj pušionicar ( koji je tako napravljen da se možeš s njime poistovjetiti, a u svakom kadru ti ga je žao ) iza, a ispred noga i carapa na njoj
mislio sam da ce pitati, dali me vi to zavodite mis Brendi :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 20/12/2006 : 10:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
genijalac je djole koji je uspeo jednom inache osrednjem i mlakunjavom stripu da svojom adaptacijom da toliko zivosti i snage da je odma poskochio na lestvici popularnosti u mojim ochima(a izgleda da se sa tim i ostali slozishe:) i eve dok upravo ukucavam poslednje strane #02 slatko se smejem svim dosetkama i poskochicama koje je uspeo da ugura unutra.

meni je lichno od cele ekipe najdrazi Ralf mada se i kombinacija truman/oskar jako dobro kotira.... din(pushionichar) je pricha za sebe i u #02 ga ima PUNO vishe. i grdje(u najpozitivnijem smislu te rechi:).
josh nishta niste videli:)))

i hvala na lepim rechima naravno!:)

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 20/12/2006 : 11:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Jbg ne kaze se dzabe za Choa da je mnogo bolji crtac nego pisac gegova - to je ono sto mu fali da bi mu strip bio u rangu za Peanuts i Calvin & Hobbes, kako je fino primetio tip koji je pisao o Karmi za Yellow cab. Ali uz ovakvu adaptaciju i onakav crtez skroz to lepo izgleda:)

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 20/12/2006 : 13:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
znaci u originalu je to puno lošije ?

jebiga, pa nemaju oni Pantica :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 20/12/2006 : 17:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

genijalac je djole koji je uspeo jednom inache osrednjem i mlakunjavom stripu da svojom adaptacijom da toliko zivosti i snage da je odma poskochio na lestvici popularnosti u mojim ochima(a izgleda da se sa tim i ostali slozishe:) i eve dok upravo ukucavam poslednje strane #02 slatko se smejem svim dosetkama i poskochicama koje je uspeo da ugura unutra.

meni je lichno od cele ekipe najdrazi Ralf mada se i kombinacija truman/oskar jako dobro kotira.... din(pushionichar) je pricha za sebe i u #02 ga ima PUNO vishe. i grdje(u najpozitivnijem smislu te rechi:).
josh nishta niste videli:)))

i hvala na lepim rechima naravno!:)

CccCCCcCCCcCcC....

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 20/12/2006 : 17:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
globinjo/renky - krenite sa brojanjem:)))

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000