Author |
Topic |
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 19/12/2006 : 17:55:18
|
quote: Originally posted by DusMan
Znaci, dogovoreno je. Istetoviraces Ralfa na desnom obrazu. ;)
hMmmM...ZANIMLJIVA ideja... zanimljiva....
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/12/2006 : 21:35:10
|
kako gde? pa kod tebe! ...u toku chitavog tog dana dok budesh kolporterisao ZiKu po knez mihajlovoj:))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 19/12/2006 : 21:58:41
|
:) Ali nije ni to lose, ako cemo bas da se igramo. Nedavno smo bas to uradili za UNICEFove cestitke, i fino je proslo. Isto tako, ako pucate na neke nove klince - eto me u redakciji Hupera, satro opamecujem omladinu kolumnama i tako to - pa mozemo na napravimo prezentaciju Karme u nekom narednom broju, siguran sam da mogu da nam izvucem celu stranicu i varijantu da je sami i srocimo, te da bas u tom obliku i izadje. Tiraz mu je super, a nije debilan kao Bravo - dakle moze biti korisno:)
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/12/2006 : 22:27:49
|
hej, to zvuchi odlichno! sa Karmom stvarno hotjemo da se maximalno izguramo i prema civilima tako da je svaki osvrt/textitj ili crtica u stripovski nesvakidashnjim medijima dobrodoshla. napujdam onda chim pre Djoleta na tebe pa se natenane izdogovarajte:) i naravno, FALA!
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 20/12/2006 : 01:51:59
|
No frx!:) Hajde onda neka mi se neko od vas dvojice javi na mejl kad stigne, pa da to napravimo za februarski broj - za januarski je vec kasno. Ja cu nam do tad obezbediti tu finu praznu stranicu, pa da je popunimo:)
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/12/2006 : 03:56:25
|
sve dok ne moramo tu pomenutu stranicu svojeruchnim crtezima da popunjavamo - u dobitku smo!:) eve chim djordjino svrshi sa ispiPom sutra(ili beshe ipak prekosutra?) - javlja ti se!
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 20/12/2006 : 08:19:03
|
sinoc sam procitao Karmu ljudi moji to je zbilja odlicno :)
tko to smisli, a i tko to prevede kojem genijalcu je na pamet pala bela lada :)
najjaci od svih kadrova mi je onaj iz diplomca onaj pušionicar ( koji je tako napravljen da se možeš s njime poistovjetiti, a u svakom kadru ti ga je žao ) iza, a ispred noga i carapa na njoj mislio sam da ce pitati, dali me vi to zavodite mis Brendi :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/12/2006 : 10:43:17
|
genijalac je djole koji je uspeo jednom inache osrednjem i mlakunjavom stripu da svojom adaptacijom da toliko zivosti i snage da je odma poskochio na lestvici popularnosti u mojim ochima(a izgleda da se sa tim i ostali slozishe:) i eve dok upravo ukucavam poslednje strane #02 slatko se smejem svim dosetkama i poskochicama koje je uspeo da ugura unutra.
meni je lichno od cele ekipe najdrazi Ralf mada se i kombinacija truman/oskar jako dobro kotira.... din(pushionichar) je pricha za sebe i u #02 ga ima PUNO vishe. i grdje(u najpozitivnijem smislu te rechi:). josh nishta niste videli:)))
i hvala na lepim rechima naravno!:)
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 20/12/2006 : 11:36:59
|
Jbg ne kaze se dzabe za Choa da je mnogo bolji crtac nego pisac gegova - to je ono sto mu fali da bi mu strip bio u rangu za Peanuts i Calvin & Hobbes, kako je fino primetio tip koji je pisao o Karmi za Yellow cab. Ali uz ovakvu adaptaciju i onakav crtez skroz to lepo izgleda:)
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 20/12/2006 : 17:02:05
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
genijalac je djole koji je uspeo jednom inache osrednjem i mlakunjavom stripu da svojom adaptacijom da toliko zivosti i snage da je odma poskochio na lestvici popularnosti u mojim ochima(a izgleda da se sa tim i ostali slozishe:) i eve dok upravo ukucavam poslednje strane #02 slatko se smejem svim dosetkama i poskochicama koje je uspeo da ugura unutra.
meni je lichno od cele ekipe najdrazi Ralf mada se i kombinacija truman/oskar jako dobro kotira.... din(pushionichar) je pricha za sebe i u #02 ga ima PUNO vishe. i grdje(u najpozitivnijem smislu te rechi:). josh nishta niste videli:)))
i hvala na lepim rechima naravno!:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
CccCCCcCCCcCcC....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/12/2006 : 17:30:00
|
globinjo/renky - krenite sa brojanjem:)))
|
|
Topic |
|