Author |
Topic |
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 21/12/2006 : 15:05:16
|
špageti bluberi karma - i zbog kvalitete samog stripa i zbog svega prateceg ken - 8 komada mnogo toga nisam kupio pa ne mogu komentirat jer nažalost ovde u Splitu knjižnica jako malo stripova nudi
a na prvom mjestu - bum stripova izdavacima koji imaju hrabrosti na scenu pustiti strane klasike koji su svima dostupni putem skena svaka cast |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6244 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 26/12/2006 : 11:18:32
|
Prošle godine negdje u ovo vrijem postavio sam topic 2005-odlicna godian za strip.Medutim,ako je prošla bila odlicna onda je ova bila "svemirsko odlicna",-)) Gledam Kronologiju i ne mogu vjerovati koliko toga je izašlo!
Medu najbolja izdanja godina ubrajam(pro kronologiji izlaženja) :
Slum Nation,Blacksad,Comanche integral ,Mister Macak magazin, Ridobradi 1&2, Nathan Never gigant 1&2, Texone od Fonta, Meksikajnarji, Mister NO Maxi, Zagor protv Supermajka, Tex MAxi #2,Spaghetti bros, Kraken, Custer, Torpedo 15, DD Gigant #1, Izbacivac, Sninkel, Životinjska karma, MM/NN, Strp bumerang, Bosanske basne
Bond.James Bond. |
|
|
Digging Bill
Junior Member
Croatia
419 Posts
Member since 29/06/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 00:56:30
|
quote: Originally posted by osim
Spaghetti brothers, Nadziraci, V kao Vendeta, ali mi je najdraze do svega sto je Mali rendzer poceo da izlazi! Zao mi je sto puno toga nisam procitao, kao Karmu, Sillage, Ljubav i rakete...
www.fibra.hr pa citaj, tu sam ja vidio o cemu je rijec |
|
|
Topic |
|
|
|