Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/12/2006 : 15:58:20
|
Ajmo, ne vadi nam mast nego kampirajte na smjene u tiskari i dajte Torgala na sunce što prije. Malo mi je muka oko ovih preseravanja, tekst, prijevod, boja, tisak, donje rublje, satelitske antene, paprike, otrovne alge i ine primjedbe. Ocu strip, najobicniji strip, a necu se zamarati tražeci greškice...
Kad san onih davnih vrimena dobija piratski komplet, nije bilo kraja srici. Isto tako drago mi je da idu Integrali.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 26/12/2006 : 17:38:06
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by marlowe
quote:
BP je prava na Thorgala dobio pre skoro godinu dana, a da nije makar najavio njegovo izdavanje. I ako ga budu uradili isto kao Watchmene ili Vendettu, bolje da ga ne izdaju.
Hunteru, verujem da nisi video Nadzirache, ili da si lose obavesten. Izdanje je prema opstoj oceni besprekorno.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
V sam video a watchmene nisam, ali prica se da su tu negde, mada za citavu ovu pricu to i nije važno. Thorgal mi je najomiljeniji strip junak, tako da bi (za mene), trebao da izgleda kao da je bolje nego besprekorno. Mejbi its onli mi... Kakvi ce integrali biti? Po tri price u jednoj knizi. ili kako??
Baj d vej, najs tu si ju agen..
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
ovo je bilo zlonamerno....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 26/12/2006 : 18:21:35
|
ne verujem...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/12/2006 : 18:40:42
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
quote: Originally posted by manhunter
quote:
BP je prava na Thorgala dobio pre skoro godinu dana, a da nije makar najavio njegovo izdavanje. I ako ga budu uradili isto kao Watchmene ili Vendettu, bolje da ga ne izdaju.
Hunteru, verujem da nisi video Nadzirache, ili da si lose obavesten. Izdanje je prema opstoj oceni besprekorno.
V sam video a watchmene nisam, ali prica se da su tu negde, mada za citavu ovu pricu to i nije važno. Thorgal mi je najomiljeniji strip junak, tako da bi (za mene), trebao da izgleda kao da je bolje nego besprekorno. Mejbi its onli mi... Kakvi ce integrali biti? Po tri price u jednoj knizi. ili kako??
Baj d vej, najs tu si ju agen..
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
ovo je bilo zlonamerno....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Naravno da je bilo zlonamerno, i šta cemo sad??? Klinac, danas nisam dobre volje, pa mi se skini..Ne trpaj se tamo gde ti nije mesto?? Ili si i tu u BP?? Možda su te uzeli kao maskotu? . Ako marlowe nije odreagovao na moj post tako, onda ne znam šta se ti kurciš? A ja(barem donekle) znam šta pricam, i još važnije SA KIME pricam. Znaci, prodji me se, pliz.
|
Edited by - manhunter on 26/12/2006 18:46:46 |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 26/12/2006 : 18:59:43
|
Nope ti ne znas sta pricas, a ocigledno je ne znas ni kako da pricas, posto ti je jedini argument kad mi se obracas to "klinac"...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/12/2006 : 19:17:15
|
Baš su šašavi ovi Srbi!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/12/2006 : 20:31:04
|
Ne verujem da je bilo zlonamerno. Covek zivi u inostranstvu i lose je obavesten, a nije imao prilike da vidi kako Nadzirachi izgledaju. Meni je samo drago sto je izdanje takvo da mogu da ustvrdim upravo suprotno. Verujem da je i M'hunteru drago sto je tako, i sve cool. Nadzirachi su ponos biblioteke za sada - a kada su konacno stigli i kad smo videli kako je sve cakum-pakum, pocelo je nazdravljanje. Hik!
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 26/12/2006 : 20:53:07
|
Ne verujem da je bilo zlonamerno. Covek zivi u inostranstvu i lose je obavesten, a nije imao prilike da vidi kako Nadzirachi izgledaju. Meni je samo drago sto je izdanje takvo da mogu da ustvrdim upravo suprotno. Verujem da je i M'hunteru drago sto je tako, i sve cool. Nadzirachi su ponos biblioteke za sada - a kada su konacno stigli i kad smo videli kako je sve cakum-pakum, pocelo je nazdravljanje. Hik!
Drago mi je da se razumemo(do sada smo se uvek razumeli, pa zašto bi bilo ovoga puta drugacije). Nije bilo zlonamerno, naravno. Od par ljudi sam cuo da su watchmen loše(loše=nije perfektno) uradjeni.Zato sam ih spomenuo,pošto, rekoh, valjda ljudi znaju šta govore. Meni je baš stalo da Thorgal bude ono izdanje za koje cete reci: "eto, ovako trebaju sva izdanja da izgledaju", zato cu vam biti najveci kriticar.. (jel smem??). Inace imam Thorgala na nemackom, tako da mi ne gori da dupliram kolekciju, ali mi je drago da ce moj omiljeni junak najzad izaci na mom jeziku u izdanju koje je dostojno njega. Znaci, nikakve zlonamere nema, samo malo oštrije kritike, i to je to. Slobodno mi rezerviši po DVE knjige kako budu izlazile, pa se dogovorimo za ostalo. I reci mi još jednom za hronologiju (par postova gore). E da, isto mi se ne svidja što ce opet biti izdavano zbrda-zdola, ali dobro...
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 26/12/2006 : 20:55:27
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Nope ti ne znas sta pricas, a ocigledno je ne znas ni kako da pricas, posto ti je jedini argument kad mi se obracas to "klinac"...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Nazovi Vuka, neka ti objasni neke stvari što se tice dijaloga izmedju dve odrasle osobe( ili vecinu osoba sa ovog, a i drugih foruma), pa kada to budeš poceo da primenjuješ u praksi prestacu da te zovem klinac.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/12/2006 : 21:01:14
|
quote: Originally posted by jaki
Baš su šašavi ovi Srbi!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
inner fear your worst enemy |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 26/12/2006 : 21:07:41
|
quote:
Nazovi Vuka, neka ti objasni neke stvari što se tice dijaloga izmedju dve odrasle osobe( ili vecinu osoba sa ovog, a i drugih foruma), pa kada to budeš poceo da primenjuješ u praksi prestacu da te zovem klinac.
Ili krache: "Daj Vuku da se vukujemo."
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 26/12/2006 : 21:08:49
|
quote: Originally posted by jaki
Baš su šašavi ovi Srbi!
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 09:14:27
|
Naravno da je bilo zlonamerno, i šta cemo sad??? Klinac, danas nisam dobre volje, pa mi se skini..Ne trpaj se tamo gde ti nije mesto?? Ili si i tu u BP?? Možda su te uzeli kao maskotu? . Ako marlowe nije odreagovao na moj post tako, onda ne znam šta se ti kurciš? A ja(barem donekle) znam šta pricam, i još važnije SA KIME pricam. Znaci, prodji me se, pliz.
reko ja - nema spavanja a on lola ,domba , dvoje dece šta sad ovaj fudbaler meni ima da prica i još se fali kak je puno jebavo a beba bila mala a sad uživaj lazare ognjene milicu drugi
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 27/12/2006 : 09:51:24
|
Ja zaista ne znam ni priblizno koja ce biti cena, ali ako je 5 albuma u knjizi, to mora da kosta, rekao bih.
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 27/12/2006 : 11:54:28
|
quote: Originally posted by Toninho
reko ja - nema spavanja a on lola ,domba , dvoje dece šta sad ovaj fudbaler meni ima da prica i još se fali kak je puno jebavo a beba bila mala a sad uživaj lazare ognjene milicu drugi
Samo ti zezaj, ali eto, necu da se ljutim, znam da to govori zavist iz tebe(izazvana hronicnim nedostatkom seksa ). A ja sa mojim klincima uživam,da je vecina "odraslih" takva, bilo bi mi lakše.. A bio sam loše volje iz sasvim stotog razloga, to nije važno.
Nego, odkad si ti fudbaler?? Ja sam mislio da si nogometaš, a ti si u medjuvremenu prešao na pravi, muški sport!!
|
Edited by - manhunter on 27/12/2006 12:00:00 |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 12:04:17
|
to ja zbog nicka toninho cerezo najbolji brk i " kovrdža " 80-tih Torino kad je bio nešto
a za dicu imaš pravo
za marlowa ajmo nagadat bil 30 bilo za 5 albuma tu negdje il malo |
|
|
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 23:29:53
|
Koliko je to u Kunama? Podsjetite me da ih pripremim!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 28/12/2006 : 11:12:18
|
quote: Originally posted by XIII
pa što se tice cene pretpostavljam da ce biti preko 2000dinara. Ali moram da priznam da chinkel i jaguar izgledaju super
---------------------------------------------------- Scanlation grupa: http://groups.google.com/group/bdskenovi
To je oko 180 kuna, ali verujem da ce izdanje biti skuplje.
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 28/12/2006 : 11:15:51
|
Inace, da li ovo znaci da je Stripoteka završila sa izdavanjem Torgala (obzirom da je Beli Put dobio prava)?
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 28/12/2006 : 12:26:57
|
ne bih rekao posto BP ima prava na integrale, a Marketprint verovatno na pojedinacne albume....
|
|
Topic |
|