Author |
Topic |
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 01/01/2007 : 19:43:01
|
ma u svakom filmu se može naci nešto dobro ( Sedlar je izvan ove kategorije :) )
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13145 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 01/01/2007 : 19:53:08
|
quote: Originally posted by Curunir
moze i on posluziti za vesterne, zbog prezimena
hehe ajde, ovo ti je jedna od najboljih fora
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/01/2007 : 01:31:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Maximuss
Najneshvaceniji? A Spidey? ;)
Surferova tuga obuhvaca intergalakticke razmjere, a i procitaj prvih osamnaestak Surfera pa budeš vidio jel to možeš usporediti sa Spideyem...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Procitao sam, ali ovdje ne pricamo o tuzi, vec o neshvacanju. Neshvacanje samog Spideya ipak traje puno duze nego Surferovo. Sta fali usporedbi (zar obojica nisu istinski neshvaceni)? Pa Spidey se tamo grci i bori sa svim i svacim, a ponajvise samim sobom, a zahvaljujuci novinama ga svi dozivaljavaju kao kriminalca. Surfer je vanzemaljac koji se ponasa kao kreten bez mozga i sav se cudi i filozofira sam sa sobom, umijesto da komunicira s ostalima. I spomenut cu samo to da mi je sto puta teze palo kad je Peteru poginula Gwen, nego kad je Surfera Galacticus odvojio od njegove drage. Jer, jebiga, Gwen je pokojna, a Surferu uvijek ostaje nada. Tako da je nekakva intergalakticka tuga vrlo relativan pojam.
Ovo je jednako onim pitanjima tipa "Tko je jaci - Superman ili Thor?". Hehe!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/01/2007 : 07:02:51
|
Normalno-Thor!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 02/01/2007 : 09:45:44
|
quote: Originally posted by DeeCay
Najneshvaceniji? A Spidey? ;)
Surferova tuga obuhvaca intergalakticke razmjere, a i procitaj prvih osamnaestak Surfera pa budeš vidio jel to možeš usporediti sa Spideyem...
Procitao sam, ali ovdje ne pricamo o tuzi, vec o neshvacanju. Neshvacanje samog Spideya ipak traje puno duze nego Surferovo. Sta fali usporedbi (zar obojica nisu istinski neshvaceni)? Pa Spidey se tamo grci i bori sa svim i svacim, a ponajvise samim sobom, a zahvaljujuci novinama ga svi dozivaljavaju kao kriminalca. Surfer je vanzemaljac koji se ponasa kao kreten bez mozga i sav se cudi i filozofira sam sa sobom, umijesto da komunicira s ostalima. I spomenut cu samo to da mi je sto puta teze palo kad je Peteru poginula Gwen, nego kad je Surfera Galacticus odvojio od njegove drage. Jer, jebiga, Gwen je pokojna, a Surferu uvijek ostaje nada. Tako da je nekakva intergalakticka tuga vrlo relativan pojam.
Surfer je hipersenzitivan, a Spidey je fajter. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/01/2007 : 10:07:19
|
Je, tocno je tako kak Vladishaa kaže...
U biti, ja sam mislio na prvih 18 epizoda prve serije. To je pravi Surfer. Em sebe ne shvaca kao ni svijet u kojem se našao, a nit ga drugi ne shvacaju. Baš kako si rekao, totalni je autsajder na ovom svijetu. Spajdi je drugaciji lik, on može komunicirati za razliku od ovog prvog.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Topic |
|