forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dyan Dog Gigant
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 07/01/2007 : 16:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
ma kakva hrvatska izdanja giganata? cak i da ih bude draža su mi srpska, prijevod ane gašpar mi se sa svakim brojem sve više i više gadi.... tako mi i triba kad nisam sluša što govori profesor talijanskog u srednjoj školi :(

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 09/01/2007 : 17:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message
Ako mi može neko pomoc...
Dali je neko cest gost u Morecomicsu ili nekoj drugoj strip knjižari u kojoj ima Dylan Dog gigant 2?!
Nedam Hr pošti 23 kune poštarine iz principa!!!
Ako mi može neko uzeti taj Dylan Dog ima od mene 20 kuna za pice!
Hvala!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2007 : 17:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Hoceš reci da si Puljanin i da trebaš spremnog koji ce to tebi osobno dostavit?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 09/01/2007 : 18:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message
To si ti rekao!
Radije bi dao,recimo tebi 20 kuna da si popiješ pice ili recimo kupiš prezervative,štagod,nego pošti koja eto muku muci sa financijama!!!
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 19/06/2007 : 16:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

SC Gigant?
to ti uopce nije realno.šanse za to su 0,0001%.
prije ce se ici u HC verziji kao tex, nn i mm giganti.

Jel' tako šefe?

Drago mi je da nisi bio u pravu.

Jedva cekam da napokon izade.

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 19/06/2007 : 18:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Netko je spominjao nesigurnost u daljnjem poslovanju system comicsa po pitanju dd,da li se zna nešto više i da li (kada )se planira gigant 4?
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/06/2007 : 20:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

Drago mi je da nisi bio u pravu.

da samo znaš koliko je i meni drago
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 26/06/2007 : 09:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Vidio sam gigante na kiosku na kolodvoru i nigdje drugdje, ne drže ih valjda unutra cekajuci da netko pita imate li...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/06/2007 : 16:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Netko je spominjao nesigurnost u daljnjem poslovanju system comicsa po pitanju dd,da li se zna nešto više i da li (kada )se planira gigant 4?

Ici ce i cetvroka, a posle toga zavisi od dogovora sa SAFom.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 30/06/2007 : 09:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Vidio sam gigante na kiosku na kolodvoru i nigdje drugdje, ne drže ih valjda unutra cekajuci da netko pita imate li...

Na vecini kioska u BiH je baš tako za sve stripove, ali navikneš se vremenom na to.

Edited by - delboj on 30/06/2007 09:50:09
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2007 : 11:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ovog još nema na kioscima? Ili me teta prevarila?

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/06/2007 : 15:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Nema.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/06/2007 : 16:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Danas kupio u Darkwoodu, neverovatno, cena super povoljna 450 din.(45kn), jeftinije nego u HR, posle sam svratio do knjizare AF, tamo isti Dylan kosta 540 din.?????

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/06/2007 : 17:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Rivalitet medju striparnicama... koji odgovara nama, kupcima. Barem dok jedan od rivala ne odustane od svega.

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 30/06/2007 : 20:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
ja sam se ocigledno ispalio... platio sam 540 u AF i mislim kako je dosta povoljno...
prokleti HC - sad nam je i 540 povoljno!!!

There can be only one!
Go to Top of Page

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 30/06/2007 : 20:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
sto se u poslednje vreme slabo apdejtuje naslovna strana ovog sajta sa naslovnicama novih izdanja??
Marko??
izasao je i DD redovni i gigant i Zagori silni i nista od toga nema na sajtu...
Ja uglavnom prvo proverim tu da li je nesto izaslo pa onda idem da kupim... Ovako mi se desi da zakasnim, pa da moram da cekam sledecu posiljku za BG!

There can be only one!
Go to Top of Page

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 30/06/2007 : 20:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
Inace SC gigant mi mnogo vise prija i u ruci i po dzepu od ostalih gigant izdanja!!

There can be only one!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/06/2007 : 20:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by General Katana

Inace SC gigant mi mnogo vise prija i u ruci i po dzepu od ostalih gigant izdanja!!

There can be only one!

Ovaj Gigant je super uraden, a stvarno sam se jutros iznenadio sa cenom od 450 dinara.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 01/07/2007 : 10:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

sto se u poslednje vreme slabo apdejtuje naslovna strana ovog sajta sa naslovnicama novih izdanja??
Marko??
izasao je i DD redovni i gigant i Zagori silni i nista od toga nema na sajtu...
Ja uglavnom prvo proverim tu da li je nesto izaslo pa onda idem da kupim... Ovako mi se desi da zakasnim, pa da moram da cekam sledecu posiljku za BG!

Napiši par komentara u topicu Novo na kioscima i skenovi naslovnica, pa možda se neko sjeti da pošalje naslovnice koje bi trebalo postaviti na sajt.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/07/2007 : 10:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja sam prestao kupovati redovno stripove, kupujem ih jednom u dva tri mjeseca, samim tim ih ne skeniram odmah, kao do sada. Izdavaci se ne trude slati naslovnice (cast iznimkama - tally, milan), clanovi foruma isto (cast iznimkama - dr. westax, delboj...) i to je to.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 02/07/2007 : 11:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

There can be only one!

Ovaj Gigant je super uraden, a stvarno sam se jutros iznenadio sa cenom od 450 dinara.

Jel ima kakve predgovore, pogovore, kakav je uvez itd...?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/07/2007 : 11:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

There can be only one!

Pa Gigant je SC izdanje, nema nikakvog predgovora, ništa, normalan strip.

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 02/07/2007 : 13:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

There can be only one!

Pa Gigant je SC izdanje, nema nikakvog predgovora, ništa, normalan strip.

Uvez u smislu, dal se raspadne kad ga otvoriš...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/07/2007 : 13:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ja sam prestao kupovati redovno stripove, kupujem ih jednom u dva tri mjeseca, samim tim ih ne skeniram odmah, kao do sada. Izdavaci se ne trude slati naslovnice (cast iznimkama - tally, milan), clanovi foruma isto (cast iznimkama - dr. westax, delboj...) i to je to.

Ja pošaljem skenove stripova koje imam. Za ostalo bi bilo dobro da se neko drugi potrudi.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2007 : 13:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja cu isto poslati kad se dokopam skenera... Inace, fali i sada ve stari ZG i DD gig...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC![/b]
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000