Author |
Topic |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 31/12/2006 : 18:29:09
|
Upoznao sam covjeka koji se nekada bavio skupljanjem stripova no teška bolest ga je prekinula u tome,nepokretan je s rukama.Ovih dana dok se družim s njeme neprestano me zapitkuje za jedan strip koji je on davno citao,ja nisam mogao odgonetnuti o cemu se radi pa probajte vi...Kako mi je on pricao,radi se o traperu i njegovoj ženi CINUK,koji dolaze na neko mjesto sagraditi prebivalište,no neprestano ih proganja poluludi indijanac koji u CINUK vidi reinkarnaciju svoje bivše žene koju je opet, ubila neka životinja,tipa jazavac,mravojed i sl..Strip je a4 format,moguce gigant....Nabavio sam mu ovih dana dosta dvd skeniranih stripova(vecinu su poklonili clanovi ovog sajta) ,on to može preko kompa citati i još ako mu rješim ovaj strip ,niko sretniji od mene..a zamislite Marinka
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 31/12/2006 : 18:53:27
|
provjerio,to je to..cinuk,divlji vjetar....hvala demijane od dans navijamo i za rijeku
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
oko
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 19/04/2004 |
|
|
Topic |
|
|