Kad se sjetim da sam prije cca desetak godina skoro cijelu kolekciju Zagora (imao sam i Bombu prof. Veribada i Otrovni totem i Akt nasilja), falilo je svega par stripova, prodao za 750 ondašnjiš DM-a... Mogao sam biti bogat covjek sada . Možda nije ni desetak nego prije cca 7-8 godina.
A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Lms 21 je najredak zato sto sam ga ja najteze nasao
Ma ljudi ponekad lupe da je strip rijedak da ga bolje prodaju. Blago crvene planine je prvi Zagor pa je možda malo ljudi kupilo, a dosta se citao pa se puno primjerako pohabalo i raspalo toko 40 godina... Otrovni totem i Bomba profesora Veribeda stoje dosta usamljeno. Prije njih je praznina što se Zagora u ZS tice, a i poslije njih još veca (s i izmedu). Možda je to utjecalo da ljudi više citaju, habaju (gladni ZS Zagora) pa su nestali tijekom vrijemena...Naravno, ovo su samo pretpostavke...
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Lms 21 je najredak zato sto sam ga ja najteze nasao
-Ako sam ja napisao da je neki od ovih stripova rijedak,to sigurno ne stoji da bih na aukcijama postigao vecu cijenu.-Konkretni LMS 21 ili LMS 22 su sigurno rijedi primjerci od recimo LMS 99 zagor prica.Zašto?-Jednostavno ne znam.-Za mene je npr.LMS 2 TEX,najrijedi strip u ovoj ediciji(mislim na super ocuvan strip),a LMS 4 je rijedi jer ga nitko ne želi prodat.Neodavno sam ga kupio u extra stanju i platio koliko je covijek tražio,a ovaj nešto slabiji primjerak sa aukcija,još ni približno nije toj cifri.---Evo,neka se jave kolekcionari koji imaju konkretne stripove u super stanju,pa procijenimo koji su rijedi.Na kraju krajeva,pa nisu to ni realne cijene,ipak su to aukcije.Primjer,kada ce se ponovno ZS 53 prodat za 1700 kuna,ponovno?-Teško.Aukcije su ipak aukcije i cijene na njima sigurno nisu realne.Pozdrav
Aukcije su cool,posto se raja lozi. Pratim aukcije na stripovi.com i nacin povecavanja cijena pa poredim skandinavce kako se oni loze. Na stripovi com se zakuha i recimo sa 500 kuna odjednom skoci na 700 kuna. Znaci natjecatelj odmah bubnuo 200 kuna vise. Dok jadni skandinavci sa 500 kuna poveca na 500,03 kune i onda konta da ga niko nece preteci. Ipak na stripovi.com ljudi imaju vece srce,impulsivniji su,darezljiviji.....pogotovo ovo darezljiviji. Sad zavrsnica,da li boli ili ne to je druga prica.
Vidio sam ZS13 kod Mirse ovdje u gradu bez zadnje korice i hrbata ali u celofanu cijeni ga 30 KM (15 eura, 120 kuna), pa ako je neko zainteresovan
Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Dobro,postoje stripovi koji ni mene ne interesiraju,to je sasvim normalno.Cini mi se da je Porter spomenuo"šljem" iz dr.svj,rata da je prodan za 20 000.Ludo?-Meni je,ali razumijem onog kog to interesira.-Istina,na mojim aukcijama su poneki brojevi precjenjeni,ali nije prvi puta.Vjerojatno se radi o pozitivnom iskustvu u trgovini i povjerenju.Takoder je interesantno da se zbog tih aukcija logiraju novi clanovi.Dogodilo se nekoliko puta da se novajlije ne jave,a izbidaju strip.Ako se i dogodi,ne zabrinjavam se previše.Svatko ima svoje veselje.Evo,na ovim se aukcijama i danas pojavio novi clan,covjek podigao Zagorove stripove,a vjerojatno ce se javit.-Meni osobno su aukcije simpaticne i ne interesira me cijena,ukoliko želim osvojit odredeni strip.Možda se to nekome cini ludo,ali to je tako.-Najskuplji strip koji sam kupio je bio Mark br.127,a placen je 500 eurica!-Ludo,sigurno da je,ali se radilo o specificnim razlozima.-Uokvirio sam tog Marka.Svako jutro ga pogledam kada se probudim,uz komentar-e,jesi lud!!-Ima na forumu nekoliko clanova koji ovo mogu potvrdit jer su prisustvovali dogadaju.-Eto,zbog ovakvih prica je možda bezpredmetno raspravljat,ja ne bih dao ovo ili ono.Stvarno nebitno.-Sve je igra,i život je igra,pa su i ove aukcije,po meni,igra.Ništa više i ništa manje,samo igra!!-------Porter,kupujem ova dva primjerka,ukolko ih prodaješ.Cijena nije bitna,samo javi koliko bi ti za to tražio!?-Ozbiljno pitanjce,ne šalim se..Pozdrav
Vidio sam ZS13 kod Mirse ovdje u gradu bez zadnje korice i hrbata ali u celofanu cijeni ga 30 KM (15 eura, 120 kuna), pa ako je neko zainteresovan
Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
120 kuna!?! Taj ne vrijedi niti 0.120kn!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Dobro,postoje stripovi koji ni mene ne interesiraju,to je sasvim normalno.Cini mi se da je Porter spomenuo"šljem" iz dr.svj,rata da je prodan za 20 000.Ludo?-Meni je,ali razumijem onog kog to interesira.-Istina,na mojim aukcijama su poneki brojevi precjenjeni,ali nije prvi puta.Vjerojatno se radi o pozitivnom iskustvu u trgovini i povjerenju.Takoder je interesantno da se zbog tih aukcija logiraju novi clanovi.Dogodilo se nekoliko puta da se novajlije ne jave,a izbidaju strip.Ako se i dogodi,ne zabrinjavam se previše.Svatko ima svoje veselje.Evo,na ovim se aukcijama i danas pojavio novi clan,covjek podigao Zagorove stripove,a vjerojatno ce se javit.-Meni osobno su aukcije simpaticne i ne interesira me cijena,ukoliko želim osvojit odredeni strip.Možda se to nekome cini ludo,ali to je tako.-Najskuplji strip koji sam kupio je bio Mark br.127,a placen je 500 eurica!-Ludo,sigurno da je,ali se radilo o specificnim razlozima.-Uokvirio sam tog Marka.Svako jutro ga pogledam kada se probudim,uz komentar-e,jesi lud!!-Ima na forumu nekoliko clanova koji ovo mogu potvrdit jer su prisustvovali dogadaju.-Eto,zbog ovakvih prica je možda bezpredmetno raspravljat,ja ne bih dao ovo ili ono.Stvarno nebitno.-Sve je igra,i život je igra,pa su i ove aukcije,po meni,igra.Ništa više i ništa manje,samo igra!!-------Porter,kupujem ova dva primjerka,ukolko ih prodaješ.Cijena nije bitna,samo javi koliko bi ti za to tražio!?-Ozbiljno pitanjce,ne šalim se..Pozdrav
ako mu nisu dupli, prije bi ti zenu dao
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.