forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zanimljivosti s aukcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 10/01/2007 : 16:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Kad se sjetim da sam prije cca desetak godina skoro cijelu kolekciju Zagora (imao sam i Bombu prof. Veribada i Otrovni totem i Akt nasilja), falilo je svega par stripova, prodao za 750 ondašnjiš DM-a... Mogao sam biti bogat covjek sada .
Možda nije ni desetak nego prije cca 7-8 godina.

Edited by - Dalen on 10/01/2007 16:18:04
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 10/01/2007 : 17:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message

Originally posted by srdjandj

A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Lms 21 je najredak zato sto sam ga ja najteze nasao

ZIVELA STRIPOSLAVIJA
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/01/2007 : 17:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ma ljudi ponekad lupe da je strip rijedak da ga bolje prodaju. Blago crvene planine je prvi Zagor pa je možda malo ljudi kupilo, a dosta se citao pa se puno primjerako pohabalo i raspalo toko 40 godina... Otrovni totem i Bomba profesora Veribeda stoje dosta usamljeno. Prije njih je praznina što se Zagora u ZS tice, a i poslije njih još veca (s i izmedu). Možda je to utjecalo da ljudi više citaju, habaju (gladni ZS Zagora) pa su nestali tijekom vrijemena...Naravno, ovo su samo pretpostavke...

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 18:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

Originally posted by Humbert Coe

Fetišizam?
Totemizam?
Kapitalizam?
Jedinica iz matematike u osnovnoj?

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2007 : 18:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A možda se ljudi baš tih, nazovi, "rijetkih" stripova ne žele odreci pa ih ne prodaju cime postaju još "rijedi".

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2007 : 18:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pravu istinu vjerojatno nikad necemo doznat

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 10/01/2007 : 18:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message

Originally posted by kerber

Originally posted by srdjandj

A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?

Lms 21 je najredak zato sto sam ga ja najteze nasao

ZIVELA STRIPOSLAVIJA

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 19:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message

Originally posted by dcopic

Originally posted by SejoSexon

Ja ne bih dao ni 50 kn za ove stare stripove koji su izašli u boljem izdanju (Mark, Zagor).

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

A 45 ?!?

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

Ni 35!

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2007 : 19:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Ako sam ja napisao da je neki od ovih stripova rijedak,to sigurno ne stoji da bih na aukcijama postigao vecu cijenu.-Konkretni LMS 21 ili LMS 22 su sigurno rijedi primjerci od recimo LMS 99 zagor prica.Zašto?-Jednostavno ne znam.-Za mene je npr.LMS 2 TEX,najrijedi strip u ovoj ediciji(mislim na super ocuvan strip),a LMS 4 je rijedi jer ga nitko ne želi prodat.Neodavno sam ga kupio u extra stanju i platio koliko je covijek tražio,a ovaj nešto slabiji primjerak sa aukcija,još ni približno nije toj cifri.---Evo,neka se jave kolekcionari koji imaju konkretne stripove u super stanju,pa procijenimo koji su rijedi.Na kraju krajeva,pa nisu to ni realne cijene,ipak su to aukcije.Primjer,kada ce se ponovno ZS 53 prodat za 1700 kuna,ponovno?-Teško.Aukcije su ipak aukcije i cijene na njima sigurno nisu realne.Pozdrav
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 19:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

Zato što je to prvi broj Zagora koji je izdan u SFRJ.

Je li moguce da ima nesto sto i ti ne znas????

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 19:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ajde da i to dozivim...

No, ne brini! Znam da nisi ljubitelj Zagora pa ce ti Globo oprostiti.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/01/2007 : 19:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Aukcije su cool,posto se raja lozi.
Pratim aukcije na stripovi.com i nacin povecavanja cijena pa poredim skandinavce kako se oni loze.
Na stripovi com se zakuha i recimo sa 500 kuna odjednom skoci na 700 kuna.
Znaci natjecatelj odmah bubnuo 200 kuna vise.
Dok jadni skandinavci sa 500 kuna poveca na 500,03 kune i onda konta da ga niko nece preteci.
Ipak na stripovi.com ljudi imaju vece srce,impulsivniji su,darezljiviji.....pogotovo ovo darezljiviji.
Sad zavrsnica,da li boli ili ne to je druga prica.

Porter
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/01/2007 : 19:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message

Originally posted by Gaston

ZS 13 je izašao 1968, a LMS 4, 1969 godine.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/01/2007 : 20:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Tacno i izgledaju otprilike ovako

Porter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 20:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
lose brate, ocuvano za 3+

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/01/2007 : 20:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
3+ kad nategnes

Porter
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/01/2007 : 20:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ovo je za 4,izgleda malo prljavo ali ZS i LMS mi ne znace nista. Kao sto rece Sejo za njih ne bi dao ni 50kn.

"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 20:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

Originally posted by dcopic

Originally posted by Gaston

ZS 13 je izašao 1968, a LMS 4, 1969 godine.

Zato i govorim. Napokonn da i Sejo nesto promasi.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/01/2007 : 20:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Vidio sam ZS13 kod Mirse ovdje u gradu bez zadnje korice i hrbata ali u celofanu cijeni ga 30 KM (15 eura, 120 kuna), pa ako je neko zainteresovan

Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2007 : 21:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Originally posted by Porter

3+ kad nategnes

Porter

..a još nisu u kesicama , ajme majko....

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2007 : 21:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Dobro,postoje stripovi koji ni mene ne interesiraju,to je sasvim normalno.Cini mi se da je Porter spomenuo"šljem" iz dr.svj,rata da je prodan za 20 000.Ludo?-Meni je,ali razumijem onog kog to interesira.-Istina,na mojim aukcijama su poneki brojevi precjenjeni,ali nije prvi puta.Vjerojatno se radi o pozitivnom iskustvu u trgovini i povjerenju.Takoder je interesantno da se zbog tih aukcija logiraju novi clanovi.Dogodilo se nekoliko puta da se novajlije ne jave,a izbidaju strip.Ako se i dogodi,ne zabrinjavam se previše.Svatko ima svoje veselje.Evo,na ovim se aukcijama i danas pojavio novi clan,covjek podigao Zagorove stripove,a vjerojatno ce se javit.-Meni osobno su aukcije simpaticne i ne interesira me cijena,ukoliko želim osvojit odredeni strip.Možda se to nekome cini ludo,ali to je tako.-Najskuplji strip koji sam kupio je bio Mark br.127,a placen je 500 eurica!-Ludo,sigurno da je,ali se radilo o specificnim razlozima.-Uokvirio sam tog Marka.Svako jutro ga pogledam kada se probudim,uz komentar-e,jesi lud!!-Ima na forumu nekoliko clanova koji ovo mogu potvrdit jer su prisustvovali dogadaju.-Eto,zbog ovakvih prica je možda bezpredmetno raspravljat,ja ne bih dao ovo ili ono.Stvarno nebitno.-Sve je igra,i život je igra,pa su i ove aukcije,po meni,igra.Ništa više i ništa manje,samo igra!!-------Porter,kupujem ova dva primjerka,ukolko ih prodaješ.Cijena nije bitna,samo javi koliko bi ti za to tražio!?-Ozbiljno pitanjce,ne šalim se..Pozdrav
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 21:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

3+ kad nategnes

Porter

a glancer kad te nategnu

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/01/2007 : 21:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message

Originally posted by Emir Pasanovic

Vidio sam ZS13 kod Mirse ovdje u gradu bez zadnje korice i hrbata ali u celofanu cijeni ga 30 KM (15 eura, 120 kuna), pa ako je neko zainteresovan

Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.

120 kuna!?! Taj ne vrijedi niti 0.120kn!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 21:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

Originally posted by dveribad

Dobro,postoje stripovi koji ni mene ne interesiraju,to je sasvim normalno.Cini mi se da je Porter spomenuo"šljem" iz dr.svj,rata da je prodan za 20 000.Ludo?-Meni je,ali razumijem onog kog to interesira.-Istina,na mojim aukcijama su poneki brojevi precjenjeni,ali nije prvi puta.Vjerojatno se radi o pozitivnom iskustvu u trgovini i povjerenju.Takoder je interesantno da se zbog tih aukcija logiraju novi clanovi.Dogodilo se nekoliko puta da se novajlije ne jave,a izbidaju strip.Ako se i dogodi,ne zabrinjavam se previše.Svatko ima svoje veselje.Evo,na ovim se aukcijama i danas pojavio novi clan,covjek podigao Zagorove stripove,a vjerojatno ce se javit.-Meni osobno su aukcije simpaticne i ne interesira me cijena,ukoliko želim osvojit odredeni strip.Možda se to nekome cini ludo,ali to je tako.-Najskuplji strip koji sam kupio je bio Mark br.127,a placen je 500 eurica!-Ludo,sigurno da je,ali se radilo o specificnim razlozima.-Uokvirio sam tog Marka.Svako jutro ga pogledam kada se probudim,uz komentar-e,jesi lud!!-Ima na forumu nekoliko clanova koji ovo mogu potvrdit jer su prisustvovali dogadaju.-Eto,zbog ovakvih prica je možda bezpredmetno raspravljat,ja ne bih dao ovo ili ono.Stvarno nebitno.-Sve je igra,i život je igra,pa su i ove aukcije,po meni,igra.Ništa više i ništa manje,samo igra!!-------Porter,kupujem ova dva primjerka,ukolko ih prodaješ.Cijena nije bitna,samo javi koliko bi ti za to tražio!?-Ozbiljno pitanjce,ne šalim se..Pozdrav

ako mu nisu dupli, prije bi ti zenu dao

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2007 : 21:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

3+ kad nategnes

Porter

vrebas onog s flekicom za 711 kn trenutno, ili cekas moga?

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000