Secam se dogadjaja ispred par godina. Bio u poseti momak. Razrogacio oci nad velikim formatom Lunov magnusovog stripa. Imam po par komada. Gledao je tu cetvorku, tog famoznog Zagora, htio kupiti, pa sam kazao, da mu ga poklanjam. Samo da je problem, da unutra ima i jedna dobra epizoda Garta. O Jacku razparacu. Da li mu smeta, da je uzmem, pitah ga. On kaže, da ne, a ja uzmem nož i odrežem zadnji deo tog stripa za sebe i dam mu Zagora. Bio je sretan ko dete.
_______________________ onaj, koji ne cita stripove
e ovo je do sad najžešca perverzija koju sam cuo
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Pa bio je to poklon, bogami. Uz to ja stripova ni ne citam, zar ne?
Ovaj, imaš ti još tih stripova koje ne citaš? Ja obožavam poklone!!
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
znaci ipak su zs i lms legende stripova, a svi kao nešto ne vole ih i slicno.
zs i lms su ok, ali nisu legende bolji su ovi stripovi od SD ili ludens sad - meni su ti draži to što ovdje vidiš, samo ti se cini. u pitanju su par zanesenjaka (curunir me tu najviše iznenadio;)) koji daju takve nebulozne cifre za stari papir. a to je baš dobro, ako im imaš nešto takvog za prodati hehe
i ja sam skupio sve hrvatske i meni su draži oni, zato što sam ih ja licno skupio, ali imam i što mi je stari poklonio, dosta tih zs, lms, ali ne bih ni smeo da pomislim da ih prodam...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
A vi, ostali, nemojte da sad iskidam preminule (mrtve) glancere (joj, pali me ta rijec) kojekakvih Nasilja, Blaga i štotijaznam kakvih stripica, te ih nakon tranciranja skeniram da im se ovdje divite. Necu dvaput reci. Sapienti sat (Seiko, Casio)!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! [/quote]
Pa trudimo se, da u svemu budemo najbolji
_______________________ onaj, koji ne cita stripove [/quote] Ma glupi LMS 4. Treba ih sve popaliti da ljudi više ne razbacuju novce... Diderot2, zašto ne citaš stripove?
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Zar svaki strip sajt ne treba bar ijednog koji ne cita stripove?
A što se manhuntera tice, onog koji voli poklone, pa u redu...
Dobro prijatelju, potražicu nešto za tebe
Malo mi naznaci, šta citaš, šta kolekcioniraš, pa da razmislim O.K.? Može e-mailom
poznam covjeka kojemu je važniji gart u lms 4 nego zagor,po meni jedan od najvecih ljubitelja stripa..zove se green i trenutno rasprodaje kolekciju zbog ženine bolesti
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
znaci ipak su zs i lms legende stripova, a svi kao nešto ne vole ih i slicno.
zs i lms su ok, ali nisu legende bolji su ovi stripovi od SD ili ludens sad - meni su ti draži to što ovdje vidiš, samo ti se cini. u pitanju su par zanesenjaka (curunir me tu najviše iznenadio;)) koji daju takve nebulozne cifre za stari papir. a to je baš dobro, ako im imaš nešto takvog za prodati hehe
Tako je govorio Zagortustra.
curunir ce to masno prodati za par ljeta
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.