forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prvi makedonski strip sajt
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 10/01/2007 : 17:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
Poceo da radi prvi makedonski strip sajt www.stripovimk.tk
vreme je bilo :)

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2007 : 18:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Meni nije hteo firefox da otvori, prvo sam morao da dozvolim pop-ups, a sad ne mogu da živim od istih....Inace, fin ti je šeširic ;-)

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Samorog
Starting Member

52 Posts

Member since 13/11/2006

Posted - 10/01/2007 : 18:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Samorog a Private Message
Interesantno!!!

I love lasagna! :)
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 10/01/2007 : 22:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
svaka cast, tako treba;I)))

ne mješajte rakiju, pivu i vino..
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 02:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by manhunter

Meni nije hteo firefox da otvori, prvo sam morao da dozvolim pop-ups, a sad ne mogu da živim od istih....Inace, fin ti je šeširic ;-)

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."

:))
haha
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 02:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by Boyan.P

svaka cast, tako treba;I)))

ne mješajte rakiju, pivu i vino..

tnx man :)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/01/2007 : 02:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Cestitam,a nadam se da ce netko ponuditi na prodaju komplet Makedonskog Zagora,ako saznaš,javi.Puno srece!!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2974 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 11/01/2007 : 10:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Zanimljivo ali ne shvatam zašto si radio latinicom...

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4680 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 11/01/2007 : 10:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ajde airlija, konecno mk strip sajt! I mene malku me nervira sto e na latinica, ke se registriram naskoro i se nadevam deka ke ima posaglam lugje od poveketo ostanati makedonski forumi.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ljuso
Starting Member

Fyro Macedonia
91 Posts

Member since 26/06/2006

Posted - 11/01/2007 : 12:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ljuso a Private Message
Odlicno i se nadevam deka ke izdrzi i ke ke raboti dobro za razlika od se drugo ne mnogu komercijalno sto propagja na nasive prostori.
Se nadevam deka vo 2007 g. navistina ke pocnat pak da se pecatat stripovi vo MK.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/01/2007 : 15:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Odlicno, tu ima makedonaca. Ajde mi recite što znaci presmeti?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/01/2007 : 15:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message

Originally posted by DeeCay

Vjeko, vidiš li ti šta DeeCay radi?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/01/2007 : 15:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message

Originally posted by SejoSexon

Nemojte mi rec da je i ovo cheating? Informacija je moc u današnjem svijetu!

Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by dveribad

Cestitam,a nadam se da ce netko ponuditi na prodaju komplet Makedonskog Zagora,ako saznaš,javi.Puno srece!!

hfala kralju aukcija za phfale koje mi znace mnogo,a za mak zagora,mogu ti naci komplet pa da kompenzujemo nesto,mada znam da imas problem sa nedostatkom stripova :))))
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by djukak

promenjena je latinica,gdje je vidis?
:)
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by Barker

Ajde airlija, konecno mk strip sajt! I mene malku me nervira sto e na latinica, ke se registriram naskoro i se nadevam deka ke ima posaglam lugje od poveketo ostanati makedonski forumi.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!

fala,dobredojden si :)
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by ljuso

Odlicno i se nadevam deka ke izdrzi i ke ke raboti dobro za razlika od se drugo ne mnogu komercijalno sto propagja na nasive prostori.
Se nadevam deka vo 2007 g. navistina ke pocnat pak da se pecatat stripovi vo MK.

da se nadevame deka ke se najde nacin,ima dobri momci vo ministerstvo na kultura koj mozebi ke podrzat izdavastvo,no treba rabota za toa,mnogu rabota..
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by SejoSexon

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

valjda preracunaj..
smetaj-racunaj
inace ja sam na stripovi.com od pocetka kao i velik broj makedonaca,kako mislis-odlicno tu ima i makedonaca :)))
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8241 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 11/01/2007 : 16:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message

Originally posted by acika

Originally posted by djukak

promenjena je latinica,gdje je vidis?

Pa na sajtu. Forum si, vidim, premetnuo iz latinice u cirilicu, sto i nije najsrecnije resenje. No, guraj samo

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 11/01/2007 : 19:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
ma,koju i da stavim,imacu problema :)
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 11/01/2007 : 21:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Samo napred, pohvale, ali... šta ovde fali?

Zabranteto e sekakvo koristenje na navredi vo polova,politicka i verska osnova !!!
Dozvolena e upotreba na hrvatski,srpski,bosanski,crnogorski i angliski jazik..

A di je makedonski?;) Znaci, letim sa foruma! :)
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 11/01/2007 : 23:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Extra so bi rekle vo Skopje :)

"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 12/01/2007 : 02:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by ned_lynx

Samo napred, pohvale, ali... šta ovde fali?

Zabranteto e sekakvo koristenje na navredi vo polova,politicka i verska osnova !!!
Dozvolena e upotreba na hrvatski,srpski,bosanski,crnogorski i angliski jazik..

A di je makedonski?;) Znaci, letim sa foruma! :)

makedonski se podrazumjeva :)
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 12/01/2007 : 02:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message

Originally posted by Solid Snake

Extra so bi rekle vo Skopje :)

"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara

:)))))
Go to Top of Page

parapa
Starting Member

Fyro Macedonia
11 Posts

Member since 19/08/2005

Posted - 26/01/2007 : 17:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send parapa a Private Message
ejjj super go najdov sajtot, i edvaj se logirav, pa i toa popapovite ke te osakatat,
a sajtot e mnogu los na izgled, podobar e ovoj za zagor... ako e mozno da se premesti na nekoj drug free server pa da vidi air
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/01/2007 : 16:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Inicijativata e za pofalba mnogu podobro organiziran i napraen of zagormk.cjb.net, ama mora da se resi problemot so onie pop-up,pa enable cookies...
Najarno ti e da go smenis na drugo mesto ili neznam kako odi toa.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000