Meni nije hteo firefox da otvori, prvo sam morao da dozvolim pop-ups, a sad ne mogu da živim od istih....Inace, fin ti je šeširic ;-)
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Meni nije hteo firefox da otvori, prvo sam morao da dozvolim pop-ups, a sad ne mogu da živim od istih....Inace, fin ti je šeširic ;-)
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Ajde airlija, konecno mk strip sajt! I mene malku me nervira sto e na latinica, ke se registriram naskoro i se nadevam deka ke ima posaglam lugje od poveketo ostanati makedonski forumi.
Odlicno i se nadevam deka ke izdrzi i ke ke raboti dobro za razlika od se drugo ne mnogu komercijalno sto propagja na nasive prostori. Se nadevam deka vo 2007 g. navistina ke pocnat pak da se pecatat stripovi vo MK.
Cestitam,a nadam se da ce netko ponuditi na prodaju komplet Makedonskog Zagora,ako saznaš,javi.Puno srece!!
hfala kralju aukcija za phfale koje mi znace mnogo,a za mak zagora,mogu ti naci komplet pa da kompenzujemo nesto,mada znam da imas problem sa nedostatkom stripova :))))
Ajde airlija, konecno mk strip sajt! I mene malku me nervira sto e na latinica, ke se registriram naskoro i se nadevam deka ke ima posaglam lugje od poveketo ostanati makedonski forumi.
Odlicno i se nadevam deka ke izdrzi i ke ke raboti dobro za razlika od se drugo ne mnogu komercijalno sto propagja na nasive prostori. Se nadevam deka vo 2007 g. navistina ke pocnat pak da se pecatat stripovi vo MK.
da se nadevame deka ke se najde nacin,ima dobri momci vo ministerstvo na kultura koj mozebi ke podrzat izdavastvo,no treba rabota za toa,mnogu rabota..
Zanimljivo ali ne shvatam zašto si radio latinicom...
They have money for wars, but can't feed the poor!
promenjena je latinica,gdje je vidis? :)
Pa na sajtu. Forum si, vidim, premetnuo iz latinice u cirilicu, sto i nije najsrecnije resenje. No, guraj samo
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Zabranteto e sekakvo koristenje na navredi vo polova,politicka i verska osnova !!! Dozvolena e upotreba na hrvatski,srpski,bosanski,crnogorski i angliski jazik..
Zabranteto e sekakvo koristenje na navredi vo polova,politicka i verska osnova !!! Dozvolena e upotreba na hrvatski,srpski,bosanski,crnogorski i angliski jazik..
ejjj super go najdov sajtot, i edvaj se logirav, pa i toa popapovite ke te osakatat, a sajtot e mnogu los na izgled, podobar e ovoj za zagor... ako e mozno da se premesti na nekoj drug free server pa da vidi air
Inicijativata e za pofalba mnogu podobro organiziran i napraen of zagormk.cjb.net, ama mora da se resi problemot so onie pop-up,pa enable cookies... Najarno ti e da go smenis na drugo mesto ili neznam kako odi toa.