Popravek Stripbumerang #3 na kioskih od 23.1.2007, pri Buchu pa od vceraj 18.1.2007 U MC nece biti Bumeranga,brojevi 2 i 3 bit ce u Libelusu u pocetku 3. meseca (ima da se proda bar 100 komada po broju )
Evo sad malo detaljnije. Dakle glavni strip u #3 je Cain/Kajn koji zauzima nekih 40-ak stranica.S obzirom da je u #2 objavljeno još 30-ak stranica, mislim da prica kompletirana.Nisam siguran,ali nigdje nisam vidio da ima i nastavak. Onda ide par zanimljivosti sa slo-strip scene i izvještaj sa Fibrine prezentacije u Striparnici Buch.Govore Markos,TBC i Sandi Buch. Zatim Dylan o kome smo vec pricali, pa tekst o Trillu i Risso-u,jedna tabla Billy the Pljuca i za kraj standardno Spaghetti brothers.
zanimljivo je, da su glavne stripovske novine u ex-yugi, recimo pokrivale ne samo francusko-belgijanski trg, nego i engleski, italijanski, i americki a povremeno i još eksoticnije stvari znaci, da smo u ex-jugi mogli, da citamo iznimno veliki asortiman stripova iz celog sveta
a kad baš hocete, pogledam strip bumerang, u dva poslednja broja je glavni strip kajn, koji nije baš nešto, i po mom mišljenju nece vuci nove citaoce. revija je u pocecima, sad se tek formira odnos citaoca do nje, mi stari striparoši nismo uopce bitni, jer ionako kupujemo po par primjeraka. a da su ubacili i kolor strip, tri strane humoristickog stripa zvanog lukasov primer, koji je totalno bez veze, a takodje od SAFa, meni samo znaci pretirano opiranje na jednog agenta ili izdavacku kucu, šta hocete. to da ne voljim pljuca, takodje od SAFa, sporedna je stvar. ne znam, šta ce biti u buduce, al sigurno bi bilo bolje, da izdavac zauzima širi diapazaon uredjivanja i nabavljanja stripova.
kako kažem, samo zapažanje
______________________ onaj, koji sniva tudje snove