forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP BUMERANG #3
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/01/2007 : 12:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Sclavi - Villa
ovo moram da nabavim!
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 19/01/2007 : 12:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Popravek Stripbumerang #3 na kioskih od 23.1.2007, pri Buchu pa od vceraj 18.1.2007
U MC nece biti Bumeranga,brojevi 2 i 3 bit ce u Libelusu u pocetku 3. meseca (ima da se proda bar 100 komada po broju
)

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6346 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/01/2007 : 13:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Evo sad malo detaljnije.
Dakle glavni strip u #3 je Cain/Kajn koji zauzima nekih 40-ak stranica.S obzirom da je u #2 objavljeno još 30-ak stranica, mislim da prica kompletirana.Nisam siguran,ali nigdje nisam vidio da ima i nastavak.
Onda ide par zanimljivosti sa slo-strip scene i izvještaj sa Fibrine prezentacije u Striparnici Buch.Govore Markos,TBC i Sandi Buch.
Zatim Dylan o kome smo vec pricali, pa tekst o Trillu i Risso-u,jedna tabla Billy the Pljuca i za kraj standardno Spaghetti brothers.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Rorkas
New Member

Lithuania
264 Posts

Member since 17/03/2003

Posted - 22/01/2007 : 08:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rorkas's Homepage  Send Rorkas a Private Message
Is it possible to buy it from abroad ?
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2449 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 22/01/2007 : 13:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
There is no online shop with Strip Bumerang but i guess someone could send you a copy for 4,01€ per issue + shipping costs (current issue is #3).

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 05:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
procitao broj 3

zanimljivo, da su baš svi stripici copyright by strip art features, rustemagic znaci

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/01/2007 : 06:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by sigismundus

procitao broj 3

zanimljivo, da su baš svi stripici copyright by strip art features, rustemagic znaci

Nije važno da li prava na sve stripove iz Bumeranga drži SAF, važno je da ova revija opstane.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Rorkas
New Member

Lithuania
264 Posts

Member since 17/03/2003

Posted - 23/01/2007 : 07:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rorkas's Homepage  Send Rorkas a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

There is no online shop with Strip Bumerang but i guess someone could send you a copy for 4,01€ per issue + shipping costs (current issue is #3).

well I must find "someone", thanks for your answer :)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/01/2007 : 11:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sigismundus

procitao broj 3

Zar je to nekome problem

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 23/01/2007 : 15:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
Pa Strip Bumerang je iz Celja kao i SAF...pa normalno da ide po prava za štampanje preko ulice:))

NOVI STRIPI V SLOVENSKIH TRAFIKAH: http://www.stripi.gajba.net
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 19:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
jedno su zapažanja, drugo su želje

zanimljivo je, da su glavne stripovske novine u ex-yugi, recimo pokrivale ne samo francusko-belgijanski trg, nego i engleski, italijanski, i americki a povremeno i još eksoticnije stvari
znaci, da smo u ex-jugi mogli, da citamo iznimno veliki asortiman stripova iz celog sveta

a kad baš hocete, pogledam strip bumerang, u dva poslednja broja je glavni strip kajn, koji nije baš nešto, i po mom mišljenju nece vuci nove citaoce. revija je u pocecima, sad se tek formira odnos citaoca do nje, mi stari striparoši nismo uopce bitni, jer ionako kupujemo po par primjeraka. a da su ubacili i kolor strip, tri strane humoristickog stripa zvanog lukasov primer, koji je totalno bez veze, a takodje od SAFa, meni samo znaci pretirano opiranje na jednog agenta ili izdavacku kucu, šta hocete. to da ne voljim pljuca, takodje od SAFa, sporedna je stvar. ne znam, šta ce biti u buduce, al sigurno bi bilo bolje, da izdavac zauzima širi diapazaon uredjivanja i nabavljanja stripova.

kako kažem, samo zapažanje

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 23/01/2007 : 21:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
Ok...ali ako uzima prava od suseda...mislim od SAF-a...i ako bude krize, može ubacit i Zagora...tako da se mu prodaja poveca za 100%...:))))

NOVI STRIPI V SLOVENSKIH TRAFIKAH: http://www.stripi.gajba.net
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/01/2007 : 15:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Rorkas

quote:

Try here:
studio.risar@siol.net
Go to Top of Page

Rorkas
New Member

Lithuania
264 Posts

Member since 17/03/2003

Posted - 26/01/2007 : 09:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rorkas's Homepage  Send Rorkas a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Rorkas

quote:

Try here:
studio.risar@siol.net

Thank you very much :)
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/01/2007 : 19:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
juce sam dobio bumerang broj 3, ali pošto ne znam dobro slovenacki, procitao sam samo dylan doga, ostale stripove na slovenackom jeziku cita cale.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000