Author |
Topic |
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 17/01/2007 : 10:43:09
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by lwood
sonore opet si na tripu
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
nije sonor na tripu mislim da znam o cem govori..
Kužimo se nas dva, a braco?
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
giant
Average Member
Slovenia
898 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 17/01/2007 : 11:32:43
|
Da,ovo je vrlo zanimljiv fenomen...pored toga,da je sva stara izdanja ZS i LMS reprintovao SD i LU,njihove cjene su skoro ništa u poredu sa sveskama istih epizoda sa LMS i ZS...Zašto?? Ovo je teško naci odgovor pogotovo zato,jer je to vrlo relativno sve ovo po osobi...Eto,jedan ide u gostione skoro svaki dan i tamo pušta gomile novca a neki skupljamo stripove i ovde trošimo pare-doista,zna biti skupo,ali kad pogledaš na celu kolekciju ZS i LMS....to je to,momci..bar za mene!! Ali to ne znaci,da sam spreman na SVAKI nacin i na bilo koji novac kupiti bilo koji strip...Ne,to ide polako i na DUGI,vrlo dugi period vremena-bar kod mene!! |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 17/01/2007 : 11:37:59
|
quote: Originally posted by sonor
Nisan vidija još, ali znan ko ima!! (valjda ce pokazat ako cita ovo)
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
Ima.ima.... Iz "Dnevnikove" arhive.... neotvoreni na primer "Zarobljenici crvene veštice"....To su u smutno vreme 90tih idioti razdelili za "tepsiju ribe" što bi se reklo u mom kraju.... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/01/2007 : 11:53:27
|
quote: Originally posted by dule_car
quote: Originally posted by srdjandj
bijeli komplet je još skuplji od 10 000E! jako je rijedak koliko ja znan, a znan par ljudi koji ga imaju...
šta znaci beli komplet
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Doslovno neotvoreni stripovi u kojima su stranice bijele boje još uvik! nisu posivile ko danas kakve imamo zs i lms stripove! ti su stripovi ko sa trafike kupljeni! sad to probaj zamislit!
ovo e genijalno: "BIJELI KOMPLET"...ko "bijeli album" bitlsa
ma to je samo varikina, kakve bijele stranice u biti, mislim da nikad nisam ni vidio "ne požutjeli" lms/zs strip... makar malo žuckast mora biti...
kako to da niko ne izdaje reprint tih starih izdanja- sa slabim tiskom, lošim papirom (sklonom žutilu:)), sa cijenom u dinarima i naravno rezanjem epizoda... pa to bi išlo ko alva
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
ZS i LMS se nisu štampali na bijelom papiru...
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
|
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Posted - 17/01/2007 : 13:20:09
|
jesu obi, jesu
|
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Posted - 17/01/2007 : 13:20:59
|
quote: Originally posted by scaramanga
Ima.ima.... Iz "Dnevnikove" arhive.... neotvoreni na primer "Zarobljenici crvene veštice"....To su u smutno vreme 90tih idioti razdelili za "tepsiju ribe" što bi se reklo u mom kraju....
ne mislin ja na pojedini strip, nego baš na cilu zs i lms!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/01/2007 : 14:11:57
|
jesi li ti to vidija
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
siljo
Starting Member
Croatia
28 Posts
Member since 25/03/2004 |
Posted - 17/01/2007 : 14:18:26
|
Dosta jednostavan odgovor: "Onoliko koliko je netko spreman platiti!" Vidljivo je da u zadnje vrijeme nema pravila. Ljudi placaju (na žalost, i ja medu njima) daleko previše, ali što ceš... Klasican kapitalizam, zakon ponude i potražnje!!! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Posted - 17/01/2007 : 15:22:23
|
jesi li ti to vidija
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Imaš mail!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 17/01/2007 : 15:25:52
|
ok
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Posted - 17/01/2007 : 20:04:06
|
moze i meni mail:)))
to e to
ne
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 17/01/2007 : 20:05:28
|
moze i meni mail:)))
to e to
ne
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 17/01/2007 : 20:12:32
|
moze i meni mail:))) to e to ---there is no spoon--- (a viljuske?)
ne
urnebesno
to e to
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/01/2007 : 20:27:51
|
Necu pokazat !
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going." |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Posted - 17/01/2007 : 23:09:17
|
quote: Originally posted by seinfeld
Necu pokazat !
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
Na tebe nisan ni mislija! Ajde slaži tamo "Enterprise"!
|
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 19/01/2007 : 01:16:04
|
quote: Originally posted by kerber
Ja znam nekoliko ljudi sto su vec potrosili po oko 3000 eura samo za zagor zs i lms(i jos nisu kompletirali to),a to je samo 1/6 od oba kompleta. pa gde bi im bio kraj ako se odluce na jos koji junak.
ZIVELA STRIPOSLAVIJA
fora je u tome da kapetan miki npr. ne košta koliko zagor ili tex.
tako da tih ostalih 5/6 nece nužno doc tako puno para. bit ce skupo, nemoj me shvatit krivo, al nece bit = 3k€ * 5 |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 19/01/2007 : 03:05:11
|
quote: Originally posted by byoman
quote: Originally posted by kerber
Ja znam nekoliko ljudi sto su vec potrosili po oko 3000 eura samo za zagor zs i lms(i jos nisu kompletirali to),a to je samo 1/6 od oba kompleta. pa gde bi im bio kraj ako se odluce na jos koji junak.
ZIVELA STRIPOSLAVIJA
fora je u tome da kapetan miki npr. ne košta koliko zagor ili tex.
tako da tih ostalih 5/6 nece nužno doc tako puno para. bit ce skupo, nemoj me shvatit krivo, al nece bit = 3k€ * 5
Ipak kolicinski je to puno stripova,mislim na preostalih 5/6,tacnije, to je 1757 komada,a naravno da miki ne bi kostao 3000e,ali teks bi najverovatnije dostigao bar priblizno tu cenu.A gde su m.no,blek,mark,kit......E fora je u tome da u ovom slucaju ovi ljudi su krenuli sakupljati strip po strip,i zato im je ispalo tako kako je ispalo,da su uzeli to u komplet ne bi bilo toliko skupo,jel?Znaci po neku matematiku cena od 10 tak tisucu eura za oba kompleta i nije bas velika
ZIVELA STRIPOSLAVIJA |
|
|
Topic |
|