forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI ZAGOR ZG LEX 138 -CAROBNJAK KANDRAX
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 19/01/2007 : 08:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ode uvik neko stavi naslov nekog novog stripa i onda svi to komentiraju.Preduhitrio sam sve vas koji imate masu postova.U svakom slucaju, ovaj Zagor spada u klasike.Iako Ferri-jev crtež je malo cudan, na nekim mjestima mi se cini kao da je neko "uskocio" umisto njega.Atmosfera izvrsna, odlicna epizoda, a ono najbolje tek dolazi.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edited by - Zagor-te-nay on 19/01/2007 08:43:41

lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2007 : 08:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
je.prica se dobro razvija.neko je spominja da je dnevnik masakrira ovu epizodu? nisan cita dnevnik ali bi volija znat šta su posikli.

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/01/2007 : 08:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
na ovim epizodama sam se "zarazio" zagorom....ludensova izdanja još nisam procitao, ali dnevnikova su mi bila vrh-vrhova...procitat cu uskoro pa da vidim što je tocno izbaceno, ako netko to ranije ovdje ne "provali"...

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 19/01/2007 : 08:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Uh,baš me zanima,gde su porezali ovu pricu pri Dnevniku...Nadao sam se,da je bar ova ostala kompletna s ozirom na to,da je u ZS izašla u 3-djelova....ali nikad se ne zna
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2007 : 08:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
neko je to jucer spomenija u drugom topicu.da je masu strana izbaceno

ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6267 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 19/01/2007 : 08:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Iako Ferri-jev crtež je malo cudan,

Pssst..to se ne smije pricati ;-))))

Inace,nikad nisam citao ovu prvu epizodu sa Kandraxom pa eto,jedva cekam .

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 19/01/2007 : 08:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

Ode uvik neko stavi naslov nekog novog stripa i onda svi to komentiraju.Preduhitrio sam sve vas koji imate masu postova.U svakom slucaju, ovaj Zagor spada u klasike.Iako Ferri-jev crtež je malo cudan, na nekim mjestima mi se cini kao da je neko "uskocio" umisto njega.Atmosfera izvrsna, odlicna epizoda, a ono najbolje tek dolazi.

Cini mi se da je Bignotti uskakao. Ta je praksa bila cesta u tim starim epizodama. Npr.ona u Chicagu (otmica onog klinca) itd. Ne znam napamet ali znam da je bilo toga...

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 19/01/2007 : 09:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
Drago mi je da je najavljen nastavak za 24 dana, možda se opet ubrzava ritam izlazaka.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2947 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 19/01/2007 : 10:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Glupo je otvarati topic za svaki novi broj koji izade. I ja volim Zagora ali to je preterano...

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/01/2007 : 10:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Drago mi je da je najavljen nastavak za 24 dana, možda se opet ubrzava ritam izlazaka.

To sam i ja vidio, i prije je pisalo 21 dan, to ništa ne znaci kada je Berni u pitanju.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/01/2007 : 11:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
grrr, predutrio me Zagor-te-nay sa malim brojem postova u objavljivanju novog izdanja! Nije cudo što ga zovu veliki covek sa malom sekirom...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 19/01/2007 : 11:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

grrr, predutrio me Zagor-te-nay sa malim brojem postova u objavljivanju novog izdanja! Nije cudo što ga zovu veliki covek sa malom sekirom...

hehehe
pusti decka,
u današnjem svijetu dupelizaca,blasfemicara i tvrdoukoricenih kolekcionara osjecam narocito zadovoljstvo upoznati nekog odanog zagorovca kao što je on.

The reward for honor will not come in this life...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 19/01/2007 : 11:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

quote:
Originally posted by DeeCay

hehehe
pusti decka,
u današnjem svijetu dupelizaca,blasfemicara i tvrdoukoricenih kolekcionara osjecam narocito zadovoljstvo upoznati nekog odanog zagorovca kao što je on.

The reward for honor will not come in this life...

E momci,i ja sam od stare škole, volim romane od 6 godine, a tek Zagora ( imam i njegov "pecat" na ruci ), ne miri se ljubav prema stripu prema broju postova, trebali bi to znati..Neki više vole da citaju nego da pišu.
P.S. djukak slažem se s tebom, al eto, i ja sam jedanput pokuša.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3890 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/01/2007 : 11:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
mogla je bit i bolja epizoda! drugo pojavljivanje je dosta bolje!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27164 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/01/2007 : 15:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

Imeni se cini da je Ferriju pomagao Bignotti crtajuci na nekim tablama druge likove ili tijelo a Ferri glave?A možda sam ja prolupao?

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts

Member since 30/11/2004

Posted - 19/01/2007 : 16:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit idado's Homepage  Send idado a Private Message
Ja sam nedavno procitao ove tri Dnevnikove epizode. Ko nije vido Zagora nikad prije, na osnovu ovih epizoda bi ga zavolio. Cini mi se da nema mnogo nelogicnosti i skracenja. U tome su neprevazideni brojevi 317 i 318 ''Bratic Simon'' i ''Sura stena''. Tu su isjekli, brat bratu, citavu jednu epizodu!?
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2947 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 19/01/2007 : 17:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by idado

Ja sam nedavno procitao ove tri Dnevnikove epizode. Ko nije vido Zagora nikad prije, na osnovu ovih epizoda bi ga zavolio. Cini mi se da nema mnogo nelogicnosti i skracenja. U tome su neprevazideni brojevi 317 i 318 ''Bratic Simon'' i ''Sura stena''. Tu su isjekli, brat bratu, citavu jednu epizodu!?

Izbacene su oko 42 stranice...

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/01/2007 : 18:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Doduse izbacene su samo stranice na kojima se pojavljuje doticni carobnjak
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/01/2007 : 19:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Je,je, na nekom starom topicu je neko reka da je na Belom tigru izbaceno 24 str.(tako nešto), ovdje 42 i na "Divovima" 50-tak... I na "zlatnom pecatu" 20-tak.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2007 : 20:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kakav masakr!

Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 19/01/2007 : 21:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Pa dobro zato bacite te vaše zs kolekcije pošto vidite,da mnogo stranica fali i sakupljajte ludensove.I ne znam zašto su tako skupe te kolekcije pošto su jadne na neki nacin u smislu izbacenih stranica.I to mislim da ce cijena zs polako padati zato prodajte dok još možete.Svakim danom ludensova kolekcija je veca i za recimo 30 godina kad budu svi zagori izašli onda ce sigurno više vrijediti od Zs.Zs ce kupovati samo nostalgiki,koji ce biti vrlo vrlo stari tada pa im to nece biti interesantno.A za nekog kome ne znaci nostalgija ništa i želi samo procitati CITAVU PRICU onda je tu Ludens i tacka!

Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7867 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/01/2007 : 22:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
stvarno cudan Ferrijev crtež, više sam proucavao slike nego citao. kao da je crtao na brzinu i negdje je vjerojatno uskakao Bignotti. slabo.

Jel' tako šefe?

Edited by - mpavin on 19/01/2007 22:08:40
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 19/01/2007 : 22:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

stvarno cudan Ferrijev crtež, više sam proucavao slike nego citao. kao da je crtao na brzinu i negdje je vjerojatno uskakao Bignotti. slabo.

Jel' tako šefe?

Na ovim zadnjim stranicama uopce ne izgleda kao da je Ferri crtao Zagora...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/01/2007 : 23:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Aco
Inace,nikad nisam citao ovu prvu epizodu sa Kandraxom pa eto,jedva cekam .

sramotamoderatori,izbacite ga s foruma

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9464 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/01/2007 : 19:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
I meni je crtež odvracao pažnju sa same price, tako da sam došao do zakljucka da na vecem djelu stripa zagorovu glavu i vecinu ostalih likova crtao Ferri dok je zagorovo tjelo ( i to na nekim mjestima prilicno nespretno ) crtao Bignotti koji je takoder sjencao i okolinu.Osim na djelu od 69 do 75 str. na kojima je samo zagor pa su to kompletne Ferrijeve ( iako je i tu on cudan ali nije ni cudo kad cijeli epizodu do sada nije nacrtao ni jednom zagorovo tjelo).
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 21/01/2007 : 03:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
Iskreno ovaj serijal s Kandraxom mi nije opravdao reputaciju jedne bolje Zagorove epizode. Odmah se mogu sjetiti barem jedno dvadesetak boljih... no nije loša samo iz razloga što se Kandrax prvi puta pojavljuje.
Imam dojam da je strip (serijal) previše rastegnut.

To su bili minusi. A sad plusevi.
Govorimo o Zagoru. Novoj epizodi. Njegov arh rival. Kandrax.
Ferri-Bignotti.

Pa eto... 6/10.

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000