forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI ZAGOR ZG LEX 138 -CAROBNJAK KANDRAX
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 21/01/2007 : 09:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message
Ni meni se dosada bas nije svidjelo. Predugacak je uvod.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2947 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 21/01/2007 : 10:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Prvi susret sa Kandraxom je antologija. Naravno da je malo naivniji. Ali to su prakticno svi brojevi u prvim godinama (cast izuzetcima), a i neki kasnije. U svakom slucaju od tri susreta sa njim meni je najbolji drugi. Ovaj treci možda i nije toliko loš ali eto.

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 21/01/2007 : 10:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
a može li netko reci u kojem broju je drugo pojavljivanje Kandraxa
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 21/01/2007 : 10:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by HC

a može li netko reci u kojem broju je drugo pojavljivanje Kandraxa

ZS-828/830
Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 21/01/2007 : 11:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message
a to ce doc na red oko 240-og broja u Zagor Extra seriji
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 21/01/2007 : 14:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

[quote]Originally posted by DeeCay

grrr, predutrio me Zagor-te-nay sa malim brojem postova u objavljivanju novog izdanja! Nije cudo što ga zovu veliki covek sa malom sekirom...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?

hehehe
pusti decka,
u današnjem svijetu dupelizaca,blasfemicara i tvrdoukoricenih kolekcionara osjecam narocito zadovoljstvo upoznati nekog odanog zagorovca kao što je on.

The reward for honor will not come in this life...

[/quote
Imam ja jedno pitanje, stalno se povlaci to pitanje pa da i ja jednom nešto napišem o tome iako nema veze sa ovim topicom, kako su tvrdoukoriceni kolekcionari tu na popisu, živo me zanima jel to neka manje vrijedna skupina kolekcionara za koju pojedinci misle kako nemaju pojma o stripu ili se iz neke objesti pljuju po takvim kolekcionarima.
Jako me zanima da mi netko odgovori na ovo pitanje, dosadilo mi je takvo pljuvanje,
JA SKUPLJAM TVRDOKORICENE STRIPOVE !

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 21/01/2007 : 16:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
Imam i ja par tvrdoukoricenih,ali to ne znaci da se necu zajebavat u vezi s tim,obrati pozornost na smajlije.

The reward for honor will not come in this life...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47431 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/01/2007 : 18:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sve je to u redu . ja preferiran HC jer su dugovjecniji i manje moraš pazit nego na ove meke. možda neki ovde nisu kruti po prirodi pa ne podnose HC ?

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3890 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 21/01/2007 : 18:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

sve je to u redu . ja preferiran HC jer su dugovjecniji i manje moraš pazit nego na ove meke. možda neki ovde nisu kruti po prirodi pa ne podnose HC ?

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 22/01/2007 : 08:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
[quote]Originally posted by Stockbrooker

Pa dobro zato bacite te vaše zs kolekcije pošto vidite,da mnogo stranica fali i sakupljajte ludensove.I ne znam zašto su tako skupe te kolekcije pošto su jadne na neki nacin u smislu izbacenih stranica.I to mislim da ce cijena zs polako padati zato prodajte dok još možete.Svakim danom ludensova kolekcija je veca i za recimo 30 godina kad budu svi zagori izašli onda ce sigurno više vrijediti od Zs.Zs ce kupovati samo nostalgiki,koji ce biti vrlo vrlo stari tada pa im to nece biti interesantno.A za nekog kome ne znaci nostalgija ništa i želi samo procitati CITAVU PRICU onda je tu Ludens i tacka!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo, samo da nadodam na ovaj post, da kad bi u buducnosti se pokrenila neka nova Zagor extra serija bio bi red da napokon krenu od 1 broja, bez neki preskakanja (pa ovaj Zagor classic je takodje krenija od broja "Zagor prica..."???), bez nekih "specijalaca" u stilu "Ðimi gitare" i "Dugina mosta"(sad samo cekam da izdaju broj 200 kao specijalac u boji), nekih "dvostruki brojeva" (Opsjednuti SD 8)...Uvik u nas ta preskakanja.Pa jel to potreba?Pa i specijalci, prvo broj 13, pa 6, pa 15???Mislim da sad krene takva tocna serija Zagora da bi je ljudi kupovali.Znaci od "Zasjede u šumi" (SD EXTR 31) pa nadalje.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edited by - Zagor-te-nay on 22/01/2007 08:49:13
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2007 : 09:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13
Imam ja jedno pitanje, stalno se povlaci to pitanje pa da i ja jednom nešto napišem o tome iako nema veze sa ovim topicom, kako su tvrdoukoriceni kolekcionari tu na popisu, živo me zanima jel to neka manje vrijedna skupina kolekcionara za koju pojedinci misle kako nemaju pojma o stripu ili se iz neke objesti pljuju po takvim kolekcionarima.
Jako me zanima da mi netko odgovori na ovo pitanje, dosadilo mi je takvo pljuvanje,
JA SKUPLJAM TVRDOUKURCENE STRIPOVE !

Lijepo...

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 22/01/2007 : 18:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by mladen13
JA SKUPLJAM TVRDOUKURCENE STRIPOVE !

Lijepo...

Ne skupljam bš takve, al' ajde može proc

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000