Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Vid
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
rocco21
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
mladen13
Senior Member
![](AvatarUpload/clip_01.gif)
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Posted - 19/01/2007 : 22:35:50
|
quote: Originally posted by rocco21
A nekad nije loše i izbacit nekoga na par dana. Ili više.
Da li se dobrovoljno javljaš ? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Posted - 19/01/2007 : 22:39:10
|
Al nešto me interesuje. Kada dodem pijan kuci i napišem neki totalno bezcvezni topik u nekoliko minuta vec imam dva odgovora. A kada se javim sa nekim ozbiljnim pitanjem, ne docekam odgovor. Pa jeli stvarno skrajni domet forumaša, da postaju odgovore u kojima baš ništa ne kažu ? |
|
jang
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 19/01/2007 : 22:47:23
|
quote: Originally posted by Vid
Nikada ne fali takvih topika !
Naravno, treba svaki dan otvarati jedan ovakav da se živne malo!![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
Stockbrooker
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/hot-132571-108395389713446.gif)
Slovenia
420 Posts
Member since 09/12/2006 |
Posted - 19/01/2007 : 23:55:11
|
Al nešto me interesuje. Kada dodem pijan kuci i napišem neki totalno bezcvezni topik u nekoliko minuta vec imam dva odgovora. A kada se javim sa nekim ozbiljnim pitanjem, ne docekam odgovor. Pa jeli stvarno skrajni domet forumaša, da postaju odgovore u kojima baš ništa ne kažu ?
A mene zanima,zašto neki ljudi kada su pijani osjecaju potrebu ili bolje receno nuždu da idu na forum i pišejo.Zar to ne može sacekati.Bilo je vec takvih prigoda mnogo puta pa bez veze vamje to,tako možete zaraditi samo izbacivanje a to nikako nije dobra stvar.Bolje bi ti bilo da si otišao spavati. A inace DA-ZAGORA NIKAD DOSTA!!!!!!!! Aaaahhhjjjaakkkk!!!!!!!!!!![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!! |
|
K.G. 21
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/005.jpg)
Croatia
480 Posts
Member since 01/05/2006 |
Posted - 20/01/2007 : 00:11:09
|
Al nešto me interesuje. Kada dodem pijan kuci i napišem neki totalno bezcvezni topik u nekoliko minuta vec imam dva odgovora. A kada se javim sa nekim ozbiljnim pitanjem, ne docekam odgovor. Pa jeli stvarno skrajni domet forumaša, da postaju odgovore u kojima baš ništa ne kažu ?
Aj dobro, ali Vid je djelomice u pravu, glupost cesto privlaci ljude, ali za koji K je onda svrha foruma?! P.S. Živio Zagor i dao Bog da pokida još tisuce lanaca golim rukama, pobije još mnoštvo zmajeva, ljudi žaba, Kandrax-ovih klonova, robovlasnika, Mortimera, Hellingena, gusara, zombija, lovaca na skalpove, ucjenjivaca, vampira, vukodlaka......aaahhhhjjjjaaaakkkk!!!! |
|
DKoor
Senior Member
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 20/01/2007 : 01:11:11
|
Sa ovim se u potpunosti slažem... nije to karakteristika samo ovog foruma. Kad treba nešto riješiti ili pomoci u nekom smislu, postove možeš nabrojiti na prste.
Nije to neko samo po sebi zlo, ali s vremena na vrijeme je iritantno...
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga. ![](icon_smile.gif) |
|
DKoor
Senior Member
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 20/01/2007 : 01:12:57
|
Ali složio bih se sa nekim razmatranjima.. vecina je ovdje da se malo zabavi i druži (ako pozna doticne forumaše uživo)... stoga ne bi sve trebalo shvacati previše ozbiljno.
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga. ![](icon_smile.gif) |
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 20/01/2007 : 08:30:03
|
quote: Originally posted by jang
natakar, taxi prosim
bravo![](icon_smile_big.gif)
a odgovora je puno, pošto je u naslovu upotrebljena caobna rijec (barem za ovaj forum:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|