forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 pitanje o strisca seriji!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 19/01/2007 : 22:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
zdravo i pozdrav svima, na home-u sam pronasao naslovne strisca serije o zagoru, pa me zanima jel mi moze neko reci malo vise o tome?? koliko to ima stranica, format mogu dprilike zamislit. jel izlazilo vise serija. koja je odprilike cijena za komplet i za pojedinane komade?? jel ima ko to za prodat?? bas sam neupucen sto se toga tice pa molim nekog ko se razumije da mi objasni

unaprijed hvala

BHF!! BHF!!!

imam problema sa ovim mailom koji je naveden, pa saljite svoje mailone na:traxonja@hotmail.com, na ovaj dobivam sigurno, i odgovaram

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 20/01/2007 : 09:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Izaslo je 239 striscia Zagora (pod nazivom Collana lampo) podjeljenih u 4 serije (38+38+69+94) a izlazile su od 1961. do 1970. Broj stranica varira ali je oko 90ak (neke u "dodatku" iza Zagora imaju i neki drugi strip). Postoji i 35 raccolta (reprinata) striscia a svaka sadrzi po 2 "regularne" strisce. Kako je 1965. poceo izlaziti Zenith gigante (danasnja serija Zagora) gdje se ponovo objavljivalo sve od pocetka ("na vecem formatu i vecem broju strana") te kada su se 1970. poklopile price iz striscia sa Zenithom, strisce su ukinute i ostaje samo format koji je i nama danas poznat. Cijena? Nije sitnica! Od po i tisucarku eura pa do nekih 10ak eura po komadu, ovisno o strisci (to su cijene za originale, postoje i reprinti, koji su znatno jeftiniji, ali s obzirom da se radi o obicnim kopijama i nisu bas prejeftini :)).

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 20/01/2007 : 09:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
hvala na objasnjenju, bas onako kako sam i ocekivao, sve ukratko ali ono najvaznije

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 21/01/2007 : 14:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Ja bih htio da znam kako se razlikuju originali od reprinte?Vidio sam u istekle aukcije neke reprinte,i prodavac kaze da su originali i reprinti po svemu identicni,i da je reprinte tiskao Editoriale Mercury,e sad po ovo dole na slici dali se moze videti dali je ovo original?

ZIVELA STRIPOSLAVIJA
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/01/2007 : 17:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Vidi se odma i po papiru, dostampavano je na bijelom malo debljem papiru, a i korice su glatke za razliku od originala (ma ne mozes fulat kopiju i original :)). Ovo gore je definitivno anastatica a ne original, pitanje dali i koji talijan ima tako lijepo ocuvan original. :)

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 21/01/2007 : 21:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Hvala na informaciji,,kad sam ovde gore procitao tvoje cene za originale,ponadao sam se da imam originale

ZIVELA STRIPOSLAVIJA
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000