Author |
Topic |
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 24/01/2007 : 08:59:04
|
Nadam se da je ideja iza ovog festivala popularizirati strip i izvan grupe “usual suspects-a”, ekipe koja se i onako svako malo nade za pojist, popit i pricat pizdarije. Prošle godine upalo mi je u oko šta je jedan moj poznanik došao na festival iz Splita, valjda je vidio reklamu, i dovukao klinca za sobom. Mali prakticno nije imao šta vidjeti i jedva je za njega našao jedan album.
Predlažem da se odvoji poseban kutak ili štand sa stripovima pogodnim i za djecu, kao i možda neki reklamni ili zabavni dio koji bi bio primjereniji njihovom uzrastu. Ne treba biti ništa ekstravagantno, možda cak zainteresira i neke Turbo Limace ili Land of Magice ili Algoritme koji bi imali program i za njih. Dobar dio izdavaca ima barem neke takve stripove, a stvarno je nezgodno da se Spiru i Klara ili Custer i Kraken nalaze na istim policama.
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/01/2007 : 09:01:56
|
Jeli poznanik mozda novinar Ante Tomic? On je na festivalu bio najizgubljeniji. I kupio je Spiroua! A zalio se na vrucinu non-stop..... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/01/2007 : 11:58:05
|
Dobar prijedlog, treba dati odvojeno poseban štand sa stripovima za djecu; Alan Ford, Zagor, Marvel...
in the evidence of its brilliance |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3879 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 24/01/2007 : 14:40:14
|
quote: Originally posted by kiky
Dobar prijedlog, treba dati odvojeno poseban štand sa stripovima za djecu; Alan Ford, Zagor, Marvel...
in the evidence of its brilliance
dilan ker, natan nikad ...
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
|
Topic |
|