Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 10/02/2007 : 21:25:07
|
naravno da nitko ne može nastaviti corta, a da te nove epizode budu dostojne pratta, ali zašto ne probati.... to nikako ne umanjuje vrijednost prattovog corta, a možda cak i bude dobro
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 13/02/2007 : 22:26:14
|
Ja baš i nisam ljubitelj "nastavljanja" crtanja nekog stripa poslije originalnog autora, jer to više nije to. MEÐUTIM, ima puno primjera koji ovo moje mišljenje pobijaju. Npr, Rip Kirby od John Prenticea je SASVIM OK. Isto tako i Flash Gordon od Dan Barryja, a da ne spominjem Mac Raboya. Medutim, i ovdje ima iznimaka. Katastrofa je Prince Valiant. Cini mi se da se Valiantov sin zove Ben Bolt (tako mi izgleda) i ne pruža mi više užitak citanja. Bar meni. Ali, sve je to subjektivno i pojedinacno, jer su ukusi razliciti i necije mišljenje ne treba biti nikomu pravilo. No, neka svak izloži svoje, pa da se zna opce mišljenje. Što se tice Corta, taj lik je suviše karakteristican za Pratta i baš me zanima kakav ce biti u "nastavku". Nisam baš veliki optimist. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 13/02/2007 : 23:49:04
|
Ima li negde ne internetu zvanicne informacije o tom nastavljanju avantura? Ja ne nadjoh nista, a ocekivalo bi se da, ako je to istina, bude boom na sve strane.
Ja, zbilja, sam simpatican... |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6254 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 16/02/2007 : 22:39:52
|
Iako se radi o legendarnom stripu,da budem iskren - nikad nisam citao Corta(Magic,nemoj da se ljutiš;-))).Možda je razlog tome bio prevelik broj razlicitih edicija i izdanja (pa i jezika) u kojima je objavljivan.Volio bih jednu pravu ediciju, u kojoj bi izašle sve epizode kompletno, kronološki, kvalitetno otisnuto i prevedeno.
Bond.James Bond. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
Topic |
|