Volio bih ti reci da ce se sve rasprodati u sljedecih mjesec dana, ali realno, to ce ici bitno, bitno sporije... Ali dobro, bit ce bolje:) Spaghetti su ok, da, oni su negdje blizu pozitivne nule, ali daleko od toga da su rasprodani.
Sto se PDV-a tice, ako ga uvedu onda cemo promijeniti cijene. Napisao sam dolje da su cijene okvirne. No, nadam se da se to ipak nece dogoditi.
jaki, a i svi ostali, toplo preporucujem Svagdanju borbu, prije svega ostalog. To je tako dobar strip da je prava steta ako ostane u sjeni poznatijih naslova. Stavit cu preview uskoro na download, pa cete moci vidjeti malo vise o cemu ej tu rijec, no svejedno, ako i ne kupite, svakako posuditi u biblioteci i procitati.
jaki, a i svi ostali, toplo preporucujem Svagdanju borbu, prije svega ostalog. To je tako dobar strip da je prava steta ako ostane u sjeni poznatijih naslova. Stavit cu preview uskoro na download, pa cete moci vidjeti malo vise o cemu ej tu rijec, no svejedno, ako i ne kupite, svakako posuditi u biblioteci i procitati.
"Svagdanja borba", "Le Combat ordinaire" ili "Ordinary Victories" je stvarno odlican strip i iako ne volim pretjerano taj žanr, ugodno me je iznenadio.
Za razliku od Trondheima i slicnih, Larcenet zna jako dobro crtati:)
Edited by - The Hammer of Hell on 03/03/2007 19:26:41
Originally posted by Curunir veselim se milazzu i hrvatskom from hellu, a i jos ponecemu...tko prevodi from hell? to je grdan posao...
Ovo nisam odgovorio, sorry. From Hell ce prevoditi Darko.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
lijepo. bit ce vrhunski izricaj, još kad bi i...ali dobro... u svakom slucaju, dobro ce mu doci. taj prijevod znaci gubitak dosta kila...trebao bih i ja nešto prevesti hoce li biti prevedeni i oni dodaci? mislim, sigurno hoce, ali...kako to sve stignuti do pocetka rujna? ovdje ima toliko toga, ne smeta ako hell ode u 2008...jedino onaj jebeni pdv... bilo bi lijepo vidjeti kad tad i vendettu, jer ona od BP ne služi nicemu... osobno bih volio i tvoje watchmene i ligu, ali pretpostavljam da bi bilo nerealno ocekivati zbog BP...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Trebalo bi sve biti prevedeno, vjerojatno ce to Darko i Tatjana raditi skupa. Mozda stignu, mozda ne, vidjet cemo. Za ostalo, isto tako, vidjet cemo. Nije iskljuceno.
Bogami,skupo! 85 kuna za dvije tvrdo koricne epizode. Skuplje nego ikada!!!!!!!!! A kako mi Dampyr i nije baš numero uno,moglo bi ovo sve i pricekat neka lijepša vremena....
skupo, ali ja to gledam s pozitivne strane, barem mi je olaksao kupovinu, odnosno NEkupovinu
stvarno sam bio u dilemi da li kupiti ili ne Dampyra u poplavi svih tih HC izdanja, sada dileme vise nema Sada sam 100% siguran da ga necu kupiti...