Author |
Topic  |
risbozg
Advanced Member

Croatia
16687 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 03/03/2007 : 12:33:34
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Renky
Da, krece Umpah-Pah. Color ( naravno ), u tri knjige.
odlichna vest. meni jedan od najdrazih stripova iz "mladosti"(SHTA!? JA mator!????...svashta:))) i definitivno bih voleo da zamenim one skrnave marketprintove albume nekim malo kvalitetnije odshtampanim. plashim se jedino frljavog prevoda...
...i to verovatno opravdano obzirom da GARANT netje biti "viteza od kisele shtrudle":)))
usput, TRI albuma? ja sam ziveo u ubedjenju da je uderzo odradio samo 5? kako to planiraju da podele?
*zbun*
jel se zna kad tje krcko?:)
**************** "It eats you starting with your bottom!"
I ja se bojim prijevoda. Najjaci mi je bio poglavica Bolesna Džigerica!!! Nenadjebivo   |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/03/2007 : 12:52:48
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Inace definitvno za sve stare album serijale je najbolje rijesenje integral verzija! Berni je to pokazao sa COMMANCHOM, BP je krenuo sa svojim serijalom integrala i to je to. Dao bih prednost pojedinacnim albumima samo iz skroz nove produkcije!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Naravno, u pravu si, i ja bi volija da je integral. Jedna knjiga i gotovo. No pitanje je mogu li baš uvik kupci prava odrediti na koji ce nacin objaviti izdanje. Možda postoje uvjeti kojih se moraju pridržavati, možda su prava na pojedinacne albume jeftinija nego za integrale... a možda Bookglobe planira integral a pticica nas malo zavarala da cuje komentare. 
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/03/2007 : 12:55:21
|
prava za pojedinacne albume nisu jeftinija nego za integrale, nema sanse. Jednostavno je: na integralima se puno vise riskira i puno manje zaradi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 03/03/2007 : 13:24:17
|
E Marko, moram malo da oftopikujem. Kad ce onaj spisak Fibrinih izdanja za ovu godinu? Zar nije prica bila da ce se pojaviti zvanicno, na sajtu, tokom februara? Il' sam ja istripovao.
Dekara nece nista da oda, crk'o dabogda. ;)
p.s. Dekara, ne zelim stvarno da crknes, vec se bavim poeziJom.
Ja, zbilja, sam simpatican... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 03/03/2007 : 13:55:46
|
Hajde, hajde... umirem ovde od znatizelje. Znaci, sledeca nedelja pocinje prekosutra... :) Samo me plasi cinjenica da ces ti verovatno cekati zadnji dan iduce nedelje.
Damn you. Damn you, I say.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 14:12:10
|
Ma sajt jos nije gotov do kraja... Ali ajde, evo, pokusat cu sklepati danas sto vise mogu. pogledaj za par sati...
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 03/03/2007 : 16:04:51
|
Za pocetak? Hoces da kazes da imas jos naslova?
Uh, uh, uh... Svebor i Plamena. Zakon. Jedva cekam. Vec godinu dana mislim kako je cudo da to nije objavljeno u formi albuma. Jel' se jos rade nove epizode?
From Hell. Uh. :)
Gde bre nadje "Svagdanja borba"? Jel' taj naslov jos podlozan korekciji? Malo rogobatno zvuci. Doduse, mozda je to samo na prvu loptu.
Ken prelazi u Fibru totalno?
Masa Milazza za koje ni ne znam sta su. Masa Spanaca za koje ni ne znam sta su. :)
Svaka cast na spisku. Stvarno je zakon. I okvirni datum, i okvirna cena, broj strana... Pffffff...
Moram jos da prostudiram neke naslove.
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 03/03/2007 : 16:07:33
|
From Hell, ha? Sreca da sam nasao posao i primam placu. Bilo bi mi malo neugodno prosit na ulici. :-)
Nitko nije beskoristan, uvijek moze posluziti kao los primjer. |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/03/2007 : 16:24:53
|
  Huu jebote Marko :))), tako se to radi! Svaka cast na vijeke vijekova. Stvarno!
Nego Le Combat Ordinaire idu sva 3 albuma jel? Jedino mi ne ide u glavu 116 stranica..
Inace kapu dole majstore . To je prosto nevjerojatno kakvi se to naslovi spremaju     .
Jack the Black. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 16:27:52
|
quote: Originally posted by DusMan
Za pocetak? Hoces da kazes da imas jos naslova?
Uh, uh, uh... Svebor i Plamena. Zakon. Jedva cekam. Vec godinu dana mislim kako je cudo da to nije objavljeno u formi albuma. Jel' se jos rade nove epizode?
From Hell. Uh. :)
Gde bre nadje "Svagdanja borba"? Jel' taj naslov jos podlozan korekciji? Malo rogobatno zvuci. Doduse, mozda je to samo na prvu loptu.
Ken prelazi u Fibru totalno?
Masa Milazza za koje ni ne znam sta su. Masa Spanaca za koje ni ne znam sta su. :)
Svaka cast na spisku. Stvarno je zakon. I okvirni datum, i okvirna cena, broj strana... Pffffff...
Moram jos da prostudiram neke naslove.
Ja, zbilja, sam simpatican...
Pa u principu, imam vise manje gotov plan za 2008-u i prvu polovicu 2009-e, ali nema smisla sad to najavljivati.
Svebor i Plamena je zaokruzena prica, zavrsen roman, dakle nema novih epizoda.
Svagdanja borba? Mozda zvuci cudno na prvi pogled, ali kad se naviknes onda je ok. U svakom slucaju, dobar prijedlog cemo uvijek rado saslusati.
Ken prelazi u Fibru, da.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 16:29:26
|
quote: Originally posted by mike
  Huu jebote Marko :))), tako se to radi! Svaka cast na vijeke vijekova. Stvarno!
Nego Le Combat Ordinaire idu sva 3 albuma jel? Jedino mi ne ide u glavu 116 stranica..
Inace kapu dole majstore . To je prosto nevjerojatno kakvi se to naslovi spremaju     .
Jack the Black.
Combat ordinaire ce biti serija od 4 naslova. Fibra ce objaviti prva dva albuma sada, a druga dva dogodine, usporedo sa objavljivanjem cetvrtog, zavrsnog albuma u Francuskoj.
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts
|
mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/03/2007 : 16:46:18
|
quote: Originally posted by Markos Combat ordinaire ce biti serija od 4 naslova. Fibra ce objaviti prva dva albuma sada, a druga dva dogodine, usporedo sa objavljivanjem cetvrtog, zavrsnog albuma u Francuskoj.
milina. taman ne moram da razbijam glavu koje tje mi biti najdraze te najbolje izdanje (od DRUGIH izdavacha:)) i sledetje godine.
i da "svagdnja" borba zvuchi rogobatno. "svakodnevna" nije opcija?
**************** "It eats you starting with your bottom!" |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 03/03/2007 : 16:50:43
|
quote: Originally posted by Markos
Pa u principu, imam vise manje gotov plan za 2008-u i prvu polovicu 2009-e, ali nema smisla sad to najavljivati.
[tup!] Padoh sa stolice. Koliko god da zelim da znam sta je u planu za sledece godine, toliko se i plasim da saznam.
P.S. Kad porestem, hocu i ja da imam ovako kul izjave tipa "sve je spremno za sledecih 50 godina, ali nema smisla sad najavljivati". :)
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/03/2007 : 17:00:19
|
quote: Originally posted by Markos Combat ordinaire ce biti serija od 4 naslova. Fibra ce objaviti prva dva albuma sada, a druga dva dogodine, usporedo sa objavljivanjem cetvrtog, zavrsnog albuma u Francuskoj.
milina. taman ne moram da razbijam glavu koje tje mi biti najdraze te najbolje izdanje (od DRUGIH izdavacha:)) i sledetje godine.
**************** "It eats you starting with your bottom!"
nije. svagdašnja ili svakidašnja. svagdanja samo u religijskom kontekstu (arhaizam kao u ocenašu)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 17:05:06
|
quote: Originally posted by DusMan
[tup!] Padoh sa stolice. Koliko god da zelim da znam sta je u planu za sledece godine, toliko se i plasim da saznam.
P.S. Kad porestem, hocu i ja da imam ovako kul izjave tipa "sve je spremno za sledecih 50 godina, ali nema smisla sad najavljivati". :)
Ja, zbilja, sam simpatican...
Zasto se plasis?:) A mislim, mozda zvuci kul, ali je u biti dvosjekli mac. Lako je planirati i najaviti, treba to i ostvariti. Nadajmo se najboljem.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 17:05:48
|
quote: Originally posted by mike
Nego ne bi ti to neki sticky uradio? Nekako ne ide bas u koncept sa Dampyrom .
Jack the Black.
Ma nema potrebe.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 03/03/2007 : 17:07:02
|
Mislim da se slazemo oko izbora:) Svagdanja je vise pjesnicki izraz, ovo je preobicno...
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/03/2007 : 17:45:02
|
bilo bi pametno, kad je vec ovako sve navedeno, staviti i neku napomenu u svezi cijena, jer slijedi skoro uvodenje pdv-a. znam, lako je dodati, ali kad si jednom navikao publiku na 200 kn nece biti ugodno vidjeti (po sadasnjoj stopi) 244 kn, bez obzira sto tebi ni lipe od toga nece ici. veselim se milazzu i hrvatskom from hellu, a i jos ponecemu...tko prevodi from hell? to je grdan posao...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 03/03/2007 : 17:49:26
|
Zasto se plasis?:) A mislim, mozda zvuci kul, ali je u biti dvosjekli mac. Lako je planirati i najaviti, treba to i ostvariti. Nadajmo se najboljem.
Zbog kinte. I zbog cinjenice da nisam pokupovao ni ovo sto si do sad izbacio. Jel' ima bese neki ogroman popust za siromasne studente? 
I jos jedno bonus pitanje: prosao je vec odredjen broj meseci od kako je Fibra krenula, pa me zanima kakvo je stanje sa preostalim kolicinama tiraza. Shvatam da se ovo nece rasprodati brzo kao neki Bonelli, ali pretpostavljam da bi barem sa Shpagetima morao biti na dobrom putu. Ili gresim?
 |
|
Topic  |
|