Originally posted by kico Pa i izlazilo je u formi kiosk izdanja.
je onda,ali s obzirom na poplavu hc izdanja...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
u svakom slucaju
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
Meni to nema smisla. Obe edicije su radjene u velikom tirazu, lako nabavljive, jeftine, prevod se nece dirati... U isto vreme sumnjam da su privlacni za novu publiku. Ne vidim logiku za reprint toga.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Meni to nema smisla. Obe edicije su radjene u velikom tirazu, lako nabavljive, jeftine, prevod se nece dirati... U isto vreme sumnjam da su privlacni za novu publiku. Ne vidim logiku za reprint toga.
Uceni i kniški ljudi kažu da svako deset godina stasa nova generacija citatelja. Zašto im uskratiti pravo da provjere hoce li im se svidit.
Ispada da se, recimo, ni novi automobili ne tribaju proizvoditi. Starija godišta su radena u "velikom tiražu" a jeftinija su.
Ako ovo krene kupujem, po mogucnosti HC jer sam onda siguran da nešto imam. Odmah se rješavam starih izdanja.