Author |
Topic |
|
General Katana
New Member
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 15/02/2007 : 12:09:15
|
E konacno i ja, kao zvanicni luxor fan number one, da prvi dam svoje utiske o novom broju.
EXTRA JE!!! ovo mi je najbolja epizoda DM za sada!!!
mracno je i strasno, lozacki i uzbudljivo, zabavno i gurgli!
pocev od naslovnice koja mi je najlepsa do sada, jer konacno u prvi plan izbija i glavni junak serijala, do naslovnice sledeceg broja koja je tek strava. (adam i njegov cale pandur u akciji)
crtez je vec standardno odlican, mada opet ima debelih linija...
druzina se bori protiv raznih cudnih bica iz gvozden planine, a u pomoc im pristize i Selivan koji izgleda kao matori Konan! cak se pozivaju i na ucenja Maga Koperfilda! )
super je klimaks epizode i dramaturski je sve na svom mestu...
Adana je i dalje seksi, a sada nam pokazuje svoje trbusnjake za razliku od prosle epizode gde je sevala guza u prvom planu... pitam se sta ce biti u sledecem...
od ovog broja bice i previews sledecih epizoda sa po nekoliko umanjenih tabli. imao sam tu srecu da budem u luxoru kada je Vukic poslao 6. broj pre nekoliko meseci. i odusevljen sam - to je epizoda za STARE FANOVE...
inace juce sam bio u Drakvudu kada je usao neki srednjoskolac i trazio DM brojeve 4 i 5. Nije dobio ni jedan, jer 5. jos nije izasazo, a 4. se rasprodao!!
There can be only one!
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 15/02/2007 : 13:40:06
|
quote: Originally posted by General Katana
inace juce sam bio u Drakvudu kada je usao neki srednjoskolac i trazio DM brojeve 4 i 5.
There can be only one!
Mozda je trebao da trazi u Darkvudu, taj Drakvud je sigurno lose snabdeven
Šar Kibrat Arbaim |
|
|
General Katana
New Member
206 Posts
Member since 22/10/2006 |
|
Blek Stena
Senior Member