forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bone game
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 27/02/2007 : 15:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
informacija za sve ljubitelje Bone-a - izasao je i drugi nastavak ove igre. Igra je napravljena po stripu, cini mi se da nastavci idu po trejdovima sto znaci da jos mozemo ocekivati poprilican broj nastavaka

S neta se moze skinuti demo verzija obadva dijela, da bi demo verzija postala puna verzija - potrebno je samo upisati CD-key

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 27/02/2007 : 15:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
evo linka gdje se mogu skinuti prve 2 epizode...

http://www.telltalegames.com/bone
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16678 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/02/2007 : 15:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
inace takve stvari su za svaštaru i bilo bi u redu da se držimo reda

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 27/02/2007 : 16:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

inace takve stvari su za svaštaru i bilo bi u redu da se držimo reda

a kad je MM u pitanju, onda je u redu

ja se duboko ispricavam mnogo cijenjenom gospodinu risbozg-u, ako sam ovim postom, u krivom podforumu, nanio duševne boli...
nadam se da prihvacate moju duboku ispriku
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 27/02/2007 : 16:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
pa da, zašto bi onda mm mogao a bone ne, diskriminacija?
pa ipak ovo nisu obicne igrice, ovo su igrice po stripovima, pa im spada mjesto u podforum stripova,
jer ipak se ne prica u podforumi stripovi samo o stripovima nego o svemu šta je povezano sa stripovima, na usko do na široko..

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 27/02/2007 : 16:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Boyan.P

pa da, zašto bi onda mm mogao a bone ne, diskriminacija?
pa ipak ovo nisu obicne igrice, ovo su igrice po stripovima, pa im spada mjesto u podforum stripova,
jer ipak se ne prica u podforumi stripovi samo o stripovima nego o svemu šta je povezano sa stripovima, na usko do na široko..

Mozda doticni gospodin nije uvidio da je rijec o prebacivanju radnje sa stripa u virutalno okruzenje Radnja striktno prati strip, pa ako to nema veze sa stripom, onda ne znam sta ima

hmmm, ovo me navodi na jos jednu misao, da covjek nije nikad ni cuo za strip Bone, pa se zato cudi tome odakle igra u podforumu stripovi?

ili mozda treca varijanta, covjek procitao post, osjetio veliku potrebu da napise nesto, a buduci da nije imao nista pametnog reci na ovu temu, isao je "pametovat"

ili mozda je izvor problema sto je MM Boneli, a Bone nije
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 27/02/2007 : 21:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
hehehehe a možda sve pomalo od navedenoga;)

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 27/02/2007 : 22:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Ne znam da li je mesto topiku odgovarajuce, ali igra mi je fenomenalna, verovatno zbog cinjenice da mi je Bone jedan od omiljenih stripova, radovao sam se kao malo dete kad sam video svog junaka tako lepo modeliranog, a i Ted the Bug mi je odlican, o zmaju da i ne govorim - jedino je Thorn morala da bude bolja;)
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 09:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

Ne znam da li je mesto topiku odgovarajuce, ali igra mi je fenomenalna, verovatno zbog cinjenice da mi je Bone jedan od omiljenih stripova, radovao sam se kao malo dete kad sam video svog junaka tako lepo modeliranog, a i Ted the Bug mi je odlican, o zmaju da i ne govorim - jedino je Thorn morala da bude bolja;)

da i mene je ta vijest jako razveselila, veceras cu ga cak i zaigrati jedva cekam
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000