Author |
Topic  |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 27/02/2007 : 15:05:50
|
informacija za sve ljubitelje Bone-a - izasao je i drugi nastavak ove igre. Igra je napravljena po stripu, cini mi se da nastavci idu po trejdovima sto znaci da jos mozemo ocekivati poprilican broj nastavaka
    S neta se moze skinuti demo verzija obadva dijela, da bi demo verzija postala puna verzija - potrebno je samo upisati CD-key 
|
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16678 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 27/02/2007 : 16:13:12
|
quote: Originally posted by risbozg
inace takve stvari su za svaštaru i bilo bi u redu da se držimo reda
a kad je MM u pitanju, onda je u redu 
ja se duboko ispricavam mnogo cijenjenom gospodinu risbozg-u, ako sam ovim postom, u krivom podforumu, nanio duševne boli... nadam se da prihvacate moju duboku ispriku  |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 27/02/2007 : 16:16:18
|
pa da, zašto bi onda mm mogao a bone ne, diskriminacija? pa ipak ovo nisu obicne igrice, ovo su igrice po stripovima, pa im spada mjesto u podforum stripova, jer ipak se ne prica u podforumi stripovi samo o stripovima nego o svemu šta je povezano sa stripovima, na usko do na široko..
. . up the irons.. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 27/02/2007 : 16:21:50
|
quote: Originally posted by Boyan.P
pa da, zašto bi onda mm mogao a bone ne, diskriminacija? pa ipak ovo nisu obicne igrice, ovo su igrice po stripovima, pa im spada mjesto u podforum stripova, jer ipak se ne prica u podforumi stripovi samo o stripovima nego o svemu šta je povezano sa stripovima, na usko do na široko..
Mozda doticni gospodin nije uvidio da je rijec o prebacivanju radnje sa stripa u virutalno okruzenje Radnja striktno prati strip, pa ako to nema veze sa stripom, onda ne znam sta ima  
hmmm, ovo me navodi na jos jednu misao, da covjek nije nikad ni cuo za strip Bone, pa se zato cudi tome odakle igra u podforumu stripovi?
ili mozda treca varijanta, covjek procitao post, osjetio veliku potrebu da napise nesto, a buduci da nije imao nista pametnog reci na ovu temu, isao je "pametovat"
ili mozda je izvor problema sto je MM Boneli, a Bone nije  |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 27/02/2007 : 22:40:30
|
Ne znam da li je mesto topiku odgovarajuce, ali igra mi je fenomenalna, verovatno zbog cinjenice da mi je Bone jedan od omiljenih stripova, radovao sam se kao malo dete kad sam video svog junaka tako lepo modeliranog, a i Ted the Bug mi je odlican, o zmaju da i ne govorim - jedino je Thorn morala da bude bolja;) |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 28/02/2007 : 09:28:04
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ne znam da li je mesto topiku odgovarajuce, ali igra mi je fenomenalna, verovatno zbog cinjenice da mi je Bone jedan od omiljenih stripova, radovao sam se kao malo dete kad sam video svog junaka tako lepo modeliranog, a i Ted the Bug mi je odlican, o zmaju da i ne govorim - jedino je Thorn morala da bude bolja;)
da i mene je ta vijest jako razveselila, veceras cu ga cak i zaigrati   jedva cekam  |
 |
|
|
Topic  |
|