forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 raccolta
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/02/2007 : 17:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ovog mjeseca u italiji su vec izasla izdanja - mister no raccolta, zagor raccolta i dampyr raccolta, a sljedeceg mjeseca se spremaju jos cetiri ovakva izdanja (magico, julia, nathan, legs). zanima me da li su ovo jos jedni obicni reprinti ili je to nesto novo

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/02/2007 : 17:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Koliko ja znam raccolta izdanja su uvijek bila reprinti. To ti je ako se ne varam nešto slicno našem Zagor Klasiku.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8246 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 27/02/2007 : 18:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nisu reprinti, vec valjda od od remitende se lepe po dve epizode (bar je tako kod MMa, MNOa, itd...) u nove korice.
Reciklaza postojecih resursa, valjda...;)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/02/2007 : 18:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Lako moguce da je to tako. Uglavnom, novo izdanje sigurno nije .
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/02/2007 : 10:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Znaci, to su integralne epizode samo pod novim nazivom Raccolta i ništa drugo? Od Bonellija?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 10:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Znaci, to su integralne epizode samo pod novim nazivom Raccolta i ništa drugo? Od Bonellija?

cak nisu niti integralne epizode, nego doslovno slijepljena po 2 stripa, samo u novim koricama. Cak je i slika na naslovnici jedna naslovnica od tih stripova unutra.
3,5E je cijena jednog u IT

na taj nacin se boneli rjesava remitende
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/02/2007 : 10:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ajd okaci sken da vidim...

No, u redu je to, i ode se kupuje remitende.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 28/02/2007 : 10:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Nisu reprinti, vec valjda od od remitende se lepe po dve epizode (bar je tako kod MMa, MNOa, itd...) u nove korice.
Reciklaza postojecih resursa, valjda...;)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Tako je, lijepi se remitenda... Imam doma par Texova, Zagora i Magico Venta raccolta. Bit ce za prodaju kad nadlezni izdaju kod nas te epizode .

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 10:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

a nema se sta posebno vidjeti, strip ko strip 2 u 1. Kad cemo se negdje naci ponijet cu par Zagora racolta da vidis, imam par komada od ovih epizoda koje bi trebale kod nas biti objavljene za koju godinu
cak i tutto zagor ima svoju racolta seriju
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 10:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

a nema se sta posebno vidjeti, strip ko strip 2 u 1. Kad cemo se negdje naci ponijet cu par Zagora racolta da vidis, imam par komada od ovih epizoda koje bi trebale kod nas biti objavljene za koju godinu
cak i tutto zagor ima svoju racolta seriju
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 28/02/2007 : 11:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
eto ti jednog skena,loseg ali kao info....bezvezno izdanje za ONE koji stripove citaju tek toliko...

Edited by - fumettisti on 28/02/2007 11:58:10
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/02/2007 : 13:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Kod nas su prakticniji, zapakiraju u plastiku 2,3 komada i ode rode na kioske... Mada bilo bi dobro da remitendu pakuju po nekom redu, kao po epizodama koje se nadovezuju, a ne random epizode...

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 13:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

Kod nas su prakticniji, zapakiraju u plastiku 2,3 komada i ode rode na kioske... Mada bilo bi dobro da remitendu pakuju po nekom redu, kao po epizodama koje se nadovezuju, a ne random epizode...

hehe, Dee, kad bi se remitenda pakirala po 3 broja zaredom, s jedne strane bi pala prodaja remitende, a svakako bi pala i prodaja redovnih stripova, zasto bi neko dao 48kuna za 3 stripa kad ih mjesec-dva kasnije moze dobiti za 20kn

ovako ako kupujes remitendu, onda si prisiljen kupiti vise paketa i kupiti neke duple da bi popunio sve rupe

ja redovito kupujem stripove na kiosku, ali mi je tesko proci kraj kioska, a da ne provjerim sto je od remitende stiglo i onda kad nadjem zapakirane glancere, onda ih i kupim makar ih vec imam u redovnoj turi
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/02/2007 : 13:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa nema veze, daš remitendu na kioske tek kad zastari po godinu i pol. Vecina ljudi oce glancer pa ga kupi odmah na kiosku. A i kod remitende nikad ne znaš u kakvom su stanju. Naravno, ako sve ne pregledavap jako jako pomno.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 13:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

Pa nema veze, daš remitendu na kioske tek kad zastari po godinu i pol. Vecina ljudi oce glancer pa ga kupi odmah na kiosku. A i kod remitende nikad ne znaš u kakvom su stanju. Naravno, ako sve ne pregledavap jako jako pomno.

cini mi se da kod nas remitenda puno brze izlazi, i da, ponekad je jako jako tesko naci glancere u remitendi, obicno jako puno krsa zna biti u toj remitendi, ali to je ponekad dobro kupiti iz razloga kad te neko pila da mu posudis stripove, onda posudis to i svi sretni i zadovoljni
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 28/02/2007 : 15:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Kupovat remitendu samo da bi nekome posudio? cccccc.... Ti si moram priznati prava dobricina. Svaka bi te punica za zeta .
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/02/2007 : 15:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Kupovat remitendu samo da bi nekome posudio? cccccc.... Ti si moram priznati prava dobricina. Svaka bi te punica za zeta .

imam cca 50komada te remitende koja onda kola okolo, tu i tamo koji nastrada, ali kao sto rekoh - nije ni bitno, jer su ipak to dupli ili cak trodupli
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 28/02/2007 : 16:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Imam Osvetu Vudu u ovom izdanju. Izgleda puno bolje nego na sivom papiru kakav je tada koristila SD.

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2007 : 01:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
a evo i link za noviju juliu: http://img141.imageshack.us/img141/885/racjuk22wb3.jpg
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000