Author |
Topic  |
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 02/03/2007 : 20:16:25
|
quote: Originally posted by weaver
ali NN vec JE sarena kolekcija - prvih x brojeva (SD) islo je sa zutim hrbatom, a "nevidljiva sila" cak ima zeleni hrbat... 
Mali ispravak. Brojevi 4, 5 i 6 imaju zeleni hrbat, a ne samo broj 5 . |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 20:23:03
|
quote: Originally posted by weaver
quote: Originally posted by jang
ako dode do prestupa NN u redove Strip Agenta nadam se da ce barem on zadržati graficki izgled hrbta kao do sada. mrzim šarene kolekcije... :(
ali NN vec JE sarena kolekcija - prvih x brojeva (SD) islo je sa zutim hrbatom, a "nevidljiva sila" cak ima zeleni hrbat... 
Ah, raj za daltoniste... a tek...    
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 20:36:54
|
E da. Nathan... Meni trenutno najbolji Bonellijev strip.
MV obecava, ali sam sta sa brojem 6 kad san cuja da se sprema HR izdanje, tako da vrebam priliku za ponoviti gradivo i objediniti prve 24 epizode. Tada cu imati realniju sliku.
Marty i Dylan su se pomalo ofucali ali su mi nekad bili najdraži Bonellijevci pa...
Tex ima uvjerljivo najjaci tim. Malo tanji tekstualno nego crtacki tako da proberem meni drage crtace.
Dampyr...tako tako...nit' smrdi, nit vonja... idu nove epizode pa cu mu pružit šansu.
Ostalo ne stižem upratiti. Recimo MrNoa. Onako što prilistam, crtež je prihvatljiv. Procita sam Maxi i on je do jaja.
Zagora ne citam. Mislim da san od ovih novih izdanja procita samo onu sagu na Aljasci. Marcello je Bog. A opet, crteži novih crtaca za 2008. ( ako se ne varam ) koje su nam pokazali Ferri i Burattini izgledaju fantasticno i ( bar crtacki ) bi mogli podici kvalitetu.
Uh,... dajte mi još albuma... ajmo!!!!    
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 03/03/2007 : 15:34:30
|
Renky: Slažem se da je NN trenutno najbolji Bonelijevac, a par koraka iz njega kaska takode fenomenalni MV. Kao klinja sam se furao na Zagora (a bogami i još uvijek) ali NN je pun pogodak, buduci da sam ljubitelj SF-a |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7876 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 03/03/2007 : 19:44:21
|
quote: Originally posted by Renky
E da. Nathan... Meni trenutno najbolji Bonellijev strip.
to renky, majstore  
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
purger27
Starting Member
Croatia
83 Posts
Member since 05/07/2003 |
Posted - 04/03/2007 : 14:00:01
|
Možda bi bilo dobro da Ludens ukine NN, pa da ga uzme neka druga kuca (Libelus?) koja bi ga redovito izdavala. Buduci da je NN nerentabilan, tj. ima premalo citatelja bilo bi dobro da se uzdaje u formi knjiga (MM, Dampyr) u ogranicenoj nakladi (za kolekcionare) ubrzanim ritmom kako bi nadoknadili sve veci zaostatak za Italijom. Sada imamo Gigante, uskoro specijalce i almanahe. Bilo bi dobro da i redovna serija krene konacno u pravom smjeru. Inace slažem se da je NN jedan od najboljih SB stripova. |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3946 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 04/03/2007 : 14:12:03
|
quote: Originally posted by purger27
Možda bi bilo dobro da Ludens ukine NN, pa da ga uzme neka druga kuca (Libelus?) koja bi ga redovito izdavala. Buduci da je NN nerentabilan, tj. ima premalo citatelja bilo bi dobro da se uzdaje u formi knjiga (MM, Dampyr) u ogranicenoj nakladi (za kolekcionare) ubrzanim ritmom kako bi nadoknadili sve veci zaostatak za Italijom. Sada imamo Gigante, uskoro specijalce i almanahe. Bilo bi dobro da i redovna serija krene konacno u pravom smjeru. Inace slažem se da je NN jedan od najboljih SB stripova.
Ma sve triba izdat u HC formatima! Ti ceš to sve sigurno pokupovat! Kako da ne!   
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 04/03/2007 : 14:14:39
|
quote: Originally posted by Dalen
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Mislim da je definitvno kralj oscilacija DYLAN DOG pa prezivljava 20 i kusur godina. NATHAN NEVER je jebeno dobar strip!:)
I meni, ali kao što rekoh, ne vole svi SF.
Nathan mi je u globalu jako dobar. Ima par prica koje predstavljaju apsolutna remek djela. Na žalost, preskakanje je ucinilo svoje što se odrazilo negativno na kontinuitet, a ima i dosta prosjecnih prica. Sve u svemu, volio bih da nastavi izlaziti jer mi je SF vec dugo broj jedan...
Reklamica: Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail. |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 02:01:28
|
ko što velih,što je recimo Zagoru mjesec-dva loših epizoda,to je Nathanu godina... pa se eto ?uhvati? dojam da je strip oslabio...a nije
eto trenutno mi bolji i zanimljiviji marti ali...kad znam da je nathan u globalu bolji...sam jebga, cak i od martija rjede izlazi Žiškate poantu? ;)
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 02:07:10
|
zadnji odlicnjak mi bio Thor 14,zatim onaj pekmez od Zmajeve osvete,i sad ovo zadnje odlicno pocelo,katastrofalno završilo... hmmm,da...ima vec više od godinu dana da mi je bio odlican... i tak dalje,i tak dalje...
neko reko da nebi nathan HC izdanje u bibliotekama npr... pa kako ne bi! el ima smisla da ovako dovijeka izlazi!?!? jebga ak nejde ovako nejde,onda nek ide u HC...ja sam spreman platit...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 09:47:07
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Mislim da je definitvno kralj oscilacija DYLAN DOG pa prezivljava 20 i kusur godina. NATHAN NEVER je jebeno dobar strip!:)
Da, da, sjecam se tvojih bombastic najava o NN-u u onim davnim pocetkickim danima ...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/03/2007 : 12:12:29
|
Meni je zadnja stvarno odlicna bila Kathy Teller (mali, ali dobrodošli otklon od standardnog pricanja NN prica)... mene ne brine toliko buducnost izlaženja NN-a, koliko epizode koje su u zadnje vrijeme jad i bijeda.
in the evidence of its brilliance |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 05/03/2007 : 12:48:20
|
quote: Originally posted by kiky
Meni je zadnja stvarno odlicna bila Kathy Teller (mali, ali dobrodošli otklon od standardnog pricanja NN prica)... mene ne brine toliko buducnost izlaženja NN-a, koliko epizode koje su u zadnje vrijeme jad i bijeda.
in the evidence of its brilliance
Ne moras brinuti. U NN serijalu ce biti jos jako puno uspona, ali i padova. U svakom slucaju svega...
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7876 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/03/2007 : 19:35:46
|
meni uopce nisu loše ove zadnje epizode, ako cemo najlošiju od gore nabrojanih (darkraver, kiky) to mi je zasigurno "prica o kathy teller", možda i zbog katastrofalnog marija. ove ostale uopce nisu toliko loše koliko ih se spominje u tom kontekstu. ali kao što darkraver vec navede ispravnu poentu razmišljanja i prosudivanja, jedna-dvije lošije epizode se protegnu na godinu i ispade nathan "u lošoj formi", pa ljudi zakinuti smo za ostalih 10tak epizoda koliko bi normalno bilo da izade.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 19:53:23
|
pa sa ovim najavljenim almanahom, drugim NN&MM i gigantima mislim da bi trebali malo vratiti nathana u vene [:D jos kad bi nas berni obradovao sa novim nathanom do mafesta to bi bilo odlicno! jedva cekam epizode sa martijem i atlantidjanima, ali s obzirom na ritam izlazenja nacekacemo se...
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 19:55:38
|
btw one epizode sa zmajem su mi bile ocajne. jedva sam se natjerao da ih procitam. nakon toga nisam imao zivaca da pocnem citati thor 14 (nisam mogao vjerovati jer nikad ni u snu nisam pomislio da bih se mogao neckati u vezi citanja nathana). ali onda sam uzeo broj 60, fenomenalna naslovnica je obecavala i vratio mi je nadu u dobre nathane
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
Topic  |
|