forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ukida se nathan??
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 02/03/2007 : 20:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by weaver

ali NN vec JE sarena kolekcija - prvih x brojeva (SD) islo je sa zutim hrbatom, a "nevidljiva sila" cak ima zeleni hrbat...

Mali ispravak. Brojevi 4, 5 i 6 imaju zeleni hrbat, a ne samo broj 5 .
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/03/2007 : 20:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by weaver

quote:
Originally posted by jang

ako dode do prestupa NN u redove Strip Agenta nadam se da ce barem on zadržati graficki izgled hrbta kao do sada. mrzim šarene kolekcije... :(

ali NN vec JE sarena kolekcija - prvih x brojeva (SD) islo je sa zutim hrbatom, a "nevidljiva sila" cak ima zeleni hrbat...

Ah, raj za daltoniste... a tek...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/03/2007 : 20:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
E da. Nathan... Meni trenutno najbolji Bonellijev strip.

MV obecava, ali sam sta sa brojem 6 kad san cuja da se sprema HR izdanje, tako da vrebam priliku za ponoviti gradivo i objediniti prve 24 epizode. Tada cu imati realniju sliku.

Marty i Dylan su se pomalo ofucali ali su mi nekad bili najdraži Bonellijevci pa...

Tex ima uvjerljivo najjaci tim. Malo tanji tekstualno nego crtacki tako da proberem meni drage crtace.

Dampyr...tako tako...nit' smrdi, nit vonja... idu nove epizode pa cu mu pružit šansu.

Ostalo ne stižem upratiti. Recimo MrNoa. Onako što prilistam, crtež je prihvatljiv. Procita sam Maxi i on je do jaja.

Zagora ne citam. Mislim da san od ovih novih izdanja procita samo onu sagu na Aljasci. Marcello je Bog. A opet, crteži novih crtaca za 2008. ( ako se ne varam ) koje su nam pokazali Ferri i Burattini izgledaju fantasticno i ( bar crtacki ) bi mogli podici kvalitetu.

Uh,... dajte mi još albuma... ajmo!!!!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 03/03/2007 : 15:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Renky:
Slažem se da je NN trenutno najbolji Bonelijevac, a par koraka iz njega kaska takode fenomenalni MV.
Kao klinja sam se furao na Zagora (a bogami i još uvijek) ali NN je pun pogodak, buduci da sam ljubitelj SF-a
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7876 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/03/2007 : 19:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

E da. Nathan... Meni trenutno najbolji Bonellijev strip.

to renky, majstore

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

purger27
Starting Member

Croatia
83 Posts

Member since 05/07/2003

Posted - 04/03/2007 : 14:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send purger27 a Private Message
Možda bi bilo dobro da Ludens ukine NN, pa da ga uzme neka druga kuca (Libelus?) koja bi ga redovito izdavala. Buduci da je NN nerentabilan, tj. ima premalo citatelja bilo bi dobro da se uzdaje u formi knjiga (MM, Dampyr) u ogranicenoj nakladi (za kolekcionare) ubrzanim ritmom kako bi nadoknadili sve veci zaostatak za Italijom. Sada imamo Gigante, uskoro specijalce i almanahe. Bilo bi dobro da i redovna serija krene konacno u pravom smjeru.
Inace slažem se da je NN jedan od najboljih SB stripova.
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3946 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/03/2007 : 14:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by purger27

Možda bi bilo dobro da Ludens ukine NN, pa da ga uzme neka druga kuca (Libelus?) koja bi ga redovito izdavala. Buduci da je NN nerentabilan, tj. ima premalo citatelja bilo bi dobro da se uzdaje u formi knjiga (MM, Dampyr) u ogranicenoj nakladi (za kolekcionare) ubrzanim ritmom kako bi nadoknadili sve veci zaostatak za Italijom. Sada imamo Gigante, uskoro specijalce i almanahe. Bilo bi dobro da i redovna serija krene konacno u pravom smjeru.
Inace slažem se da je NN jedan od najboljih SB stripova.

Ma sve triba izdat u HC formatima! Ti ceš to sve sigurno pokupovat! Kako da ne!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/03/2007 : 14:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Mislim da je definitvno kralj oscilacija DYLAN DOG pa prezivljava 20 i kusur godina. NATHAN NEVER je jebeno dobar strip!:)

I meni, ali kao što rekoh, ne vole svi SF.

Nathan mi je u globalu jako dobar. Ima par prica koje predstavljaju apsolutna remek djela. Na žalost, preskakanje je ucinilo svoje što se odrazilo negativno na kontinuitet, a ima i dosta prosjecnih prica. Sve u svemu, volio bih da nastavi izlaziti jer mi je SF vec dugo broj jedan...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 05/03/2007 : 02:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
ko što velih,što je recimo Zagoru mjesec-dva loših epizoda,to je Nathanu godina...
pa se eto ?uhvati? dojam da je strip oslabio...a nije

eto trenutno mi bolji i zanimljiviji marti ali...kad znam da je nathan u globalu bolji...sam jebga, cak i od martija rjede izlazi
Žiškate poantu?
;)

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 05/03/2007 : 02:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
zadnji odlicnjak mi bio Thor 14,zatim onaj pekmez od Zmajeve osvete,i sad ovo zadnje odlicno pocelo,katastrofalno završilo...
hmmm,da...ima vec više od godinu dana da mi je bio odlican...
i tak dalje,i tak dalje...

neko reko da nebi nathan HC izdanje u bibliotekama npr...
pa kako ne bi!
el ima smisla da ovako dovijeka izlazi!?!?
jebga ak nejde ovako nejde,onda nek ide u HC...ja sam spreman platit...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/03/2007 : 09:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Mislim da je definitvno kralj oscilacija DYLAN DOG pa prezivljava 20 i kusur godina. NATHAN NEVER je jebeno dobar strip!:)

Da, da, sjecam se tvojih bombastic najava o NN-u u onim davnim pocetkickim danima...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 11:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Ma samo da ga je cešce na trpezi, mogu mu i bakrorez od korica raditi...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/03/2007 : 12:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Meni je zadnja stvarno odlicna bila Kathy Teller (mali, ali dobrodošli otklon od standardnog pricanja NN prica)... mene ne brine toliko buducnost izlaženja NN-a, koliko epizode koje su u zadnje vrijeme jad i bijeda.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 05/03/2007 : 12:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Meni je zadnja stvarno odlicna bila Kathy Teller (mali, ali dobrodošli otklon od standardnog pricanja NN prica)... mene ne brine toliko buducnost izlaženja NN-a, koliko epizode koje su u zadnje vrijeme jad i bijeda.

in the evidence of its brilliance

Ne moras brinuti. U NN serijalu ce biti jos jako puno uspona, ali i padova. U svakom slucaju svega...

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7876 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 05/03/2007 : 19:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
meni uopce nisu loše ove zadnje epizode, ako cemo najlošiju od gore nabrojanih (darkraver, kiky) to mi je zasigurno "prica o kathy teller", možda i zbog katastrofalnog marija. ove ostale uopce nisu toliko loše koliko ih se spominje u tom kontekstu. ali kao što darkraver vec navede ispravnu poentu razmišljanja i prosudivanja, jedna-dvije lošije epizode se protegnu na godinu i ispade nathan "u lošoj formi", pa ljudi zakinuti smo za ostalih 10tak epizoda koliko bi normalno bilo da izade.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 05/03/2007 : 19:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
pa sa ovim najavljenim almanahom, drugim NN&MM i gigantima mislim da bi trebali malo vratiti nathana u vene [:D jos kad bi nas berni obradovao sa novim nathanom do mafesta to bi bilo odlicno! jedva cekam epizode sa martijem i atlantidjanima, ali s obzirom na ritam izlazenja nacekacemo se...

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 05/03/2007 : 19:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
btw one epizode sa zmajem su mi bile ocajne. jedva sam se natjerao da ih procitam. nakon toga nisam imao zivaca da pocnem citati thor 14 (nisam mogao vjerovati jer nikad ni u snu nisam pomislio da bih se mogao neckati u vezi citanja nathana). ali onda sam uzeo broj 60, fenomenalna naslovnica je obecavala i vratio mi je nadu u dobre nathane

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000