Vidim da na forumu ima puno poštovalaca dragog nam pilota. Meni su one prve Ferijeve epizode nekako bez veze, ali zato baš obožavam ove "Africke". Voleo bi da cujem i forumaško mišljenje o ovom mini serijalu.
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Od tih africkih epiozoda najbolja mi je Lovac/Planina lobanja, ali i ostale su bile solidne. Polsije toga vrijedi samo SD 14/15 Legenda o Butchu Cassidiyu/Patagonija.
176. LMS 926 Mister No Afrika 177. LMS 927 Mister No Safari 178. LMS 928 Mister No Ritualne maske 179. LMS 930 Mister No Cuvari divljine 180. LMS 931 Mister No Braca po krvi 181. LMS 932 Mister No Kraljestvo Fanga 182. LMS 933 Mister No Nobino prorocanstvo 183. LMS 935 Mister No Lovac 184. LMS 936 Mister No Planina lobanja 185. LMS 938 Mister No Pirati iz Gvineje 186. LMS 939 Mister No Kalahari 187. LMS 940 Mister No Južni dijamant 188. LMS 943 Mister No Najrobi autostop 189. LMS 944 Mister No Trgovci slonovacom 190. LMS 945 Mister No Pobuna Masaja 191. LMS 946 Mister No Poslednji metak 192. LMS 949 Mister No Drumska zaseda 193. LMS 950 Mister No Mau Mau 194. LMS 951 Mister No Oluja nad Kenijom 195. LMS 952 Mister No Vrac Kikujua 196. LMS 953 Mister No Rušilacki bes 197. LMS 957 Mister No Kartum 198. LMS 958 Mister No Al azif 199. LMS 959 Mister No Zaboravljeni faraon 200. LMS 960 Mister No Lavirint opsena 201. LMS 964 Mister No Sahara 202. LMS 965 Mister No Groblje kamenih zmija 203. LMS 966 Mister No Tuarez 204. LMS 967 Mister No Horerova pravda 205. LMS 971 Mister No Legionari 206. LMS 972 Mister No Bogovi okruglih glava 207. LMS 973 Mister No Fort Motilinski 208. LMS 977 Mister No Blago africkog korpusa 209. LMS 978 Mister No Dvojica protiv svih 210. LMS 979 Mister No Zbogom Afriko 211. LMS 983 Mister No Kažnjenicka kolonija 212. LMS 984 Mister No Muzika, maestro ! 213. LMS 985 Mister No Pesma ocajnika
MEni su najbolje Sahara i Kraljevstvo Fanga, i Lovac. I Al Azif radi Castellija... Baš imaju neki duh Afrike onog vremena, puno bolje nego Zagorov put po Africi.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Po meni su africke epizode najbolje razdoblje Mister Noa, s naglaskom na pricu Muzika, maestro!
Ja mislim da "Muzika maestro", ne spada u Africku sagu.Nije mi sada pri ruci, ali se radi u Juznoj Americi ( mislim u Venecueli ). A zadnji u Africi je "Blago "Africkog korpusa","Dvojica protiv svih", " Zbogom Afriko!". gde Kruger prica svoje Africke avanture iz drugog svetskog rata,( inace meni najbolja trilogija Africkog mini-serijala )
Po meni su africke epizode najbolje razdoblje Mister Noa, s naglaskom na pricu Muzika, maestro!
Ja mislim da "Muzika maestro", ne spada u Africku sagu.Nije mi sada pri ruci, ali se radi u Juznoj Americi ( mislim u Venecueli ). A zadnji u Africi je "Blago "Africkog korpusa","Dvojica protiv svih", " Zbogom Afriko!". gde Kruger prica svoje Africke avanture iz drugog svetskog rata,( inace meni najbolja trilogija Africkog mini-serijala )
Ja bi i Muzika maestro stavio u africki ciklus, jer je Povratak u Manaus povratak na pocetno stanje Mister Noa, odnosno povratak kuci. A buduci da se muzika dešava prije toga...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Planina lobanja Zaboravljeni faraon Bogovi okruglih glava
Mada su sve manje- više ok, nema nekih ekstra epizoda, ali su gotovo sve iznad proseka.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Planina lobanja Zaboravljeni faraon Bogovi okruglih glava
Mada su sve manje- više ok, nema nekih ekstra epizoda, ali su gotovo sve iznad proseka.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
I meni je su Africki Mister No-i jagodica na šlagu ovog junaka. Kasnije epizode sam pomalo citao i nisu mi bile baš toliko loše. Šteta je, majku mu što ce da ukinu Mister No-a. Jel citao neko od vas one epizode što se dešavaju u Indokini?
I meni je su Africki Mister No-i jagodica na šlagu ovog junaka. Kasnije epizode sam pomalo citao i nisu mi bile baš toliko loše. Šteta je, majku mu što ce da ukinu Mister No-a. Jel citao neko od vas one epizode što se dešavaju u Indokini?
ajte lipo vi i afrikanaj epizode su one prve,recimo prvih 10-ak...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...