forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najbolji "Africki" Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/03/2007 : 21:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
e moze dakle pitanje, nikada nisam citao mr.noa ( mozda 10 ak epizoda )
Planiram kupovati ovo extra izdanje, pa me zanima zaista kada pocinje njegovo zlatno doba ( dali su to prve epizode, ili neka sredina ) i koliko uopce mr no ima epizoda ( kompletnih prica ).
hvala

http://www.youtube.com/watch?v=ooshRABGReE
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 02/03/2007 : 22:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Baš fino što nisam citao te kasnije epizode. Glupo mi je da se razocaravam u taj legendarni strip.

Lepo bi bilo da neko napiše recenzije ovog serijala. Ne znam da li voli Mister Noa-a, ali ovaj decko što je uradio recenziju za "Kandraksa" je picka majcina.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 02/03/2007 : 23:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Baš fino što nisam citao te kasnije epizode. Glupo mi je da se razocaravam u taj legendarni strip.

Lepo bi bilo da neko napiše recenzije ovog serijala. Ne znam da li voli Mister Noa-a, ali ovaj decko što je uradio recenziju za "Kandraksa" je picka majcina.

Zasto?
Ja sam danas procitao tu recenziju i sasvim je OK.Licni dozivljaj nekoga ko je Kandraksa citao obrnutim redosledom njegovog pojavljivanja u serijalu.Meni je bilo zanimljivo da to sagledam iz tog ugla.
Sve ostalo je stvar ukusa i licnog dozivljaja a zbog toga ne mozes nikome prigovoriti.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 02/03/2007 : 23:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

quote:

Zasto?
Ja sam danas procitao tu recenziju i sasvim je OK.Licni dozivljaj nekoga ko je Kandraksa citao obrnutim redosledom njegovog pojavljivanja u serijalu.Meni je bilo zanimljivo da to sagledam iz tog ugla.
Sve ostalo je stvar ukusa i licnog dozivljaja a zbog toga ne mozes nikome prigovoriti.

Izvinite sto ovako upadam u topik,ali........
Dubac daj idi na Skype-u,nemam kredite na mobilni da ti dam signal,a ne znam dali ces procitati mail,a trebas mi hitno,pa moram te ovako nazvati

Zivela Striposlavija!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 02/03/2007 : 23:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Taman posla da prigovaram. Taj decko zna svoj posao. Ja u stvari najviše volim te recenzije gde neko daje svoj stav o svemu tome, umesto prepricava strip.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 02/03/2007 : 23:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
O da živela Striposlavija!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 02/03/2007 : 23:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

O da živela Striposlavija!!!!!!!!!!

Zivela Striposlavija!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 23:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Hehe, na koga misliš, sonora, koresha ili vicea? Svi su radili kandraxa... na neke bi stvarno trebalo staviti spoiler alert!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 03/03/2007 : 01:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Na Sonora. Stara garda, znaš....
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/03/2007 : 12:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by dubac

quote:

Zasto?

Izvinite sto ovako upadam u topik,ali........
Dubac daj idi na Skype-u,nemam kredite na mobilni da ti dam signal,a ne znam dali ces procitati mail,a trebas mi hitno,pa moram te ovako nazvati

Zivela Striposlavija!

Saso izvini tek danas sam video tvoj post.Nadam se da nije kasno sta god da je u pitanju.
Go to Top of Page

Bapsi
Starting Member

Croatia
77 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 06/03/2007 : 11:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bapsi a Private Message
Uvjerljivo najbolji su:
LMS 977 Mister No Blago africkog korpusa
LMS 978 Mister No Dvojica protiv svih
LMS 979 Mister No Zbogom Afriko

Slobodu treba tražiti po svaku cijenu, po cijenu života!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2007 : 11:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sve africke epizode su dobre.nažalost tih par zadnjih nisan cita

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 06/03/2007 : 12:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
MNo Afrika je u kompletu dobra, da ne kažem odlicna.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33293 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/03/2007 : 17:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Africke avanture su super, ali ipak su mi drazi neki stariji brojevi, recimo Crna reka, Signali dzungle, Hodnik za pakao, Dvoboj na nebu, Dvoboj na Pantanalu...
Svakako mi je Mister No uvijek bio jedan od najdrazih junaka i zao mi je sto je tako rano ukinut serijal!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000