Author |
Topic  |
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 02/03/2007 : 22:57:58
|
Baš fino što nisam citao te kasnije epizode. Glupo mi je da se razocaravam u taj legendarni strip.
Lepo bi bilo da neko napiše recenzije ovog serijala. Ne znam da li voli Mister Noa-a, ali ovaj decko što je uradio recenziju za "Kandraksa" je picka majcina. |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 02/03/2007 : 23:16:47
|
quote: Originally posted by Raspucin
Baš fino što nisam citao te kasnije epizode. Glupo mi je da se razocaravam u taj legendarni strip.
Lepo bi bilo da neko napiše recenzije ovog serijala. Ne znam da li voli Mister Noa-a, ali ovaj decko što je uradio recenziju za "Kandraksa" je picka majcina.
Zasto? Ja sam danas procitao tu recenziju i sasvim je OK.Licni dozivljaj nekoga ko je Kandraksa citao obrnutim redosledom njegovog pojavljivanja u serijalu.Meni je bilo zanimljivo da to sagledam iz tog ugla. Sve ostalo je stvar ukusa i licnog dozivljaja a zbog toga ne mozes nikome prigovoriti. |
 |
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 02/03/2007 : 23:22:43
|
quote: Originally posted by dubac
Lepo bi bilo da neko napiše recenzije ovog serijala. Ne znam da li voli Mister Noa-a, ali ovaj decko što je uradio recenziju za "Kandraksa" je picka majcina.
Zasto? Ja sam danas procitao tu recenziju i sasvim je OK.Licni dozivljaj nekoga ko je Kandraksa citao obrnutim redosledom njegovog pojavljivanja u serijalu.Meni je bilo zanimljivo da to sagledam iz tog ugla. Sve ostalo je stvar ukusa i licnog dozivljaja a zbog toga ne mozes nikome prigovoriti.
Izvinite sto ovako upadam u topik,ali........ Dubac daj idi na Skype-u,nemam kredite na mobilni da ti dam signal,a ne znam dali ces procitati mail,a trebas mi hitno,pa moram te ovako nazvati  
Zivela Striposlavija! |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 02/03/2007 : 23:28:33
|
Taman posla da prigovaram. Taj decko zna svoj posao. Ja u stvari najviše volim te recenzije gde neko daje svoj stav o svemu tome, umesto prepricava strip. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 23:43:35
|
Hehe, na koga misliš, sonora, koresha ili vicea? Svi su radili kandraxa... na neke bi stvarno trebalo staviti spoiler alert!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 03/03/2007 : 12:25:55
|
quote: Originally posted by kerber
quote: Originally posted by dubac
Zasto? Ja sam danas procitao tu recenziju i sasvim je OK.Licni dozivljaj nekoga ko je Kandraksa citao obrnutim redosledom njegovog pojavljivanja u serijalu.Meni je bilo zanimljivo da to sagledam iz tog ugla. Sve ostalo je stvar ukusa i licnog dozivljaja a zbog toga ne mozes nikome prigovoriti.
Izvinite sto ovako upadam u topik,ali........ Dubac daj idi na Skype-u,nemam kredite na mobilni da ti dam signal,a ne znam dali ces procitati mail,a trebas mi hitno,pa moram te ovako nazvati  
Zivela Striposlavija!
Saso izvini tek danas sam video tvoj post.Nadam se da nije kasno sta god da je u pitanju. |
 |
|
Bapsi
Starting Member
Croatia
77 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 11:04:44
|
Uvjerljivo najbolji su: LMS 977 Mister No Blago africkog korpusa LMS 978 Mister No Dvojica protiv svih LMS 979 Mister No Zbogom Afriko
Slobodu treba tražiti po svaku cijenu, po cijenu života! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 11:12:10
|
sve africke epizode su dobre.nažalost tih par zadnjih nisan cita
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33293 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 06/03/2007 : 17:01:15
|
Africke avanture su super, ali ipak su mi drazi neki stariji brojevi, recimo Crna reka, Signali dzungle, Hodnik za pakao, Dvoboj na nebu, Dvoboj na Pantanalu... Svakako mi je Mister No uvijek bio jedan od najdrazih junaka i zao mi je sto je tako rano ukinut serijal! |
 |
|
Topic  |
|