Author |
Topic  |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 01/03/2007 : 16:59:34
|
Sjajan posao oko Ribicanskog teksta, samo sam preletio veci dio ali ona dva mjesta koja su me interesovala su, onako, malo zakazala : - Ultimate X-Meni su kod nas za broj pomjereni jer je prva sveska prepolovljena, pa je Lopov u noci i Prava karta zapravo izašao kao 14 i 15 - i ovo pretpostavljam da nije tvoja krivica: na ribicevoj stranici mi samo kaze "Forbidden You don't have permission to access / on this server." wtf, jel ovo samo za bosancerose.   
Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
|
Edited by - Emir Pasanovic on 02/03/2007 11:59:04
|
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 01/03/2007 : 18:26:28
|
hehe, Deecay je postao ni manje ni vise, nego i urednik na sajtu         imam neki osjecaj da ce se sad kriteriji za recenzije jako povisiti |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 10:01:32
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Sjajan posao oko Ribicanskog teksta, samo sam preletio veci dio ali ona dva mjesta koja su me interesovala su, onako, malo zakazala : - Ultimate X-Meni su kod nas za broj pomjereni jer je prva sveska prepolovljena, pa je Lopov u noci i Prava karta zapravo izašao kao 14 i 15
Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke. Ako imaš još nešto, samo se javi.
quote: Originally posted by Emir Pasanovic - i ovo pretpostavljam da nije tvoja krivica: na ribicevoj stranici mi samo kaze "Forbidden You don't have permission to access / on this server." wtf, jel ovo samo za bosancerose.   
Moja greška, kad sam stavio nestandardne nazivnike za hyperlink! . No, ispod imaš dobru adresu, gdje piše službena stranica.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/03/2007 : 10:03:23
|
quote: Originally posted by wanderer
hehe, Deecay je postao ni manje ni vise, nego i urednik na sajtu         imam neki osjecaj da ce se sad kriteriji za recenzije jako povisiti
Nije, Markos ima glavnu rijec. A što se tice kriterija, mislim da nikom ne solim pamet.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 02/03/2007 : 11:46:11
|
quote: Originally posted by DeeCay Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke.
Ma eto, da ljudi koji ne uzimaju X-Mene pa koji vide da je Ribic radio odluce uzeti, pa kažu prodavcu daj mi 13 i 14 i bez gledanja ih odnesu kuci i onda katastrofa, pa da se žale kako ih je zajebo prodavac, kako strip scena u Hrvatskoj kurcu ne valja itd. itd. - reci, zar nije to realan scenario?
quote:
Ako imaš još nešto, samo se javi.
Nemam ništa više, samo je u nekoliko rijeci ispao po koji suglasnik i samoglasnik, ali normalno za toliki tekst.
Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/03/2007 : 11:52:40
|
Kako da ne... Nego, mogao bi vec kad si tu promijenit naziv topica u "nešto kao Essad Rribich?"
 |
|
The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 02/03/2007 : 11:52:50
|
quote: Originally posted by DeeCay Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke.
Ma eto, da ljudi koji ne uzimaju X-Mene pa koji vide da je Ribic radio odluce uzeti, pa kažu prodavcu daj mi 13 i 14 i bez gledanja ih odnesu kuci i onda katastrofa, pa da se žale kako ih je zajebo prodavac, kako strip scena u Hrvatskoj kurcu ne valja itd. itd. - reci, zar nije to realan scenario?
Je, obojici se to moglo desiti, ali se drugi ipak predomislio pa je umisto X-Mena uzeo Zagora. Strip-industrija u Hrvatskoj je ipak u velikim problemima, jer ce taj veceras kad se vrati iz škole srati po forumima kako su ga zajebali.
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 02/03/2007 : 12:01:33
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell Je, obojici se to moglo desiti, ali se drugi ipak predomislio pa je umisto X-Mena uzeo Zagora. Strip-industrija u Hrvatskoj je ipak u velikim problemima, jer ce taj veceras kad se vrati iz škole srati po forumima kako su ga zajebali.
U cijelom postu mi nije jasno, kojoj dvojici???? I otkud Zagor u cijeloj prici? Jel to Ribic radio naslovnice dok je Ferri bio na bolovanju, ali nisu nikada objavljene??? Vis ti novih momenata, moj DeeCay, cijeli ceš tekst morati ponovo.   
Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
 |
|
The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 02/03/2007 : 12:11:03
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell Je, obojici se to moglo desiti, ali se drugi ipak predomislio pa je umisto X-Mena uzeo Zagora. Strip-industrija u Hrvatskoj je ipak u velikim problemima, jer ce taj veceras kad se vrati iz škole srati po forumima kako su ga zajebali.
U cijelom postu mi nije jasno, kojoj dvojici???? I otkud Zagor u cijeloj prici? Jel to Ribic radio naslovnice dok je Ferri bio na bolovanju, ali nisu nikada objavljene??? Vis ti novih momenata, moj DeeCay, cijeli ceš tekst morati ponovo.   
E, zaboravio sam napomenuti da si ti prevodio X-Mene, kako ovaj cijeli topik ne bi izgubio smisao zbog kojeg je pokrenut. Izvini:) |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 02/03/2007 : 12:18:51
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell E, zaboravio sam napomenuti da si ti prevodio X-Mene, kako ovaj cijeli topik ne bi izgubio smisao zbog kojeg je pokrenut. Izvini:)
Nije problem, važno je da si na vrijeme popravio grešku. I treba naglasiti da je to prva mini serija koju sam uradio. A topic sam pokrenuo jer dosta ljudi dode pravo na forum i ne vide nove tekstove na www.stripovi.com, a šteta da ne vide tekst... 
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29680 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/03/2007 : 12:40:45
|
quote: Originally posted by wanderer
hehe, Deecay je postao ni manje ni vise, nego i urednik na sajtu         imam neki osjecaj da ce se sad kriteriji za recenzije jako povisiti
DeeCay je to zasluzio, ima puno volje i energije, a toga, moram priznati, meni u zadnje vrijeme sve vise nedostaje. Za sada je DeeCay urednik recenzija, a poslije, tko zna... Ja jesam control freak, ali kad netko zadobije moje povjerenje i uvjeri me da je sposoban jednako dobro ili bolje raditi moj posao, onda sam miran... Kamo srece da se javi jos deset DeeCayeva koji bi doprinijeli razvoju sajta.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
|
veber
Senior Member

1138 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 13:47:59
|
quote: Originally posted by Boyan.P
odlican tekst, baš ga sada citam, a deecay šta ne slika essad akrilikom a ne akvarelom?
. . up the irons..
Tehnika mu je kombinacija vodenih boja ,akrila i gvaša. |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27598 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/03/2007 : 17:14:14
|
izostavija si naslovnicu za Gozbu vrana!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6361 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 02/03/2007 : 17:58:02
|
Bravo,Deecay - odlican tekst!!Esad mi je jedan od najjacih crtaca a sve dosad nisam bio previše upoznat sa njegovom biografijom.Procitat cu ga još nekoliko puta i uživati!
Bond.James Bond. |
 |
|
|
Topic  |
|