forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DeeCay takes on E. Ribic!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 01/03/2007 : 16:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Sjajan posao oko Ribicanskog teksta, samo sam preletio veci dio ali ona dva mjesta koja su me interesovala su, onako, malo zakazala:
- Ultimate X-Meni su kod nas za broj pomjereni jer je prva sveska prepolovljena, pa je Lopov u noci i Prava karta zapravo izašao kao 14 i 15
- i ovo pretpostavljam da nije tvoja krivica: na ribicevoj stranici mi samo kaze "Forbidden You don't have permission to access / on this server." wtf, jel ovo samo za bosancerose.

Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.

Edited by - Emir Pasanovic on 02/03/2007 11:59:04

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 01/03/2007 : 18:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
hehe, Deecay je postao ni manje ni vise, nego i urednik na sajtu
imam neki osjecaj da ce se sad kriteriji za recenzije jako povisiti
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 10:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Sjajan posao oko Ribicanskog teksta, samo sam preletio veci dio ali ona dva mjesta koja su me interesovala su, onako, malo zakazala:
- Ultimate X-Meni su kod nas za broj pomjereni jer je prva sveska prepolovljena, pa je Lopov u noci i Prava karta zapravo izašao kao 14 i 15

Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke. Ako imaš još nešto, samo se javi.

quote:
- i ovo pretpostavljam da nije tvoja krivica: na ribicevoj stranici mi samo kaze "Forbidden You don't have permission to access / on this server." wtf, jel ovo samo za bosancerose.

Moja greška, kad sam stavio nestandardne nazivnike za hyperlink!. No, ispod imaš dobru adresu, gdje piše službena stranica.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 10:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

Nije, Markos ima glavnu rijec.
A što se tice kriterija, mislim da nikom ne solim pamet.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/03/2007 : 11:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke.

Ma eto, da ljudi koji ne uzimaju X-Mene pa koji vide da je Ribic radio odluce uzeti, pa kažu prodavcu daj mi 13 i 14 i bez gledanja ih odnesu kuci i onda katastrofa, pa da se žale kako ih je zajebo prodavac, kako strip scena u Hrvatskoj kurcu ne valja itd. itd. - reci, zar nije to realan scenario?
quote:

Ako imaš još nešto, samo se javi.

Nemam ništa više, samo je u nekoliko rijeci ispao po koji suglasnik i samoglasnik, ali normalno za toliki tekst.

Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 11:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Kako da ne... Nego, mogao bi vec kad si tu promijenit naziv topica u "nešto kao Essad Rribich?"

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 02/03/2007 : 11:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay
Thanx! Ti si imao prste s prevodenjem tu, a, pa moraš ukazati na greškice? Bit ce ispravke.

Ma eto, da ljudi koji ne uzimaju X-Mene pa koji vide da je Ribic radio odluce uzeti, pa kažu prodavcu daj mi 13 i 14 i bez gledanja ih odnesu kuci i onda katastrofa, pa da se žale kako ih je zajebo prodavac, kako strip scena u Hrvatskoj kurcu ne valja itd. itd. - reci, zar nije to realan scenario?

Je, obojici se to moglo desiti, ali se drugi ipak predomislio pa je umisto X-Mena uzeo Zagora. Strip-industrija u Hrvatskoj je ipak u velikim problemima, jer ce taj veceras kad se vrati iz škole srati po forumima kako su ga zajebali.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/03/2007 : 12:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell
Je, obojici se to moglo desiti, ali se drugi ipak predomislio pa je umisto X-Mena uzeo Zagora. Strip-industrija u Hrvatskoj je ipak u velikim problemima, jer ce taj veceras kad se vrati iz škole srati po forumima kako su ga zajebali.

U cijelom postu mi nije jasno, kojoj dvojici???? I otkud Zagor u cijeloj prici? Jel to Ribic radio naslovnice dok je Ferri bio na bolovanju, ali nisu nikada objavljene??? Vis ti novih momenata, moj DeeCay, cijeli ceš tekst morati ponovo.

Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 02/03/2007 : 12:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:

quote:

U cijelom postu mi nije jasno, kojoj dvojici???? I otkud Zagor u cijeloj prici? Jel to Ribic radio naslovnice dok je Ferri bio na bolovanju, ali nisu nikada objavljene??? Vis ti novih momenata, moj DeeCay, cijeli ceš tekst morati ponovo.

E, zaboravio sam napomenuti da si ti prevodio X-Mene, kako ovaj cijeli topik ne bi izgubio smisao zbog kojeg je pokrenut. Izvini:)
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/03/2007 : 12:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
E, zaboravio sam napomenuti da si ti prevodio X-Mene, kako ovaj cijeli topik ne bi izgubio smisao zbog kojeg je pokrenut. Izvini:)

Nije problem, važno je da si na vrijeme popravio grešku. I treba naglasiti da je to prva mini serija koju sam uradio.
A topic sam pokrenuo jer dosta ljudi dode pravo na forum i ne vide nove tekstove na www.stripovi.com, a šteta da ne vide tekst...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29680 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/03/2007 : 12:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

DeeCay je to zasluzio, ima puno volje i energije, a toga, moram priznati, meni u zadnje vrijeme sve vise nedostaje. Za sada je DeeCay urednik recenzija, a poslije, tko zna... Ja jesam control freak, ali kad netko zadobije moje povjerenje i uvjeri me da je sposoban jednako dobro ili bolje raditi moj posao, onda sam miran... Kamo srece da se javi jos deset DeeCayeva koji bi doprinijeli razvoju sajta.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 02/03/2007 : 12:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
odlican tekst, baš ga sada citam,
a deecay šta ne slika essad akrilikom a ne akvarelom?

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 02/03/2007 : 13:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
svaka cast deecay sada procitao cjeli tekst sada mi se essadov rad još više svida;))

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1138 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 13:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
quote:
Originally posted by Boyan.P

odlican tekst, baš ga sada citam,
a deecay šta ne slika essad akrilikom a ne akvarelom?

.
.
up the irons..

Tehnika mu je kombinacija vodenih boja ,akrila i gvaša.
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 02/03/2007 : 13:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
a da, super kombinacija

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 02/03/2007 : 13:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
http://www.anthonysnyder.com/ArtistGalleryRoom.asp?ArtistId=434&Details=0
baš gledam neke orginale njegove šta se ovdje prodaju

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 17:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pašanovicu, ispravljeno je ono sa brojevima, a i ti si naveden ko prevoditelj, he, he. ;)

Evo link za one lijeneee:
http://www.stripovi.com/esad.asp

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27598 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/03/2007 : 17:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
izostavija si naslovnicu za Gozbu vrana!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/03/2007 : 17:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Bravo,Deecay - odlican tekst!!Esad mi je jedan od najjacih crtaca a sve dosad nisam bio previše upoznat sa njegovom biografijom.Procitat cu ga još nekoliko puta i uživati!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000