forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NN World-map?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 03/03/2007 : 14:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Jedno ne-geografsko pitanje:
Vjerovatno je to poznato vecini, a posto sam tek nedavno usao u svijet NN (i potpuno se oduševio stripom) interseuje me zašto Ludens nije objavio sve originalne Castellinijeve naslovnice vec one ružne-kvazi naslovnice?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/03/2007 : 16:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Castellini im zabranio. Nisu znali pronaci zajednicki jezik i tako...
Inace, De Angelis stvarno odlicno odraduje ove naslovnice sada.

Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/03/2007 : 17:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sada još uvek ne. Ali tamo, oko broja sto, postaju još malo pa odlicne. Malko previše staticne, ali ipak ne "Villa staticne". ;)

Plus, nek' prica ko šta hoce, ali ona naslovnica sa padom Uranije je verovatno jedna od najboljih Bonellijevih ikada, po pitanju spektakularnosti, a Paralelni univerzumi su najbolji po pitanju atmosfere.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/03/2007 : 19:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by vope

...a posto sam tek nedavno usao u svijet NN (i potpuno se oduševio stripom)...

tako i treba

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2007 : 14:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Šteta zbog naslovnica... Castellini je fenomenalan
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 04/03/2007 : 14:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Pa nije ni DeAndjelis los, kasnije...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/03/2007 : 10:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

meni se jako svidija onaj englesko-španjolski izmišljen jezik costa del plate...

Spanglish...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 10:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Ova ti je dobra - spanglish, ha ha ha
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/03/2007 : 11:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Nije moja, tako se zove jedan film u kojem glumi Adam Sandler. U nesporazumima izazvanim miješanjem meksickog i americkog mentaliteta. Spanish+english

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 11:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Ma znam. Valjalo bi i Sandlera ubaciti u jednu epizodu, malo da se nasmijemo, makar i na silu
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 06/03/2007 : 15:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Eeeee, ali NN 177 se poziva na NN 141, tako da moraš i taj broj da nabaviš... ;)

Inace, sam NN 177 - "Beli cirkus" - nije ništa posebno, osim veoma interesantnog crteža i tuša Patrizie Mandanici.

Ali da, setili su se da imaju i ostatak zemljine kugle, videcemo šta ce još da rade sa Evrazijom...

--
"Svetog mi Haralampija!"

NN 141 imam, moracu samo malo da obnovim gradivo...

grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 06/03/2007 : 15:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Nije moja, tako se zove jedan film u kojem glumi Adam Sandler. U nesporazumima izazvanim miješanjem meksickog i americkog mentaliteta. Spanish+english

Yu-bi-tu? Mi-tu!

Spanglish je mesanje spanskog jezika sa engleskim recima, sto je posledica zivota i rada u USA. I ja sam neke srpske reci zamenio engleskim, te ih ni ne koristim vise (bilding, elevejtor, flor...)

Srbglis, bre;)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/03/2007 : 19:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Eto vidiš, senka zna... KOliko smo internacionalni, tak da ga i mi onda hrvglishamo!

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 07/03/2007 : 09:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Još jedno pocetnicko NN pitanje (mrzi me da tumaram po netu):
Dali postoji diskontinuitet u radnji NN izmedu poslednjeg izdanja SD i prvog Ludensa? Dali se Tri istine nadovezuje na Ravenov povratak?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/03/2007 : 09:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Standardna stvar... Preskocili su jednu epizodu "Strah ispod mora" ili kako se vec zove, no ta je objavljena kasnije. Po radnji, one dvije epizode koje si spomenuo nisu vezane.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 07/03/2007 : 09:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Hvala!!!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 08/03/2007 : 01:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:

Hvala!!!

ma sve ti tu po redu prijatelju,ak ti što jasno nije tu je fino sistematizirano...

http://www-en.sergiobonellieditore.it/nathan/archivio_arretrati/index.html

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000