Njihovo oružje i njihov nacin oblacenja ne pripadaju nijednom poznatom plemenu! Tko su ti misteriozni indijanci koji nicu ko gljive iz izvora koji izvire iz udubljenja Crnkamena? I zašto su pobogu oteli Makela (zbog otkupnine?), mladu ženu iz plemena Menominee? Djevojka/žena i njezini otmicari izgleda da su nestali bestraga, a Zagor i njegov ljubavnik Cico nemaju drugog posla nego pronaci odgovor na mnoga zbunjujuca pitanja u ovoj avanturi te potraže pomoc od njihovog starog kompe, strucnjaka za likantropiju i dobre "trave" (iz Jugoslavije) - smušenog docu Metrevelica!
Ovo me podsjeca na onu staru epizodu o onim cudovištima iz podzemlja. Troglava aždaja i ostale...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Fora je kad naidu na starog indijanca koji se raspadne u prah u zoru, pa Zagoru odmah padne na pamet da je to vidio u slucaju baruna Rakosija, vampira. A onda se sjete i Metrevelica!
Zapravo, ja sam mislio da je Metrevelic onaj doktor likantrop iz epizode o Vukodlaku!
A zapravo ce genetski modificirana cudovišta (i vukodlak na naslovnici) biti tek u sljedecem bloku epizoda.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Chiarolla odlican! Baš mi se svida. A i prošli Zagor sa njim kao crtacom mi se svidio (Brodolomci-Kuca na hridinama). I vrlo dobar uvod u epizodu...! Nakon dosadne Ramathove prošlosti,još necitljivijeg Specijala i Kandrax proliva u extra sariji,napokon normalni Zagor.
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Metrevelic!? Onaj iz Jugoslavije koja tada nije postojala?!
U biti, onaj ucenjak iz Jugoslavije nije se zvao Metrevelic, nego drugacije. Metrevelic je iz Vampira, no tko zna možda je i on iz Jugoslavije koja tad nije postojala!
Chiarolla odlican! Baš mi se svida. A i prošli Zagor sa njim kao crtacom mi se svidio (Brodolomci-Kuca na hridinama). I vrlo dobar uvod u epizodu...! Nakon dosadne Ramathove prošlosti,još necitljivijeg Specijala i Kandrax proliva u extra sariji,napokon normalni Zagor.
brodolomci jedan od najboljih zagora u posljednjih 100 brojeva, prava redneck fešta!...ako je i ovaj takav, zavoljet cu chiarollu jer ce oznacavati dobru pricu u moru ocaja (mada kandrax u extra seriji uza sve mane nikako nije proljev, a posejdon sasvim solidan, redovna serija je postala necitlljiva uglavnom)...idem do kioska...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
crtež neka trojka...ostalo jako solidno, ali pošto završava u slijedecem broju ne ocekujem neki spektakl...živcira buratinijevo inzistiranje na vampirima/rakosiu/metervelicu. zagor jedno pet puta svakih 3 stranice spominje nevedene.
mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.
Ne završava u iducem nego u 132. br. Prica mi se jako svidjela ka što san i ocekiva. Chiarolla se popravio iako je na nekoj stranici nacrta zagora ka žensku(samo lice ,naravno) Str.36, tako nešto. Ono na kraju kad je grom odnia onog indijanca me je pomalo razocaralo. Ocekiva sam da ce uci u neke podzemne kanale ili nešto sl.
Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly