Author |
Topic |
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 05/03/2007 : 16:18:37
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by DeeCay
Markos, zašto nisi prije intervenirao na onaj strip od Delana&Džuke pa da ga ti izdaješ?
u chemu bi bila razlika?
**************** "It eats you starting with your bottom!"
u logotipu izdvaca! : ) ko sto je markos reko, prevod i dizajn bi ionako radile tanja i melina. to je uvjet koji bi postavio (a izdavac rado pristao) sa kim god da sam dogovarao izdanje. |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 17:53:41
|
ljubav i rakete su mi jedan od najboljih stripova koje sam procitao u posljednje vrijeme i jedva cekam iduca dva albuma. ah da, moram podhitno do ZG po drugi album
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 06/03/2007 : 17:56:11
|
" Bas sam mislio kako bi se to tebi moglo svidjeti!;)"
kakve su to insinuacije na moju licnost
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 18:09:52
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Renky
Super! Kalendar izdanja, a još ktome i najavljena cijena... Znaci da je moguce staviti cijene unaprijed za godinu dana unaprijed.
Libellus, kako to da se za vas ne zna cijena unaprijed nego u zadnji cas?
"*navedeni datumi i cijene su okvirni i podliježu mogucim promjenama, o kojima cete, u slucaju potrebe, biti pravodobno obaviješteni!"
Pa ne bi se trebalo nista mijenjati, ali nikad se ne zna, zato sam stavio tu malu ogradu, za svaki slucaj.
U Libellusu se uvijek vade da ne mogu unaprijed odrediti cijene, tak da kad vidim ovo... Sigurno imaš razradenu poslovnu petoljetku!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 18:52:44
|
Dozvoli da se glasno nasmijem na tvoju opasku kako se "u Libellusu uvijek vade da ne mogu unaprijed odrediti cijenu"... Za to postoji najmanje desetak dobrih razloga, a okvirne cijene svatko za sebe ionako moze izracunati. Marko je odlucio napisati te okvirne cijene za Fibrina izdanja i ako smatra da je tako bolje, OK, to je njegova odluka za svoja izdanja... Podsjetit cu samo na Magicnog Vjetra i cijenu od 90-95 kuna koju je Markos ranije spominjao, no ona je na kraju ipak bila nesto drukcija i oko toga se dizala bespotrebna prasina. Gaston i ja smatramo da je bolje sa pravom cijenom izaci tek onda kada i znamo sve troskove, a kao sto rekoh okvirna cijena za vecinu izdanja se ionako lako da izracunati na osnovu postojecih.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 06/03/2007 : 19:01:19
|
Si, si comprendo... Dakako, stvar izbora izdavaca. No, kolko god neko izdanje bilo fino, lijepo i besprijekorno, konacni faktor je ipak cijena, znam? Kad se izdanje odmah na pocetku kvantificira, lakše kalkuliram što mi treba, a što ne. To dakako ništa ne znaci okorjelim kolekcionarima, oni ionako sve kupuju,ne?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
vang0gh24
New Member
Canada
207 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 21:02:23
|
sve je to lepo. nego kad vec picite po francuzima, zasto se neko ne seti Caze i njegovog LE MONDE D'ARKADI a bilo bi lepo kada bi neko skupio kapetana zoru i hibernaute u jedan album.
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Posted - 06/03/2007 : 21:03:35
|
kao sto je Dado rekao, cijene su navedene na osnovu projekcija, na osnovu ulaznih cijena nekih slicnih projekata i stvari koje smo vec radili, moze se procijeniti koliko bi nesto otprilike trebalo kostati, ali to ne mora biti pravilo, jer se neki faktori mogu promijeniti u medjuvremenu (moze npr. poskupiti papir ili tisak i odjednom tisak koji si platio u danas x kuna za 6 mjeseci moze biti x+y itd itd). Stoga, nije preporucljivo toliko unaprijed pisati cijene (pa i datume), ali ja sam ih odlucio staviti, pa cemo vidit jesam li i koliko pogrijesio.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/03/2007 : 23:17:31
|
Si, si comprendo... Dakako, stvar izbora izdavaca. No, kolko god neko izdanje bilo fino, lijepo i besprijekorno, konacni faktor je ipak cijena, znam? Kad se izdanje odmah na pocetku kvantificira, lakše kalkuliram što mi treba, a što ne. To dakako ništa ne znaci okorjelim kolekcionarima, oni ionako sve kupuju,ne?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
A kako se nazivaju oni koji kupuju Fibrina ili bilo cija izdanja, ako ne kolekcionari? Ili mozda mislis da Libellusova izdanja kupuju kolekcionari koji ne pitaju za cijenu, a neka druga izdanja kupuju piloti, automehanicari, lijecnici, profesori, intelektualci, zemljoradnici itd. koji slucajno nalete na to i ono kupe usput? A postoje kolekcionari koji kupuju sve i 'kolekcionari' koji biraju, ha? Ako je tvoja jedina zamjerka Libellusovom izdavackom poslovanju sto ne pisemo "okvirne" ili prosjecne cijene, onda cu se ja i dalje jednako smijati kao i na prvi post...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/03/2007 : 23:17:56
|
quote: Originally posted by verter
ljudi gledajte utakmicu pustite cijene :-D
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Gledao i moji ispadose...
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 23:47:54
|
quote: Originally posted by Dado Gledao i moji ispadose...
NAŽALOST ali kod engleza mi je drag liverpool,pa opet dobro
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 07/03/2007 : 10:03:11
|
quote: Originally posted by Dado A kako se nazivaju oni koji kupuju Fibrina ili bilo cija izdanja, ako ne kolekcionari? Ili mozda mislis da Libellusova izdanja kupuju kolekcionari koji ne pitaju za cijenu, a neka druga izdanja kupuju piloti, automehanicari, lijecnici, profesori, intelektualci, zemljoradnici itd. koji slucajno nalete na to i ono kupe usput? A postoje kolekcionari koji kupuju sve i 'kolekcionari' koji biraju, ha? Ako je tvoja jedina zamjerka Libellusovom izdavackom poslovanju sto ne pisemo "okvirne" ili prosjecne cijene, onda cu se ja i dalje jednako smijati kao i na prvi post...
Nemam nikakve zamjerke tvojem i vašem poslovanju, debatiram tek radi debate... Kupujem i ja vaše stripove. "A postoje kolekcionari koji kupuju sve i 'kolekcionari' koji biraju, ha? " - to je tocno, da!
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15807 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27064 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Posted - 09/03/2007 : 22:15:05
|
Jesam. Pa nije to neki problem. Nije ni prvi, a sigurno ni zadnji put da se tako nesto desava. Dapace, toga ce biti sve vise i vise.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 10/03/2007 : 01:36:56
|
hm, ne znam zasto, ali ja sam se istripovao da je ista stvar i sa Metabaronima, tj. da i neki nas izdavac planira da ih radi???
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27064 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/03/2007 : 15:38:22
|
Imaš li u planu seriju Murena od Humanoida.prva dva albuma u tradeu su izašla na engleskom?
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2007 : 00:13:38
|
Murena jak zanimljiv strip, i po prici i po hrpi povijesnih podataka. Tko voli vrijeme Rimljana u doba kad je Nero vladao, mislim da ce uz jako dobar scenarij i odlicne crteze uzivati...
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 13/03/2007 : 05:47:01
|
quote: Originally posted by Dado
Murena jak zanimljiv strip, i po prici i po hrpi povijesnih podataka. Tko voli vrijeme Rimljana u doba kad je Nero vladao, mislim da ce uz jako dobar scenarij i odlicne crteze uzivati...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Mora da si citao njemackom izdanje (Kult Editionen).
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Topic |
|