Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 15:15:56
|
quote: Originally posted by Renky Durango: Tako - tako... nije loše ali ni za pretjerano oduševljenje.
meni je taj durango chisto sranje... crtachki makar poshto sam ga chitao pre sto godina u onim deNo izdanjima pa se vishe i ne setjam.
ima anegdota(istinita nadam se) da je duranga u jednom trenutku trebao da preuzme Gera(Rajko Miloshevitj) i da je poshto je uradio par probnih tabli odbijen. razlog - originalnom crtachu(nemashansedasesetimkakosezoveaneguglamise - swolfs?) se chinilo da to previshe dobro izgleda:))
**************** "It eats you starting with your bottom!" |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 06/03/2007 : 17:40:07
|
quote: Originally posted by Markos
i drugi;) Datum izlaska?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
I treci. Ovo je jebeno dobra vijest!!
Jack the Black. |
|
HC
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar.jpg)
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
dmar
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
249 Posts
Member since 27/10/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 20:03:23
|
[quote]Originally posted by Renky
Pazi; u Stripoteci su objavljene i neke duže price koje tematikom mogu pripadati ovom ciklusu ali obimom ne. Cini mi se da je jedna na cak 27 stranica, "Stražar i djevojcica" ili nešto tako. Ja san to uvik svrstava pod EP ciklus ali nisan siguran jer je velika vecina prica na 5 - 10 stranica. Mislim da ima oko 180 stranica ukupno. Mora bi provjeriti. No bez obzira na to, ovo je MUST HAVE izdanje.![](icon_smile_big.gif)
Ja imam cak i ukoriceno ( hvala Renda ), vrhunski uvezano, odlican papir, zlatotisak... ali kupujem!!!![](icon_smile_approve.gif)
znam da ima par tih prica objavljenih u stripoteci koje ne spadaju u EP ciklus, a isto su na malom broju stranica (mislim da se zovu ljudi žabe i još neke), ako to izdanje ima 180 stranica onda ima puno tih prica koje nisu objavljene i u svakom slucaju se to izdanje mora naci u mojoj kolekciji iako i ja imam sve te price koje su objavljene u stripotekama uvezane u knjigu
|
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27146 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 20:14:21
|
quote: Originally posted by HC
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Škorpije
Kakav je to strip Škorpije? Jel to možda Le Scorpion od Dargauda?
Pustinjski škorpioni od Huga Pratta.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
tony starks
Average Member
![](AvatarUpload/black hole MAL.jpg)
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 06/03/2007 : 20:54:04
|
quote: Originally posted by mike
quote: Originally posted by Markos
i drugi;) Datum izlaska?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
I treci. Ovo je jebeno dobra vijest!!
Jack the Black.
4.
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
Raspucin
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27146 Posts
Posted - 07/03/2007 : 12:43:36
|
Primjetija sam da je nova cijena za tajnu povijest 5-7 89 kuna po albumu.do sada je bilo 79 kuna.rasprodali prva dva albuma i odmah digli cijenu ostalima![](icon_smile_angry.gif)
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
Vorador
Senior Member
![](avatars/alien0003.gif)
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3884 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 07/03/2007 : 14:25:50
|
quote: Originally posted by stinky
ajde, bar ima od znaimljivih pratt...i bruce hawker donekle
Tako je govorio Zagortustra.
Jesi ti živ lignjunu?![](icon_smile_big.gif)
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
wiskey
Senior Member
![](avatars/1078464636.jpg)
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 07/03/2007 : 15:07:53
|
Fort Weeling (ili kako li se vec piše) je SUPER. Durango isto tako. Ne slažem se s Renkijem da nakon Blueberryja i Commanche izgleda jadno. Naprotiv. Kod nas su objavljena 2 albuma, mislim od Decjih novina i to 80-tih godina. Vrlo su citljivi i drago mi je ako ih se netko sjetio. Da se opet vratim na Weeling, cekam ga vec godinama da izade u albumu. Svaka cast.![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
oce
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Fyro Macedonia
153 Posts
Member since 09/03/2004 |
|
Rico
Advanced Member
![](AvatarUpload/freedom-avatar-100X100.jpg)
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 07/03/2007 : 15:47:56
|
quote: Originally posted by Rico
Fort Wheeling, za mene, jedan od najboljih stripova uopce.
Zanimljivo kako se ponekad kvaliteta odmah prepozna. I nije mu trebalo 180 stranica mjesecno i 16 Maxija od 340 stranica. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27146 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27146 Posts
Posted - 07/03/2007 : 16:38:51
|
Nebi i Berni u Parizu sa pozivnicom na dogadaj vezan uz Asterixa?!Ljubitelji malog Gala radujte se Nije ni Aster Blistok daleko?!![](icon_smile.gif)
|
|
HC
Average Member
![](AvatarUpload/avatar.jpg)
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15931 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/03/2007 : 08:27:36
|
quote: Originally posted by jaki
Primjetija sam da je nova cijena za tajnu povijest 5-7 89 kuna po albumu.do sada je bilo 79 kuna.rasprodali prva dva albuma i odmah digli cijenu ostalima![](icon_smile_angry.gif)
gdje si to vidio ![](icon_smile_question.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/03/2007 : 09:04:24
|
quote: Originally posted by jaki
a ca si mislija? da nece? ![](icon_smile_big.gif)
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|