Dylan je planiran za April mesec(sredinom meseca). Danas je izasao Kalvin,KP 4 i Inkal br.3.Ima ih i u More Comicsu.Tokom nedelje i Inkal 4,5 i 6. U Aprilu izlazi i Bouncer 3 i 4 ( za 20ak dana ide u stampu ) kao i Hellboy 2. Technopape smo odlozili za jesen jer smo akcenat stavili na zavrsetak Inkala kao i Inkali od Mebijusa.
Nikakav problem sto se prica o fibrinom Milazzu,bitno je da stripove izlaze(sto vise izdanja to bolje za sve nas ).
Mali komentar samo na jezik koji koristimo u stripu. Koristimo vazeci pravopis koji nam je bio u zajednickoj drzavi i danas je u upotrebi u Srbiji a dosta reci se podudara tj iste su. Ja jos uvek govorim da se sluzim samo jednim stranim jezikom - engleskim, mislim da bi bio neozbiljan ukoliko bi rekao da govorim hrvatski i bosanski posto su isti ili ti slicni kao i srpski :) PS Gornji komentar je sala i nema skriveno znacenje :) - for the record
Dylan je planiran za April mesec(sredinom meseca). Danas je izasao Kalvin,KP 4 i Inkal br.3.Ima ih i u More Comicsu.Tokom nedelje i Inkal 4,5 i 6. U Aprilu izlazi i Bouncer 3 i 4 ( za 20ak dana ide u stampu ) kao i Hellboy 2. Technopape smo odlozili za jesen jer smo akcenat stavili na zavrsetak Inkala kao i Inkali od Mebijusa.
Nikakav problem sto se prica o fibrinom Milazzu,bitno je da stripove izlaze(sto vise izdanja to bolje za sve nas ).
Mali komentar samo na jezik koji koristimo u stripu. Koristimo vazeci pravopis koji nam je bio u zajednickoj drzavi i danas je u upotrebi u Srbiji a dosta reci se podudara tj iste su. Ja jos uvek govorim da se sluzim samo jednim stranim jezikom - engleskim, mislim da bi bio neozbiljan ukoliko bi rekao da govorim hrvatski i bosanski posto su isti ili ti slicni kao i srpski :) PS Gornji komentar je sala i nema skriveno znacenje :) - for the record
Jel to 100% za Moebiusa??? I oce li to biti sa starim kolorom i crtezom ili ce biti to ovo sto sad radi Janja???
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
@Panasonic Da li ovi Inkali(3,4,5,6) izlaze kao i prva dva u HC i SC varijanti?Malopre sam na More comicsu video da pise da je SC,a mene zanima HC,i prva dva su mi u HC.I sta si mislio kad si rekao Hellboy 2?
No daj Boze da rezureknu MVa, ali svesku po svesku.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
i još jedno pitanje REPTORSI kakve su nade za izlazak nastavaka
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Cini mi se da su ostali nastavci na prevodjenju.
Dobro, ok, znaci oni što su išli u LMS, pa nastavio Systemcomics, pa sad ovi spercijali i kraj. Daj , reci mi koji Kenovi nisu objavljeni u LMS-u, a sad ih objavljuje Libellus ?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
pa racunaj. Ima ih 79. Ove godine ce izaci 33-48, 2008. 49-64, 2009. 64-79.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
jel u tih 79 spadaju i ovi specijali?? i Normin princ u boji? pretpostavljam da cete spajati u jednu knjigu i ove koje je system objavljivao podeljene?