Author |
Topic  |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2559 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 17/03/2007 : 22:23:33
|
Ima li ko kakvu ideju što namjerava familija Huppen s tim serjalom? Prvih deset brojeva (Tornjevi) je predstavljalo nekakvu zakljucenu cijelinu, dok su brojevi 11 i 12 bili popunjavanje rupa + doživljaji mladog Aymara. I onda dode broj 13. Koji se dogada 500 godina kasnije. U kojem nastupaju demoni/carobnjaci i opet vitez Aymar (reinkarnacija? putovanje kroz vrijeme?). Strip je inace sasvim OK, ali nije mi jasno zašto bi je trebalo gurati unutra jadnog Aymara (koji je vec tako najebao u 10 broju), vjerojatno bi se moglo napraviti dobar strip ili seriju o 16 stoljecu i bez njega. Nadam se da ce u sljedecim brojevima sve skupa povezati sa što manje gluposti
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 18/03/2007 : 05:27:45
|
he,he... pa porodice Huppen namerava da zgrne sto vise love je moguce....
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola." |
 |
|
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 20/03/2007 : 09:05:39
|
Ne kontam. Pa Aymar je lik kojeg je izmislio Hermann. Zar sada, nakon 13 epizoda, njemu treba scenarist. Po meni, on može s njim raditi što hoce, a ako se to nekome svidi, neka kupi i cita. I obrnuto! |
 |
|
|
Topic  |
|